Vučić: Partnerstvo ali ne članstvo u NATO, bilo bi to previše soli na ljutu srpsku ranu

Ostavite komentar


  1. Tacno velika nepravda gde ste vi gospodine Pretsednice dali veliki doprinos tom bombardovanju kao crveno crna koalicija Bilo bi me sramota da izacem pred majke i oceve babe i dede neuzno izginule dece A njih ocigledno ne

      1. 1912 Sebija je osvojila Kosovo uz pomoc Francuske avijacije (bio je to prvi slucaj u istoriji da je avijacija koriscena u borbama. Sve zapadne sile su se slozile da Srbija uzme Kosovo. Pasic je hteo i Albaniju alu mu nisu dali. Svi su ocekivali da ce Srbija uspeti da integrise stanovnistvo sa novoosvohenih teritorija. Medjutim, Srbija je uglavnom proterivala Albance sa Kosova i sistematski ih maltretirala. Kad je Milosevic pokrenu ogromnu kampanju etnickog ciscenja, Zapadu je prevrsilo i oduzeli su Srbiji Kosovo.

        1. To znaci da sada sledi ponovno vracanje Kosova Srbiji posto Albanci nisu uspeli da naprave funkcionalno, demokratsko i multietnicko drustvo, proterali su 60 do 70% kosovskih Srba, preostali Srbi su sistematski diskriminisani i naterani da zive u getima, Albanci su unistili veliki deo srpske kulturne bastine na Kosovu a preostali deo je ili u procesu falsifikovanja istorije i albanizovanja ili pod oruzanom zastitom, i tako dalje i tako dalje. Ali odbro, makar se videlo za sta su Albanci sposobni, ocigledno za mnoge stvari ali ne i za rukovodjenje Kosovom.

    1. Tebe treba da je sramota i što se uopšte javljaš. Na stranu to što si nepismen (vi, a lično se obraćaš i preTSedniče, ali nisam ja koji treba da te uči pravopis). Zašto bi, bilo koja srpska koalicija, bila kriva za zločinački napad fašista iz NATO-a? Fašisti napali Srbiju i opet krivi Srbi. Da li smo mi napali nekog od te bande od 19 država koje su činile fašističku koaliciju? Nismo. I zašto ti kriviš crno crvenu, žutu, zelenu ili već bilo koju drugu srpsku koalicuiju, a opravdavaš zločinačku NATO agresiju? Zato što si simpatizer NATO ološi i bolje se više ne javljaj.

    2. Prisustvo foteljerosa Dodika iz susedne Bosne i Banja Luckog entiteta pokazuje da je komentar „Wrge“ potpuno ispravan..

    3. I otpeva Vladimirovic Putin po stoti put …“ Coban tera ovcice“..
      Zamolio je isti da se spomenu sva dobra politicka dela “ njegova mu“ i spiunsko istocno nemacko iskustvo a sve u korist Srbije i ljubavi prema bratskom srpskom narodu sa ocuhom i macehom.
      Posebno je zamolio da se setimo Nove godine koju proslavi u sreci i veselju sa Klintonom i Srederom vezbajuci ga kako ce Svetu i nemackom narodu izjaviti preko TV ..“ na zalost. ..moramo da bombardujemo“ …
      A predstavnik treceg identiteta Drzave Bosne i Hercegovine je u liku i delu predsravnika Kosova, Krima … I Supermen rece “ sve mi boje lepo stoje a za one koje mi ne stoje krivi su bivsi, buducih nema , ja sam poslednji….“ A neko zapeva “ Krece se ladja Francuska…“

    1. Slažem se, i apsolutni sam protivnik bombardovanja Srbije 1999. ali se nalazim u dilemi :
      A): da li je do bomardovanja došlo zbog pogrešne i GLUPE politike Slobe i Mire (na kraju pokušali da sprovedu etnički progon Albanaca sa KiM, po uzoru na Tuđmana) ,
      B): ili je možda sve oko KiM bilo ISPLANIRANO , kako bi NATO izgradio vojnu bazu na KiM i kontrolisao širenje EU prema Maloj Aziji !?!

