Vučić: Ne mešam se u unutrašnje stvari BiH

Obeležavanje u logoru "Donja Gradina" prilika da Vučić ubedi Dodika da odustane od referenduma

Ostavite komentar


  1. Srbija je jasna u svom stavu da se nikada nece mesati u unutrasnje stvari Bosne i Hercegovine

  2. To je ispravna politika. Treba ukazati šta je dobro za sve Srbe ali nikako donositi odluku umesto njih.

  3. Podsećamo da BIH i R Srpska imaju svoje zakone i Ustave i neka kao ljudi sednu i razgivaraju o tome mimo politike,nacionalizma i tenzija, samo pravno, a neka ostave Srbiju koja je njihov garant postojanja .

  4. Ali treba razgovarati. Treba analizirati. Odluku ko je donese taj i odgovara za nju.

  5. Unutrasnja pitanja Republike Srpske i BiH nisu ovlascenja Aleksandra Vucica. Interesuje me kome padaju na pamet glupe ideje da ce se Srbija mesati! Ako je pomoc u pitanju, to uvek, ali zna se da se u unutrasnja pitanja RS i BiH Srbija nece mesati.

  6. Stav je jasan, Srbija se nece mesati u unutrasnja pitanja drugih drzava sli ce uvek podrzati i biti uz svoj narod gde god oni bili!

  7. Stav je jasan, Srbija se nece mesati u unutrasnja ppitanja BiH ali ce uvek podrzati i biti uz svoj narod!

  8. Prepune su jame naseg naroda. Nazalost, proslost nam je veoma komplikovana. Jedan narod, a u toliko drzava. Drugim se imenima zovemo, mrznju jedni medju drugima sirimo

  9. Strasne su nam se stvari desavale. Jos je strasnije sto nema adekvatne sankcije za pocinitelje zlodela

  10. Nije ni potrebno se mešati u unutrašnju politiku Republike Srpske, treba im da ti punu ppdršku naravno.

  11. Stav Srbije je jasan da nr žele da se mešaju u politiku koju sprovodi Bosna i Hercegovina.

  12. Gde je naš narod treba da kažemo mišljenje i da pomognemo ako možemo. To je tako.

  13. Mi smo jedan narod i braća smo, ali u zasebnim državama, svaka sa svojim zakonima i odlukama koje donosi i za iste odgovara. Vučić je tu da pomogne, ako je u prilici, i da svoje mišljenje ili savet ako zatraže. Bitno je da dajemo podršku i da smo zajedno u dobru i u zlu.

  14. U zajednistvu je snaga i Srbija je uvek podrska prijateljima kakve god odluke da donesu.

  15. Sigurno je da se Aleksandar Vučić ne meša u unutrašnju politiku BiH,sigurno je da će uvek štiti interese Srba i biti uvek uz Srbe u Republici Srpskoj i tako i treba da bude.

  16. Ako Srbija treba da pomogne sigurno je da je tu, i biće tu da zaštiti interese Srba,ali svakako se neće mešati u unutrašnje stvari BiH.

  17. Ne trebamo da se mesamo direktno u njihove stvari ali moramo da im pruzimo podrsku kad god im ona trebala.

  18. Srbija je vec dovoljno ojacala da treba svima da stavi do znanja da ce stititi Rep. Srpsku i dan i noc. To je nas narod.

  19. Naravno da cemo uvek biti tu kada treba da se pomogne ali se nikada necemo mesati

  20. Hahahah…Što Danas ovo nije stavio na naslovnicu kao *špekulaciju* od juče???

    Ovo treba na naslovnicu, kao i ono juče. Ajde malo bolje proverite te *izvore bliske Vladi*, koji su to tipovi i šta vam govore. Ili ste i vi pošli za Gagijem Vučićevićem i ekipom (kad je reč o senzacionalizmu). *Blizak izvor Vladi* se ne stavlja na naslovnicu. Početnici…

  21. NI JEDAN NAROD NIJE TOLIKO STRADAO KAO NAŠ, ALI UVEK SMO ISTRAJALI I NIKAD NISMO DALI DA NAM UBIJU VERU I NADU U ŽIVOT!

  22. IAKO SU IMALI ZA CILJ DA ISKORENE SRBE USTAŠAMA TO NIJE USPELO! SRBIJA JE JAKA I DANAS I ZAUVEK

  23. JASENOVAC JE NAJVEĆI LOGOR SMRTI U EVROPI! TO MORA DA SE ISPRAVI I DA SE ŽRTVE OSVETE TAKO ŠTO ĆE KRIVAC BITI OSUĐEN!

  24. MISLIM DA VUČIĆ NIKADA NEĆE REĆI DODIKU ŠTA DA RADI, MI SE DRŽIMO PRINCIPA DA DAMO PODRŠKUM, A GLAVNU ODLUKU NEKA DONESU SAMI.

  25. DA LI ĆE BITI REFERENDUM ILI NE, NAS NE TREBA DA BUDE BRIGA JER NAS NE DOTIČE TO PITANJE.

  26. BIH i Republika SRpska su formirane Dejtonskim sporazumom a Srbija je garant njihivog nastajna, postojanja i opstanka, neka vide Dejtonskk sporazum, svoje zakone i ustave i reše probleme ako ih ima bez uplitanja Srbije.

  27. Mi smo bratske države, koje su oslonjene jedna na drugu, ali istovremeno i svaka ima prava na sopstvene odluke.

  28. Mislim da je dobro sto se vucic ne mesa u unutrasnje stvari RS on odlicno vodi srbju i tako treba da ostane

  29. Srbija gleda svoj put i ne staje nikome na put! Zelimo dobru saradnju sa svima, a ne da cinimo zlo! Ne ponovilo se nikome ono sto je nas zadesilo, dosta je nas narod krvario!

  30. To što se Srbija ne meša u unutrašnja pitanja RS, ne znači da neće biti uz nju kad god je potrebno i pružati joj bratsku pomoć.

  31. Vucic samo sledi ono sto je potpisano Dejtonskim sporazumom , na to Srbija ima pravo i obavezu.

  32. Najbitnije je da se u Bosni postuje sporazum iz Dejtona , Srbija ce apsolutno insistirati na tome i logicno ciniti ono sto se obavezala .Ali ni Vucic ni Srbija se nece mesati u unutrasnje stvari u R.Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

  33. Mi negujemo pozitivan i prijateljski odnos prema BiH a jedina politika koja nas zanima je vodjenje sopstvene

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.