Vučić: Ne razumem po kojem kriterijumu je Jeremić gostovao na RTS

Ostavite komentar


  1. RTS je nezavisna koliko i Ana Brnabić. Izgleda da se Bujošević previše osmelio ili mu se bliži kraj mandata pa da ne ode u penziju kao totalna kukavica.

    1. Nije se Bujosevic osmelio nego su mu rekli da zove nekog od opozicionara kako bi napravili privid da postoji nezavisna uredjivacka politika.

    2. Najblaže, budalaština.Nieje RTS privatna partijaks prćija na koju mogu dolaziti samo probrani. Kako vreme više prolazi povećava se jedna „fašistiška“ konstatacija da je lice paranoičar. Kuda ide država u ovoj situaciji niko ne može da proceni, no da će sva ova lagarija uskoro pući kao preduvani balon.

  2. IMA NAS NEKOLIKO HILJADA KOJI NE RAZUMEJU DA JEDNO TAKO
    NE RAZUMNO STVORENJE MOŽE BITI VOĐA BILO ČEGA.
    Bar se u jednom Razumemo; Sa tobom nema razumevanja.

  3. bas me zanima po kom paramtru je vucic svaki bogovetni dan po najmanje st vremena na javnom servisu i jos oko 3 sata na drugim televizijama. pa da je isus krist previse je. szo reve jedan predsednicki kandidat bojim se da otvorim konzervu mislim da ce iz nje iskociti vucic.

  4. Svakoga dana si sve smešniji, diktatore. Pitaš li se po kom kriterijumu tvoji analitičari svakoga jutra na pinku iznose optužbe za neke koji u vlasti nisu ni učestvovali? Optužuješ Đilasa za neke minute a ne kažeš da taj isti posao danas radi tvoj kum. Radi od 2012. godine. Izračunaj majstore koliko je to miliona eura

  5. Po kom kriterijumu se ovo čudo ne skida sa ekrana i komentariše sve što se dešava. A ništa logičnije nego da gostuje opozicioni političar. No, nije znao da prokomentariše ništa od onog što je Jeremić rekao. A to je suština dijaloga. Odgovoriti normalno, a ne diskvalifikovati ovako bolesno.

      1. Ne, ja sam je konstantovao. Bolesno je ono što slušamo po 20 minuta u svakom Dnevniku na RTS.

      2. A šta može drugo biti nego bolestan neko ko se ne skida sa ekrana i komentariše sve što se dešava?

  6. Tačno!
    Ja plaćam taksu na tri brojila da prikazuju samo glavnog nesrećnika!
    Ne i ostale!

    1. Fali još ono………… „volim i ja vas“! Mislim, da bi bila kompletirana „obostrana“ ljubav. I uzvraćena, naravno!?

  7. Sadašnji uzurpatori vlasti i države, neće dugo, ničija nije do zore gorela! Neće ni njihova!
    Misliti i kriti se iza takozvanog „madata“ koji su im dali oni koji su izašli na predhodne izbore je neproduktivno i suludo.
    Polako i neumitno stiže vreme za odgovornost i plaćanje cene uzurpacije Srpske države od strane sadašnje „pozicije i opozicije“.
    Nove ljude, nove poglede, nova saznanja o državi, udtavu i narodu čija je to država, moraju biti prioritet u Srbiji.
    Ovi sadašnji i prošli politikanti u zaborav!

  8. Po kriterijumu: ti si (lično ili neki tvoj poslušnik) pozvao Bujoševića i NAREDIO mu da pozove Jeremića kako bi Ana mogla da ima primer da pokaže Evropljanima kako je u Srbiji sve normalno.

  9. Po kom kriterijumu ces biti na vlasti kad na izbore ne izadje pedeset posto bbiraca, posto zivimo po tvojim kriterijumom a ne u pravnoj drzavi

  10. Auuu, kako si ti lepo vaspitan, ljubi te majka. Pa, po kom kriterijumu se ti ne skidaš sa svih programa? Trećina ukupnog vremena je posvećena tebi. Savkom intelektualcu je jasno da kada nečega ili nekoga ima i previše da tu kvaliteta nema. Čista masovna produkcija i marketing.

  11. A mi ne razumemo po kom kriterijumu si ti Vučiću određen ko može a ko ne može da sa pojavi na javnom servisu. Pa nisi ti Vegeta da se u sve mešaš! A ako si umislio da jesi, onda si slučaj za Dr Lazu.