  2. Бомбардовања Дубровника, Вуковара, Загреба и Сарајева су, са друге стране, била симбол правде…

    1. @Миливоје Радаковић

      Sovinista i autosovinista, dva brata blizanca, isti u tragikomicnosti.

    2. Zdravo Milivoje! Vidim, i na ‘Politici’ su poceli da te neobjavljuju u komentarima, pa si stigao ovde sa svojim trolovsko-prostoprosirenim recenicama … ?

  3. Sta glumi covek koji je huskao u rat i kao i danas bio faktor nestabilnosti.Covece nemas kredibilitet da vodis ni mesnu zajednicu.

  4. A polozaj ministra informisanja a Tonija Blera kao savetnika i odlazak Klintonu na poklonjenje sa prilozenim novcem iz budzeta Srbije? Da nije malo previse licemerja na jednom mestu u jednom coveku?

  5. „Kazna koju je neko smislio kao da još nije izvršena, kao da cela zemlja treba da postane spomenik nečijim poltičkim ambicijama. “ … Kazna je tvoje postavljanje na vlast od istih tih koje kritikujes, … a postali smo vec ‘spomenik’ tvojih politickih ambicija !!!

  6. Vučić je zanimljiv po tome a što gotovo sve što kaže suprotno od onoga kako stvarno jeste. Ljudi koji su nas uveli u katastrofu danas zamenjuju uzroke i posledice i žele da zaboravimo da je njihova ludačka politka u trajanju od 10 godina dovela do stradanja nad koji se sada patetično zgražavaju.

    Dodik je posebna priča. Do pre nekoliko godina bio je najfanatičniji zagovornik NATO integracija u ovom delu sveta. Sada je zbog političke zaštite Putinovog režima promenio ploču. Na štetu građana, naravno.

    1. Dodik, „… najfanatičniji zagovornik NATO integracija u ovom delu sveta.“ … ????! Ili si imao nesto prejako za rucak, ili si u izvrsnom odboru SNSa?

      1. Procitaj samo sta je Dodik govorio pre desetak godina.

    2. Перцепција доброг и зла, „лудачке политике“ као и узрок и последице Вам нису јача страна. Чуди нас то да се људи увек хвале и истичу своје незнање?

  7. Treba da se izmisli nova reč za taj oseća koji mi imamo zbog NATO agresije.

  8. Ne pominjes „Besomucnu agresiju “ najvece republike u Jugoslaviji na malu, neduznu i ponositu zemlju BiH. Osvijestite se Srbi, vi ste bez sazaljenja nanijeli nanijeli toliko zla komsijama a kad vam NATO baci koju bombu trazite da vas drugi zale. Tri i po godine ste ubijali dusu gradovima po Bosni a da ogromna vecina vas nece ni da prihvati to kao istinu. Zato volim Snezu Congradin sto je jedna od rijetkih koja govori ono sto vecina Srba nece- ISTINU.

    1. @ Obozavam Snezu
      Izigravaj ti moralnu gromadu negde gde vas ne poznaju. Jedini razlog zasto nema vecih zlocina nad Srbima u BiH je to sto Bosnjaci nisu mogli da ih izvrse jer su bili slabiji vojno i organizaciono a ne zato sto nisu hteli ili zato sto ste nekakve dobrice. Kada ste vi Bosnjaci imali prilike i te kako ste izvrsili zlocine nad Srbima i u Sarajevu i gde god ste stigli. Gledaj ti da nadjes neku vasu Snezu pa da otvorite najzad oci, postaje vec degutatno ovo izogravanje nevinasca. I o kakvoj agresiji Srba ti pricas? Nije BiH vlasnistvo samo vas Bosnjaka, zive tamo i Srbi koji su bili vecina u BiH sve dok Hrvati uz vasu asistenciju nisu ivrsili genocid u II svetskom ratu. Na osnovu cega svojatate BiH? Kako imate obraza za tako nesto?

