Vučić: Pređen je Rubikon, problemi za Srbe neće prestati da postoje i da nađemo kompromis do 1. septembra

Ostavite komentar


  1. Srpska lista u koaliciji sa Kurtijevom strankom cini vladu Kosova. Vec dugo. Goran Rakic je potpredsednik vlade KOSOVA (a ne Srbije, niti „Pristine“). Ima sve kosovske dokumente, polozio je zakletvu na ustavu Kosova, u skupstini Kosova.
    Toliko.

  2. Oko izbeglickih kolona se obratite potpredsedniku vlade Kosova Goranu Rakicu

  3. Sta da je odlucila vlada Kosova, resili su zajednicki koalicioni partneri Srpska lista i Kurtijeva stranka. Tako da je u redu

  4. Svi clanovi vlade Kosova, i Srpska lista, imaju kosovske tablice, kosovska dokumenta i postuju ustav Kosova. U cemu je problem?

  5. Mesecna patetika Vucica,samo postuj dogovoreno i ne lazi narod da ih neko hoce proterati a on kao toboze spasilac to sprecava i na kraju sve je dobto proslo samo zahvaljujuci njemu kao spasioca,izgleda da je dosao kraj svim tim njegovim navodnim ratovima kao sto je i dosao kraj sedenja na dva tri ili cetiri stolica(stubova politika)

  6. Nas problem je sto svi znamo da covek nije zdrav, da ima ozbiljan i opasan poremecaj a svi preko jedne decenije suteci gledamo kako se ponasa kao ludo dete koje trga novu poklonjenu igracku. Alo narode pa da li ce te svi poludeti da bi on jedan izgledao normalan

  7. Bas takve ima na sluzbenom automobilu Goran Rakic, potpredsednik vlade Kosova

  8. Posle ratova i ubistava i proganjanja i osveta i Gazimestana-niko ne sme da vas bije / može da vas protera ali posto mi njih proteramo/ razgovor se vodi oko tablica na prevoznim sredstvima?
    Da li pregovaraju saobraćajni policajci?I Saobraćajna policija velikih sila i Eu je sve dogovorila a ostavila za pregovore nedoraslim balkancima oznake na kolima?

  9. I kvinta i Kosovo a i sav ostali demokratski svet zna da mafija ima drzavu Srbiju, s time ovo uopste i nije za cudjenje, treba isto ocekivati i od Hrvatske, BiH, Severne Makedonije, Madjarske, …. bar od demokratski nastrojenjih uredjenja, kojih na balkanu bas i nema nesto puno, pa je stoga bas ovako kao sto izgleda!

  10. Dakle, biće RKS tablice !
    Pa veliki neposobnjakoviću što si onda nepotrebno dizao onolike tenzije ? Ispada da je to sa tablicama davno dogovoreno, znači znao si unapred šta će biti. To se zove neodgovorno ponašanje.

  11. Ii sta sada ko ke pobednik po obicaju on se suprostavio nikome nije ocutao sve isto samo njega nema

  12. Nadobudni nije ni svestan kada i gde je progutao zabu……. Njihovim dolaskom mrak prekriva Srbiju.

  13. Srbija je u velikoj krizi ali naša trenutna vlast je jaka da zaštiti svoj narod i spreči sve sukobe.

  14. Ste prešli Rubikon.Žalosno je što i narod vučete sa sobom u ambis.Vi ste bili i jeste kreatori sveg zla.Dad, ono, šta ste zasrali, poližite sami, ne da delite narodu.

  15. Zapad kaze da je kompromis medjusobno priznanje Kosova I krnje Srbije. Znaci to si odlucio?

  16. Prica za nepoznavaoce prilaka na KiM. Svi Srbi sa severa imaju kosovske licne karte, ne treba im ulazno izlazni dokumenat

  17. Svi moji kazu da ce napustiti Kosovo ako ga Srbija prizna bilo direktno bilo kroz dozvolu ulaska u UN. Nece da budu Kosovari vec Srbi I da zive u svojoj drzavi

  18. Kakve izbjegličke kolone???
    Neka Srbi na sjeveru žive kao većina Srba i nebi bilo ovih gluposti

  19. Spremite traktore, Vulin i Stefanović sada na prvoj liniji odbrane, Đuka dolazi sa konjicom da zada glavni udar NATO-u

  20. Puno toga sto je Vucic rekao nije istina. Procitajte briselski sporazum I znacete vise. Isto tako nije istina da kosovski Srbi moraju da vade Dokument da bi presli granicu. To moraju da vade samo oni koji nemaju kosovsku licnu kartu, ma gde oni ziveli.

