Vučić: Neko mora da završi u zatvoru – ili Marković, ako se dokaže da je kriv, ili ako nije – onda onaj ko je lagao

Ostavite komentar


  1. Ovaj bi da trguje. U slucaje zloupotrebe dece nema trgovine.

  2. Ako lažovi trebaju da završe u zatvoru,ti nazovi predsednice bi trebao služiti 10x doživotnu robiju..

  3. Sta se ovde desava, to samo Bog zna. Ne mirise mi na dobro po Palmu. Iako ga postujem, mislim da je nedopustivo to sto je radio, ako je radio.

  4. Mislim da je vreme za drzavne organe da za ovakve ili slicne lazi krenu sudovi.

  5. Eeee. . . sto imamo pametnog “ preCednika “ . . . neko mora u zatvor ili Palma ili onaj sto je lagao kao kada nam on najavi “ Djilas lopov i ima racune na Mauricijusu “ u banci koja ne postoji . . . nego . . . besplatan pravni savet . . . sto vise buke i frke oko Palmine afere jer sa time zatrpavate sve afere $n$ sekte i niko vise ne spominje , ne dijalog sa opozicijom , Jovanjicu , Cvijana , faraonska zaduzivanja , tajne cene monumentalno promasenih spomenika , sakrivanje placenih cena primarne medecinske opreme sa cenama vakcina , Nesu i Dijanu , Belivuka ili podelu milostinje vunerabilnim gradjanima gradjanima R . Srbije ( 2 x 30 € + 50 ili 60 za armiju nezaposlenih u “ zlatnom dobu “ )

  6. da li postoje neki zakoni protiv „lazi“? Onda bi mnogi stradali pred sudom…..

  7. Ako je Palma kriv,onako tezak ima da povuce za sobom politicare iz prosle i sadasnje vlasti,a onda pada vlada,pada neka parija iz opozicije.Pokretanje Palminog zalaganja da se dodvori ljudima iz politike datira od 2010 god.

  8. Aco Srbine, kada vec pitas ko ce vratiti Palmi zivot, evo jedno pitanje za tebe ko ce vratiti zivot Djilasovoj porodici ? ko ce vratiti zivot Mirodargu Majicu ? mozemo tako u nedogled…kreni samo od pljuvacine mladih lavova SNS u skupstni ..mrznja koja se seje svakog dana je nesnosna. tebe brine ko ce vratti zivot Palmi ???

  9. Nikome ne treba lepiti etiketu „krivac“ dok se krivica ne utvrdi. Na nadleznim institucijama je da ispitaju sve okolnosti i verujem da ce istina izaci na videlo i da ce pravda pobediti! Ako je Palma kriv, morace da odgovara, a ako se utvrdi da nije onda Tepicka koja je iznela ovu pricu u javnost treba da snosi posledice za klevetanje!

    1. Sve ti lepo napisa ali ne spomenu da su sve nadlezne institucije pod kontrolom rezima i da je pravo i pravda u Srbiji pod ovim rezimom su odavno sahranjeni.

    1. A koga boli stojko kome ti veruješ? Važno je šta sud bude rekao na tu temu.

  10. A sta ce Lecic da kaze unucima? O tome nisi razmisljao kada si komentarisao optuzbe protiv njega. Sta sad?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.