  9. Да ли је Вучић забораван или мисли да су (сви) у Србији заборавни илио ботови ,не знам.Али никада не треба да заборавимо да је он само наставак политике претходних,то јест у служби подвођења Србије интересима непријатеља.Па зашто потписа закон о капитулацији АД ХОК .Или ако си кга крстио закон о сарадњи ИПАП? Ма, у ствари ова питања треба постављати онима који су гласали за њега,а и онима који нису изашли на изборе.И, ево штете..

  10. Ako nam je neko smislio neku kaznu, neka nas zvanicno obavesti-ko je taj zbog kog dela nas proganja i kad namerava da nas kazni. Samo AV nemoj da potpisuje nista blanko. A, Dodikov zakljucak-da je Jugoslavija najveca srpska zabluda je u potpunosti pogresan i ubedjenje koje je u Bosni i Hercegovini nametnula Katolicka crkva. Jugoslavija je bila najintelegentniji BEDEM koji je srpski narod ikada smislio oko svog etnosa. Nevolja je u tome sto su to shvatili i nasi blizi i dalji neprijatelji, pa su je iz drugog pokusaja srusili, bez ikakve sanse da se u narednih 100 godina obnovi, posle prijema Hrvatske u EU.

  11. Gde god ste ti,Šešelj,Milošević i Nikolić branili srpski narod posledice su isteOpet si zaboravio šta si pričao tada ili su ti „izvukli“iz konteksta pa nikako da kažeš šta si stvarno rekao,a šta su izvukli.

  12. Tacno velika nepravda gde ste vi gospodine Pretsednice dali veliki doprinos tom bombardovanju kao crveno crna koalicija Bilo bi me sramota da izacem pred majke i oceve babe i dede neuzno izginule dece A njih ocigledno ne

  13. Tebe treba da je sramota i što se uopšte javljaš. Na stranu to što si nepismen (vi, a lično se obraćaš i preTSedniče, ali nisam ja koji treba da te uči pravopis). Zašto bi, bilo koja srpska koalicija, bila kriva za zločinački napad fašista iz NATO-a? Fašisti napali Srbiju i opet krivi Srbi. Da li smo mi napali nekog od te bande od 19 država koje su činile fašističku koaliciju? Nismo. I zašto ti kriviš crno crvenu, žutu, zelenu ili već bilo koju drugu srpsku koalicuiju, a opravdavaš zločinačku NATO agresiju? Zato što si simpatizer NATO ološi i bolje se više ne javljaj.

  14. Gde god ste ti,Šešelj,Milošević i Nikolić branili srpski narod posledice su isteOpet si zaboravio šta si pričao tada ili su ti „izvukli“iz konteksta pa nikako da kažeš šta si stvarno rekao,a šta su izvukli.

  15. A polozaj ministra informisanja a Tonija Blera kao savetnika i odlazak Klintonu na poklonjenje sa prilozenim novcem iz budzeta Srbije? Da nije malo previse licemerja na jednom mestu u jednom coveku?

  16. Covek placa stotinu autobusa publike, placa botove koji mu pisu panegirike, placa glasove na izborima. On nasim novcem otplacuje svoje artificijelno postojanje. To svet nije video. Osim toga zar je mogao da vam promakne paznji komentar @Patar Pan koji je u potpunosti prepisan moj prethodni komentar. Proverite.

  17. Jednom ratni huskaci zauvek ratni huskaci, pre svih Aleksandar Vucic, Milorad Dodik, Ivica Dacic, Aleksandar ( JUL-in ) Vulin i ostala SNS / SRS, SPS, JUL boranija. Oni su „spomenici“ Slobodana Milosevica na delu nije potrebno da se diktatoru dize poseban spomenik kao sto to zele kobajagi „mladi socijalisti“, koji i nisu bili rodjeni kada je diktator Milosevic vladao nasim zivotima ( igrao se nasim zivotima ) a pogotovo sto je licno odgovoran za 1999. i bombardovanje Srbije.