  21. Rubikon (simbolicno) je predjen pre 33 godine na Gazimestanu. Pregazio ga je Slobodan Milosevic. Sve sto se danas dogadja su samo posledice njegovog prelaska Rubikona.

  22. Kada mu ne ide, onda se odmah služi množinom.
    Nismo mi, nego si ti i tvoja loša politika saterani u ćošak.

  23. a umislio da je Cezar ili šta? Nek pročita šta je značio Rubikon i šta je bilo sa Cezarom

  24. Рат је неизбежан, не зато што то Србија жели, него зато што то очигледно жели Квинта која гура Албанце у нове и нове провокације. Иста прича као у Украјини. То је и Вучић индиректно више пута рекао, али је рекао, такође више пута, Србија ће победити. Канда, Вчић има некакав договор са Путином, кад је тако самоуверен.

  25. Polako ali sigurno propada plan vucica da se sever kosova tiho odcepi i pripoji srbiji

  26. Znaci konacno si pustio Srbe niz vodu. Konacno si uradio ono sto si obecao 2012

  27. Kad će taj najavljeni historijski govor? Kako su je najavljivali i nema ništa od toga? Valjda su videli kako su kome gde je mesto?

  28. Zasto Vucic nije podneo izvestaj Parlamentu Srbije po povratku iz Brisela i ko mu je dao mandat da tamo pregovara?

  29. Ako je verovati fotografiji, predstavnika Srba na kosovu ima vise nego Srba na kosovu

  30. Da li Vučić ima dokumentovano za onih 200.000 proteranih srba ili je to još jedna od laži u nizu.

  31. Mogao je malo jasnije objasniti da nista nije uspeo da se dogovori. I bilo bi dobro kada bi nam objavili kurtijevu izjavu posle sastanka. Jer ja ovom nasem banditu nista ne verujem!

  32. A tvoj jedini (naš) uslov je da ostaneš na vlasti ? Dosta bre više foliranja i tih glupih konferencija za novinare, već imaš Narodnu Skupštinu pa tamo da podneseš izveštaj tamo sede narodni predstavnici koji će te malo i ponešto upitati …

  33. Ko zna na sta si ti sve pristao, ovolika galama, hvalospevi o tvojoj odbrani Kosmeta, lavovska borba….. „lici mi na““ drzzte lopova,,,,.

  34. Teško nama sa tobom. Pričaš satima i ništa ne kažeš. Uvedi sankcije Rusima da bar možemo da možemo bar da izvučemo nešto posle 01.11. Mani se tablica,nisu one važnije od ljudi. Naravno da oni neće institucije Srbije. Ti traži da se obezbedi narod i svetinje. Jedino tada moraš kriminalcima da objasnim da više ne možeš da ih pokrivaš.

  35. Znaci stvarno je konacno prodato Kosovo, samo se narodu mazu oci sa ovim narativom „spasitelja“…

  36. Vidimo da „ONI“ NE MORAJU NIŠTA iako mi mislimo da moraju i dokle više da se lažemo i gkedamo u oči…..lažni patriotizam zarad čega?????

  37. Konje prodavanje magle……kad će SAV ovaj narod da progleda? Jel SLEP? NAŠI ŽIVOTI…..U ČIJIM SU RUKAMA…..PITAM SE?????

  38. Mene prica o kosovu vise ne interesuje posto imam mentalnu invaliditet 1 stepena i pijem sedative svaki dan

  39. Vucic je prvo sprecio incidente na sastanku u Briselu. Nakon toga sprecio je incidente na granici sa Kosovom, Sad je sprecio pogrom i progon Srba sa Kosova. Sledece nedelje sprecice upotrebu nuklearnog oruzja od strane ruskih snaga u Ukrajini. Na kraju sprecice izbijanje rata izmedju Amerike i Rusije, Boze mili, da nije naseg predsednika, svet bi odavno propao…

  40. A ti podvio rep i kukas umesto da odmah proglasis mobilizaciju i trazis pomoc Rusije i Kine

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 10

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.