Vučić: Neće biti vanrednih izbora, osim ako me preglasaju

Ostavite komentar


  1. "Neće biti vanrednih izbora, osim ako me preglasaju". Hahahahhahahaha……Lol i posle kažu kako Vučić nema smisla za humor.

  2. Ova , veoma poznata retorika gospodina Predsednika, neodoljivo podseca na onaj naivni vokabular kao u francuskih sobarica.

  3. Opozicija sada moli Boga da Vucic ne bude preglasan, posto oni nikada nisu imali manju podrsku naroda i sigurno bi izgubili ove izbore i to sa ogromnom razliko! Narod zna ko su i nece ih vise nikada birati!

  4. Vucic je vec ocenio da su vanredni izbori nepotrebni jer bi usporili reforme, ali ako opozicija toliko insistira, neka idemo na izbore da jos jednom shvate koliko im narod ne veruje i koliku podrsku nemaju.

  5. Prodaje crnomanjasti momak neke papirne pelene na pijaci.Odakle je to momak?Dobili sm
    da glasamo.Podeljene hiljade tona uglja.Vaučeri za kupovinu po prodavnicama privatnih vlasnika.To treba zvati kupovina glasova i ko više kupi pobedio je.

  6. MIR BOZIJI-HRISTOS RODI Redakcijo,novinanari,urednici sretan vam Bozic.Ajd bar na danasnji dan pokusajte oprostiti predsedniku i SNS-u uspehe na svim poljima.

  7. Bajo, Vučiću, curi ti pesak iz pehara.
    Dakle, kraj je sve bliži.
    Svemu mora doći kraj.
    A dali će sa nekim drugima NAMA svima svanuti bolje vreme,bez bede,sa Jelenom bolestima,sa skupim lekovima, sa tvojom bez mere "utiskivanja" naše love u tvoje bratske preduboko dzepove
    Mnogo ne valja Vučiću!
    Promena mora biti.
    Za tebe što pre to bolje….

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.