Vučić: Nemačka i SAD pojačale lobiranje za rezoluciju o Srebrenici zahvaljujući kampanji koju Srbija vodi protiv njenog usvajanja

Ostavite komentar


  1. Da smo mi imali prave diplomate i prave predstavnike obrazovane ljude sa iskustvom u diplomatiji do ovoga ne bi ni došlo. A pošto mi u diplomatiji imamo Marka Đurića Jelenu Milić i slične svašta može da nam se desi. S obzirom da smo Rusiju a i nesvrstane odavno otkačili sada možemo da se slikamo. A ti i dalje presedniče primaj šolce i šulce i makrone i idi njima na poklonjenje. A Hila i Hilove dovodi u skupštinu Srbije.

  2. Vrhunac paradoksa, Amerika i Nemačka insitiraju na upiranju prsta u drugog za genocid.
    Rekao bih da je svet poludeo, ali je već odavno tako.

  3. To je rezultat tvoje politike.Kukasi molim belosvetski sljam da ti spase d.
    E jer si ti jedan od krivaca za užas u Srebrenici ma kako ye on zvao Nije Srpski narod genocidan nego ti I tvoja zlocinacka kamarila i nikakva rezolucija neće I nemoze da spere ljagu sa tebe I tvog imena.Ostaces zapamćen kao zločinac do veka.

  4. Bez nalaženja koliko toliko zajedničkog jezika sa Srbijom, Nemačka nikad neće imati kontrolu nad Zapadnim Balkanom. Ako misle da je ovo put za to, prevarili su se. A i Srbija bi mogla da redefiniše svoju poltiku prema Nemačkoj. Oni svakako jesu moćni ali nisu svemoćni.

  5. Sta bi? Vuk Jeremic vise nije lopov. Odjednom postade posten gradjanin i prijatelj Srpskog naroda. Samo ti poklanjaj Nemcima nasu zemlju a otvore jos neki lidl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.