Vučić: Članska karta stranke ne štiti nikoga ako je radio protivzakonito

Obraćanje javnosti predsednika Srbije o Kosovu, hapšenju predsednika opštine Palilula, proizvodnji vakcina…

Ostavite komentar


  1. A zašto je onda Dr. Nebojša još ministar i na slobodi? Boraniju ne štiti a buzdovane kao zaštićene medvede.

  2. Али чланска карта СНС омогућава да се ради противзаконито, па кога ухвате!!!!

  3. Противзаконито је и прислушкивање Председника Републике!!!!

  4. Ako je tako zasto Vesic i ostali ne pokažete račune za spomenik,fontane,rekonstrukcije,vakcine,respiratore ????
    Ko dobija tendere ?
    Predsedniče, bez uvrede ,sami rešite svoju reč.
    Poverenje izgubljeno različitim arsinima.gde je Zaborka?
    Skupili ste amoralne ,bez znanja i autoriteta oko sebe .
    Dela kazu drugacije

  5. Ju gle sada ovo…članska karta ne štiti nikog!!

    Ide begaj bre, skoro da smo ti poverovali… pa 700.000 ljudi bi momentalno emigriralo kada bi to bilo istina, jel ti to kapiraš?!

  6. Da, ni Babića nije spasila članska karta, sve su svalili na vozača iako je to vozilo vlade Srbistana a ne rentakara. Zna se ko treba da odgovara.
    Inače sada je najopasnije vreme, kako za narod tako i za srpsku diplomatiju. Progledavanje kroz prste autokratskom režimu sa jednom strankom u parlamentu EU će pokušati da naplati, i oni zlo čine tj. zločinci su a skorašnji izbori čine da se sve strane mobilišu. Mi, narod, smo tu samo zbog ravnoteže među zvezdama i samo nam Bog može pomoći.

  7. Lepo je da se čiti od takvih.Ali takvih i sličnih ima mnogo, jer stranka od 700 000 članova je velika..A po opštinama. po javnim ustanovama, po javnim preduzećima se svašta radilo i radi…i deo novokomponovanih privatnika isto je umešano u te kombinacije..o poslovima koji nisu možda direktno protivzakoniti ali su duboko nemoralni neću ni da pričam..Vreme je da se postavi sistem pravičniji i pravedniji.Dobro će biti i za psihologiju ovog naroda..O socijanom dogovoru i njegovoj potrebi , mislim da je sve jasno..

    1. VRANA VRANI NE IZBIJA OČI
      Ne mogu sve da pohapse jer bi propao SNS

  8. Molim Danas da nas informise sta je bilo sa nelegalnim vilama u zasticenom podrucju Avale.

  9. Није тако, ако јесте распитај се шта раде твоји главни људи у Краљеву Небојша Симовић и Предрага Терзић. Председник Градског одбора СНС Симовић је за кратко време стекао огроман капитал и не зна шта има на разним адресама, а брзо му се приближава и Терзић.Симовић је помогао да се амнестирају виновници велике плачке у време санације објеката од последица землјотреса а Терзић рекетира сваког успешнијег човека чак и најмање привредне субјекте почев од кафана до трговинских ланаца и продавница. Дојадили су и Богу и народу.

  10. Борбу против криминала свео си на обичну фарсу и превару века.На очи гледамо како се богати твој брат, разни Николићи, Милојевићи, Веселиновићи, Весићи , Шапићи, Михаиловићке, Табаковићке, Симовићи у Краљеву, чак се и Марија Обрадовић полуписмена спикерка локалне телевизије упустила у бизнис са свинјарство да прикрије мужевлјеве криминалне раднје и његове и пајшташа, мужа државне секретарке Маје Мачужић. Не посипај се пепелом

  11. Jasno, ovo su ozbiljne optuzbe i istrazni organi imaju odresene ruke.

  12. Nece Vucic da stiti nekoga ko cini ova krivicna dela. Sta ce mu takvi saradnici?

    1. Trebali su Gorane,a sad idu izbori narod vidi da od zlatnog doba ima samo 3.000 din.ako se vakcinise,penzioneri 4 kutije vitamina.

  13. Vucicu ne trebaju korumpirani saradnici, za takve postoji zakon da kazni.

  14. Vucic se iz sve snage bacio na razbijanje kriminalnih klanova i ne pada mu na pamet da bilo koga korumpiranog stiti.

  15. Cim se otkrije ovakva korupcija, na scenu stupaju istrazni organi i sud.

  16. Tako i treba. U ovoj zemlji mora da se poštuje zakon. Dosta nam je više onih koji misle da su Bogom dani time što su na nekom položaju, a svi zaboravljaju da ih isti taj narod postavio.

    1. Ne poštuje ga vlast, a očekuje se od građana. Aha, važi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.