Vučić: Ne sećam se da su se Ukrajinci 1999. „pretrgli“ u slanju pomoći Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nas predsednik se ne seca sta je rekao pre nedelju dana. Nije cudno sto se ne seca dogadjaja iz 1999. Nije on loseg pamcenja, nego se seca onoga cega zeli da sa seca.

  2. Nisu ni rusi.. Busali se, potpisivali neke sporazume sa nama, dosli na Kosovo na KRAJU, bili 2 dana, podvili rep i otisli. Ako nama uvedu sankcije zbog „ljubavi“ prema putinu ovih, placenih sto ga vole, mi treba da ne postojimo i to je to.

  3. Bedo ljudska! Ne secas se da su prvi osudili nato bombardovanje i sacuvali deo tadasnje JAT-ove flote. A da, ti si tada imao vaznija posla, useljavao se u mali trosoban stancic dobijen od drzave.

  4. Ukrajinci su oslobodili Srbiju u drugom ratu,a potomci austrougarskih vojnika iz prvog rata vedre i oblače po Srbiji.

  5. Mene interesuje čega se još seća iz 1999. To mi je baš fascinantno… Da li se na primer seća da je bio ministar informisanja kada su žrtvovani zaposleni u RTSu? Ajde da pričamo više o sećanjima iz 1999…

  6. Sramota je kakvog uličara imamo za tzv. predsednika. Ovaj čovek bi bukvalno zavadio dva oka u glavi.

  7. Da ga podsetimo dobio si stan kada su nas bombardovali kada su nasa deca ginula a ti obilazio ulice da gledas ko ima satelitsku antenu i uvukao si se u jazbinu.

  8. 1999 Srbija je bila kao danasnja Rusija. Pa ni dan danas nije puno drugacija, na zalsot, tako da ne vidim zasto bi nam, barem tada, iko normalan slao pomoc.

  9. A jel se seća da ni on 1999 nije ništa dao državi, nego je još i uzeo stan od države. Imao je priliku, bio je u punoj snazi sa 29 godina, pa jel bio jedan dan na Kosovu tokom rata?

  10. Svepšte zlo je prirodno stanište našeg predsednika. Prima se i buja u svakoj vrsti korova.

  11. Ukrajinci su usudili među prvima bomardovanje ,a mi 90 posto podržavamo napad na ukrajinu i ne pomišljamo na kosovo .

  12. Dok su ljudi ginuli 1999-te, ti si se useljavao u nov stan, dobijen na grbačama tih poginulih i nas koji smo preživeli.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 10

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.