Vučić: Nastavak dijaloga tek kad Priština povuče svoje protivpravne odluke

Ostavite komentar


    1. Eeeeeee devojčice (Ana, Taca, Bojana), biće to slastan sendvič za ovako predan rad. Možda kapne i neki sokić.

      1. Kad nemaš ništa pametno da kažeš u komentaru povodom teksta vređaš druge što je odraz smanjene inteligencije i prizemnog vaspitanja.

    2. Dobro vece svaka cas vucicu samo in sebe ne vidi kad je rekao da milosevic je bio dobar vodja zasto siste se bunili da je pricao takfe gluposti pa zna se i on je bio u isto govna minisar ividi se sve sta vi hocete

      1. Dani, Prvo nauci Srpski, pa onda komentarisi. Zbog nepismenih smo uglavnom tu gde jesmo na sav njihov ponos.

  1. Srbija ima svoj ponos, nikad necemo dozvoliti Albancima da nas ponize, i dobiju sta su naumili. Jer nije to vise ona Srbija kada je bez pogovora izvrsavala naredjenja, zelimo dogovor za radi boljeg zivota kako nas tako i Albanaca. Potpuno ispravana odluka Aleksandra Vucic bez dileme.

    1. Tako je! Nikada necemo dozvoliti da nas neko ponizava, recimo, isticanjem simbola nepostojece drzave u Notr Damu…ups, cekaj, ne, pobrkah nesto.

  2. Zato mi iz Vojvodine placamo struju duplo jer na kosovu je niko ne placa …zato mi placamo litar goriva 176 din da bi se tamo za plate ljudima koji ne rade mesecno dalo 400000eura …i posle ja da ratujem za isto to Kosovao!!!!?????

    1. Zaric Dragan, Izvini ali ne placa samo Vojvodina gorivo toliko. I nije to zbog Kosova nego da bi se namirili istomisleci.

    2. Prvo, nauči da kažeš: Kosovo i Metohija, a drugo, Srbija radi na miru i ne želi da ratuje, a ti ako ćeš da ratuješ idi podalje od Srbije, nama je rata, vala, dosta!

    3. Ta fama da se na KiM ne plaća struja je deo Miloševićke propagande da Albanci ne plaćaju struju. Plaćali su je te lepo, čak i redovni je od Srba, jer su npr. selu u kojem se utvrdi da samo 20% meštana ne plate struju odvojili kamionima trafo stanice koje su Albanci devizama kupili.
      Pre neki dan, iz južnog dela Kosovske Mitrovice ukinuli vodu Severnoj Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu zbog ne plaćenih računa za struju, bez kojih se ne može izvaditi ni jedan dokument R. Kosovo koje, naravno imaju svi Srbi sa KiM jer ne mogu primati kosovske penzije i socijalnu pomoć. Uostalom i toliki broj Srba u južnom delu KiM su upravo Srbi sa KiM stariji od 65 god. koji primaju po 75 evra (među kojima sam i ja, jer su nama sa KiM penzije toliko skresali da ni profesori i direktori javnih preduzeća nemaju penziju veću od 25.000 a ja sa najnovijim povećanjem sa 40 godina staža na dobro plaćenom radnom mestu svega 15.055 din. mesečno) socijalne pomoći.

  3. „Protivpravne odluke“ – ako je Kosovo drzava, ono je suvereno na Kosovu i donosi odluke suvereno, sto znaci da je pravno sve sto donesu- a deo plana Vucica je da se prizna Kosovo u zamenu za razgranicenje, pa neka objasni sta je to protivpravno ?

  4. Крајње време да се Албанци уразуме и да почну да сарађују,јер без сагласности обе стране немогуће је наставити дијалог,а камоли се надати компромисном решењу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.