Vučić: Naslovnu stranu NIN-a osmislio Đilas

Ostavite komentar


  1. Oseti se, plate rastu, penzije takodje, standard zivota je svakim danom sve bolji i bolji.

    1. Oseća se, baš se oseća. Oseti se takav smrad koji ni košava ne može da oduva posle predsednikovog sublesastog izliva mudrosti za široke narodne mase koje su nekada na današnji dan vitlali prasce. A sad ga samo gledaju na Pinku.

  2. Pročitao sam naslov vesti i pomislio „ovaj je načisto prolupao!“. Čitanje ostatka teksta mi je samo potvrdilo taj prvi zaključak i navelome na još jedan „i više ne zna ni gde udara!“

    1. E sada znam da Đilas vedri i oblači… Kad mu ručak nije po meri…pa ko drugi, Đilas kuvao njemu u inat… Pošto nisam imao za koga da glasam ovaj mi otvori oči… Pa za Đilasa. Do izbora će ga oklevetati još par miliona puta i na kraju ću se prvi put u životu učlaniti u neku stranku… Pa Đilasovu… Jaooo.

    2. Nema vise sumnje bolest ga je u potpunosti preuzela, nije potreban ni lekarski konzilij.

  3. Gde je granica od ovakvih Vucicevih izjave koji ocito usmereni prema“ sendvicarima „koji sü po broju Veci od 50% ukup.’ br zitelja Srbije ! Ako Vucic smatra da rast komarca od 10 % naspram Elefanta koja samo 1% narastao je podvig onda jadna ti majka Sirbijo?! Uostalom. Gospodarstvom Privredom po ustavu upravlja vlada sa Premierom a ne Presednik koji takodjer protiv ustavno. I Presednik jedne parije! Ove cinjenice sü dokaz da u Sirbiji Ustav samo na papiru ! Sta to znaci? “ Cik pogodi“! Ovako nesto izneti je “ antisrbska Propaganda “ iz pera “ srbomrzaca“!)

  4. Država će pomoći Krušiku od sredstava budžetskih davalaca tj građana. Pošteno. Povlašćeni mogu da uzimaju a uniženi samo da daju tj pune budžet.

  5. Nesto mi ovde cudno. Narocito ova recenica njegova „…Đilasu treba novac da plaća proteste, novinare, televizije, i da zato želi brzo da dođe na vlast.“. sta ce mu vlast da bi pravio proteste, tojest sta ce mu da juri vlast, da bi imao novac da placa proteste? Mozda da protestuje, kada osvoji vlast, sam protiv sebe? Meni je simpaticno sto je Djilas kriv za sve. Dali ga se stvarno tako plase, ili je nesto drugo po sredi, Videcemo. Ali Djilasa isticu uvek, zaboravljaju da i Djilas moze da nadje nekog Kostunicu i napravi neki sesti oktobar, ali sa happy end-om ovaj put.

  6. Vučić ne može da oprosti Đilasu što se pokazao kao neuporedivo sposobniji menadžer . Ako budu iole regularni uslovi za Beogradske izbore , Beograđani će opet izabrati Đilasa .

    1. Izgleda da Djilas otkupio sav ulov lignji u ovoj godini pa naljutio prvorodjenog. Ne moze mama da mu spremi šerpicu za doručak

  7. Naslovnu stranu NINa je osmislio tata Nebojse Stefanovica, sa ciljem skretanja paznje na glavnog trgovca oruzja za koga i po cijem nalogu rade i tata i sin i bata…

  8. Dilas je opsednut lovom a ti si opsednut Djilasom koji je postao nocna mora za tebe i tvoju bandu.

  9. Nije dovoljno jaka terapija!
    Mora vučić ponovo kod lekara na ozbiljkno ispitivanje i da mu promene terapiju.

    1. Ma dobio skroz pogrešnu dijagnozu. Kakvo srce, ovo je zadnji stadijum paranoje i ludila. Ko nam vodi zemlju , majko mila.

  10. Fotografiju snimio fotograf Tanjuga. Ako si na izlozbi naoruzanja! valjda pusku ne gledas otpozadi.

    1. Badava Gago,ove novine ne citaju Pinkovi gledaoci a bogami slabo i citaju a najmanje veruju svojim ocima.

    2. Gaga dobro razmišlja, plus to, da ako bolje pogledate, nišanska linija „ide“ ka Dodiku ali Prvorođeni-Veličanstveni i Njegovi sendvičari koriste priliku da preuzmu poziciju potencijalne žrtve. Pa čestitamo … Jadno, bedno, mučno… Možda smo i zaslužili ovu pokoru …

  11. Gospode Bože, ovolika opsednutost Đilasom je zabrinjavajuća! Najgore je što se AV-ovo stanje pogoršava! Sa Đilasovom slikom u glavi uveče leže a ujutru se budi! Neće ovo na dobro!

  12. Jeste tzv predsednice Dragan Djilas je zasadio 16 hektara marihuane u stakleniku koji ste Vi finansirali kada ste bili tzv premijer i za to treba da ga „osudite“ kao za nenormalnu kradju 630 miliona evra dok je bio na vlasti. Ajde bre kako rece novinar Santovac nemojte da nas „za . . . AV – AV – ate“ ( zavitlavate ). Ko vama ista veruje taj nije normalan ili je na tom vasem „familijarnom“ dzointu..

    1. Izvinjavam se gospodinu Santovcu u pitanju je novinar Sovilj u svakom slucaju dva vrsna mlada novinara televizije „N1“.

