Vučić o izborima i SPS: Nikada nisam izgovorio da želim da budem premijer, da li će izbora biti do kraja godine – to je druga stvar

Ostavite komentar


  1. Srbija treba da se vrati u pamet.Da priznaje stare iskusne stručnjake,da poštuje i prekine da iz dečijih vrtića uzima stručnjake,kako bi Predsednik Države ili lok samouprave glumio sa ulice neku pamet ili stiropora neku mudrost i uspustvo za rad davao.
    Srbija je žalosna država u zadnjih nekoliko decenija.Tu su na vlasti deca.
    Ko sa decom spava,upišan ustaje.
    Srbija nikada nije bila bez naučnika u svim disciplinama,samo je sada ima dok su se Stranke- gomila lopova i lažova

  2. Pitam se, kako najbolji student pravnog fakulteta ne zna koje su nadležnosti predsednika Republike,a koje su nadležnosti Vlade Republike!

  3. Majstore, taj SPS je bio i u koaliciji sa demokratama. Demokrate bez SPS nijednu štetnu odluku nisu mogle da donesu a za loše stanje su samo demokrate pretrpele štetu. Sad se sve vraća kao bumerang.

  4. zorana mihajlović je bila u sns da bi služila američkom ambasadoru i ništa drugo sada osniva stranku koja neće da živi ni jednu godinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.