  12. Pa kriterijum bi, izmwdju. Ostalog mogla biti cinjenica da je Jeremic bio minustar spoljnih poslova i preds. Generalne skupstine UN

  13. ovaj čovjek od svog pasjaluka ne može da predje preko toga što je neko od opozicije bio na RTS.po kom kriteriju ti ne smiješ na tv duel sa Jeremićem ili Djilasom ili bilo kojim iz opozicije.po kom osnovu učiš kineski jezik za vrijeme radnog vremena i još se hvališ sa tim.ali bar znamo po kom kriterijumu si glavni junak Koraksovih karikatura,emisija 24 minuta,veče sa Ivanom Ivanovićem,utisak nedjelje.zato što je ova vlast karikatura,ironija i satira uživo.

  14. KAO ŠTO VIDIMO VEĆ 7 GODINA SAMO TEBE GLEDAMO OD 06 DO 24 ČASA,VIŠE SVI OBOLESMO OD DEPRESIJE.NA SVIM TELEVIZIJAMA SI SAMO TI KAO DA SU TVOJE PRIVATNO VLASNIŠTVO.SAM SI SE PREDSEDNIČE POSVAĐAO SA SVOJOM GLAVOM

  15. A po kojim kriterijumima i po kom osnovu se ti ne skidas sa televizija ( lazovizija ) sa nacionalnom frekvencijom. Da li ti ih je tata ostavio u miraz ili ti ih je prepisao psihijatar da bi ti sluzile kao dnevna terapija u lecenju samoljubive narcisoidnosti. Srbiji ce da svane kada tebe tzv predesednice „necega“ i naprdnjacki „fireru“, vise ne bude na javnom servisu „RTS-u“, posto ce lazovizije „Pink“ i „happy“ biti ukinute.

  16. Ovo je jos jedan i to jaci pritisak na medije. Evropa ce to tako da prepozna. Onda ce tzv. ministarka za eu integracije, Brnabiceva itd. da se cude sto im Evropa ne otvara „nova poglavlja“ i udaljava nekakve datume (one koji su umislili da im pripadaju)

  17. A po kom osnovu si ti gostovao u periodu 2008-2012 kada si u tom periodu bio politicki niko i nista, veciti politicki gubitnik! Nego reci ti nama kakva slobodna uredjivacka politika kada svako na tv-ima sa Nacionalnom frekvencijom ko tebe kritikuje izgubi emisiju. Kakva je to slobodna uredjivacka politika to ti nama objasnj. Inace na izbore ides sam i jos jednom se predstavi kao …….na!

  18. Ovaj slucaj je poslastica za psihologe. Mozda kao dete nije dobijao dovoljno ljubavi pa sada moramo svi da ga volimo. Teska situacija i za nas i za njega.

  19. Pa evo…bio je minustar spoljnih poslova u jednoj predhodnoj vladi i predsednik Generalne skupstine UN, gde vi nikada nećete dospeti. Bio bi i generalni sekretar, prvi čovek na svetu, da ste ga tj.njegova država podržala, poznat je i poštovan u svetu, a danas je predsednik jedne opozicione partije, i…šta vam dalje nije jasno?!?!

  20. Prvo opet sa javne funkcije gde predstavlja „sve“ gradjane Srbije var na papiru ali ne i u praksi vrsi pritisak na medije!Drugo rts placaju gradjani Srbije i evo ja koji placam valjda mogu da se pojavim na tom rts-u jer sam gradjanin Srbije, jer placam rts preplatu i valjda imam i ja mogucnost da iskazem svoje misljenje kao sto bi trebalo i svaki drugi gradjanin da moze! Zato prestani da vrsis pritisak na medije i onako 99% vesti je samo o tebi i gde jasno krsis Ustav mesajuci se u posao drugih a to se zove diktatura!Ako si ti „jaci“ od premijera i ministara a po Ustavu nisi a u praksi jesi i to stalno radis to je pravnice diktatura!!I cemu ti da postavljas pitanja i kome? Ako si toliko mocan sta te briga gde ce ko da se pojavi i sta da kaze kada kako ti kazes radis u „interesu“ Srbije, sta te briga onda i pusti ljude da kazu sta imaju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.