  13. Nije sako Đilas,tu su još Šolak(nešto ga ne pominje?),Obradović, Jeremić,Kesić,Draža Petrović,Žanetić,a sve vodi Ivan Ivanović!

  14. Ajme ….pa zar je to predsednik SVIH gradjana Republike Srbije ….ostao sam bez daha …institucija koja komanduje vojnom i policijskom silom …brine o ravno pravnosti svih gradjana bez obzira na naciju , politicko misljenje , boju koze , religiju , koji brine o vladavini prava , postovanja ljudskih sloboda ….
    Razumem da je ovo namenjeno sns sekti sa svojim trabantima , da treba skretati paznju sa “ afera “ koje stizu i zatrpavaju afere ali ovo je …. znate vec vrlo dobro …a i u komentarima je vec izneseno …

  15. Brkić živi od prodatog tiraža, a Željko Mitrović, onaj iz Informera, Alo, S. Telegraf, V. Novosti od dotacije države Srbije

  16. Moj Precednice, potpuno si u pravu! Samo je Djilas mogao da smisli tako monstruozno losu a uz to i neuspesnu naslovnu stranu!
    Ja se jos uvek, moj Precednice, sa suzama radosnicama secam licno tvojih izuzetnih naslovnih strana iz devedesetih godina, koje su neretko i uspevale da postignu nas zajednicki cilj – fizicku eliminaciju muslimana, Hrvata, Albanaca, nesto malo Slovenaca, kao i nasih najvecih neprijatelja – domacih izdajnika kojima smo bili (a i danas smo) okruzeni. Ja, za razliku od mnogih zaslepljenih i zaludjenih, nikada ne zaboravljam tvoje uspehe devedesetih. Cak i kada si se izasao iz onog Seselja pod maskom nekakve Evrope, znam da si ostao privrzen nasim starim idejama!

  17. Najgore od svega je što AV, AV zvani hulja – pored toga što nas neprekidno pljačka i potkrada- atakuje na zdrav razum normalnih građana i pravi nas budalama.
    Ako Milovan Brkić laže i izmišlja, hulja i njegovi doglavnici treba da ga tuže sudu. Ali ne smeju da ga tuže , jer je sve istina!

  18. AV t.j „Filozof i stručnjak za sve“ nema ni dana radnog staža i nikada nije
    bio „normalno“ zaposlen. Gde je stekao to silno iskustsvo i znanje ?
    Jedino po stranačkim sednicama , odborima , mitinzima i zakuskama posle njih !
    Pa sam sebe najviše olajava i zavitlava ! Nezna ništa kao Taraba !
    Umesto da vodi zemlju u EU on je odvede Albansku Uniju ! A ko ne vidi dobro –
    pogled i pokreti su mu isti kao kod Firera mesec dana pre pada Rajha !
    Dijagnoza jasna ; Šizofrenija + Parkinson + Hipohondrija =
    opsesivno kompulzivni i bipolarno afektivni poremećaj !
    Šta li tek imaju stručnjaci koiji hrabro stoje iza njega i aplaudiraju ?

  19. Neces se odbraniti od razotkrivenih mafijaskih skandala. Mozes svaki dan da menjas televizije kao carape ali se neces izvuci ni pred Bogom ni pred narodom. Upamti sta sam ti rekao Vucicu !

  20. Ma neeeeeeee……Sasa Jankovic uredjuje naslovnu stranu…..Samo ponekad Vuk Jeremic i Bojan Pajtic….a jako retko Borko Obradovic…

  21. Ako slučajno crkne bar jedna sijalica iz novogodišnje rasvete, odma optužiti i tužiti Đilasa da to plati. Isto tako, ukoliko ne bude snega za novu godinu i božić, a navalilo 79.000.000 turista iz Bugarske, a Kineze i druge da ne brojimo, odma optužiti Đilasa i tužiti ga zbog sabotaže vremena iznad nedođije.

  22. Nadam se iskreno da se niko nece primiti na ovu glupost… Mislim Culibrk, opozicija i tako… Bolest treba ignorisati. A fokus molicu lepo na Aleksandra Obradovica, Krusik, gospodju Marihuanu i tako. Ne trositi snagu na gluposti nego na prave stvari.

  23. Nego sta je nego je djilas kriv, evo i ja sam ga jutros sreo kako pise po zidu grafite Mrzim Acu Srbina. Taj DJilas nikad nece doci do drzavne kase, nju cuva nas Dr. Mali, cije je postenje neosporno, cuva kasu doktorski.

  24. Gospodin ΛV izjavo je da Srbija četiri puta brže ekonomski napreduje od zemalja Evrope, relativno da, a realno daleko od toga. Naime, bruto domaći proizvod po glavi stanovnika EU u je 30.000 evra, dok je u Srbiji ta suma 5.600 evra, 5,3 puta manje od proseka. Sa porastom BDP od 1%po glavi stanovnika u EU biće 30.300 evra, a u Srbiji BDP sa porastom od 4% BDP iznosiće 5.824 evra. Šta ima od porasta BDP za 4% prosečni stanovnik u Srbiji (5.824 evra) u odnosu na porat BDP u EU za 1% (30.300 evra) ili u kešu niže za 5,2 puta manje para i pored 3 puta većeg procentualnog porasta BDP. To su te naše laži, prevare i nebuloze. Da bi stigli EU po iznosu BDP po stanovniku trebaće nam 100 godina, pod uslovom da BDP u EU raste malo ili uopšte. To je ta istina od koje naši političari beže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.