  18. Gledao sam sinoc ono tuzno secanje od pre 19 god i uzgred se podsecao i na moje ucesce u tom nesretnom ratu jer sam citavih pet meseci bio daleko od moje porodice,ali eto i to smo pregrmeli i ja i moja porodica i moj napaceni narod. I onda predsednik koji sve sto govori ili obeca,a onda i slaze ovaj narod izadje i bez trunke odgovornosti i sa previse licemerja saucestvuje sa jadnim mestanima Aleksinca i pljuje po istim onim kojima je nakon tog bombardovanja isao na noge i nudio svoje usluge u dokrajcenju tog istog naroda,jer sam se isfolirao dovodeci Blera u svoj kabinet a pogotovo Sredera na svoje manijacke izlive lazi i prevara na predizborne mitinge 2017 god-ako je i od tebe predsednice,zaista je previse !!! Jos samo treba da se prijavis da drzis govoranciju i povodom bombardovanja TV Beograda i povodom pogibije 15 radnika televizije,a tada si znao za jadac,i javio mamici da napusti zgradu 15 min ranije-SRAM TE BILO !!!!

  19. Reče „slavni“ ex-ministar informisanja. Ova osoba nema stida ni sramote. Bruka za sve normalne građane ove države.

  20. Sve mi je jasno.Narod pamti zrtve,narod strada zbog politike umisljenih ljudi.Dok sam citala o cemu je juce u Aleksincu pricao jer vise ne mogu sebe da kaznjavam gledajuci TV,svo vreme mi je u glavi bila slika njegovog prisustva na Klintonovoj konvenciji pre godinu-dve i Klintonovo tapsanje velikog Srbina Vucica po ramenu.Da li je to isi onaj Klinton koji je bacao bombe na njegov narod i sta ce on tamo?Kad god bi se rastuzili i poverovali setite se Srbi samo golgote svojih najblizih zbog sulude politike Milosevica i radikala.Nije li u tom periodu ovaj isti covek bio i ministar informisanja?

  21. Imamo izgleda kolektivnu amneziju!! Zaboravljamo da je „Sloba sloboda“ uz pomoć parapolicijskih i paravojnih formacija (razne „Žute ose, mravi“ isl., i danas im se sudi i nikako da im se presudi) oterao oko 800 000 Albanaca u Makedoniju. Leševe koji su ostali posle takvih zločinačkih poduhvata prevozili su hladnjačama u Srbiju i zakopavali na policijskim placevima. Još nisu sve masovne grobnice pronađene!!! Zapad mu je poručivao, figurativno, „nemoj šornuću te“. I onda su nas šornuli. Jedina nepravda je u tome što su pri tom bombardovali i one koji su kao ja bili protiv „Slobe slobode“ (i njegove „politike“) od devedesete godine, i zbog toga prilično ispaštali u životu!! Al’ šta ćeš dođemo mu ko klateralna šteta.

      1. @“Mile“ i ALBIN GASHI

        Ima se i te kako sto sta dodati, npr. naoruzane albanske bande koje terorisu po Kosovu, ubijaju, pljackaju, otimaju, i to godinu, dve pre nego sto je Sloba poslao vojsku i policiju na Kosovo.Koliko je medju tih 800.000 Albanaca koji su napustili Kososvo bilo onih koje su proterali Srbi a koliko onih koji su otisli zbog pritisaka uck ji iz propagandistickih razloga. Zlocini albanskih bandi nad srpskim civilima kako za vreme bombarodvanja tako i posle , TRAJNO proterivanje 70% kosovskih Srba, hiljade srpskih civila ubijenih od strane Albanaca, kidnapovanja, logori za Srbe u Albaniji, sistematsko unistavanje srpske kulturne bastine, pljackanje imovine Srba itd. A da ne spominjemo sta su Albanci radili kada su imali zastitu komunistickog rezima ili za vreme II svetskog rata kada su bili nacisticki saveznici. Srbi su po vama doziveli amneziju a sta je sa vama? Sta je vas izgovor za licemernu selektivnost?

  22. Vucic (Glina 100 muslimana/jedan Srbin) Milosevic, Seselj, Dodik, Vulin, Dacic, Jeremic, Irinej, Mladic, Karadzic, SAO, ZSO……..brrrrrrrrrrrrrrrr

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.