Vučić: Nemam problem s protestima, posle svih sam izlazio jači

Ostavite komentar


  1. Varate se G.Predsedniče.Vaše nije da predpostavljete, nego da tražite rešenje.Očigledno da ste ogrezli u vlasti,odakle Vam nema povratka,pa lupetate kojekakve narcisoidne gluposti..

  2. Ti cak i volis sto opozicija i gradjani protestuju,a? Pa pozovih i ti..pomozi…da nas bude sto vise…posalji 100.-nak buseva 🙂

  3. OK, stavljam ovu izjavu na bukmark, da je lakše nađem kad počneš da sipaš pomije po protestima i njihovim učesnicima na TV , ili kad o njima pročitam izveštaj neke Barbare, i/ili kad tvoji batinaši počnu da mlate učesnike!

  4. U psihologiji ova totalna nemogucnost razlikovanja privatne i javne licnosti ima svoje ime. Uvek u prvom licu, dakle u svoje licno ime a nikad u ime funkcije koju obavlja a obavlja je ionako 90 % neustavno!

  5. Mene je sramota ovog čoveka. Šta on govori? Izađimo na proteste, da ne bismo opet na sledećim izborima umesto predsednika izabrali pacijenta.

  6. Pred sledeći izbor predsednika trebalo bi da se donese zakon da svaki kandidat mora uz kandidaturu da preda i lekarsko uverenje da je zdrav a ne da prođe opet neki bolesnik.

  7. Ти си председник државе, схвати то већ једном. Људи што протестују су грађани ове земље, буне се за нешто боље, против насиља које не можеш да игноришеш или да не постоји. Насиљ од стране и државних представника и генерално насиље и криминалитет. А то што си се ухватио за партију и даље играш, а председник не може бити нити члан а не функциоер партијски, то ти никада нећу опростити и проклињаћу те као једна твоја радикалска партијска колегиница.

  8. Svakim danom curi ti vreme sve vise i vise, urazumi se covece, narod te ne da ne voli, mrzi te, Milosevic je plasio narod sa Vama seseljevcima, onda shvati sta narod misli o tebi i ekipi na vlasti. Milosevic je imao sansu da seta mirno unuka, upropastio je sebe, narod, drzavu Srbiju. Nauci nesto iz njegoce lekcije. Svi smo zamenjivi, pa i bivsi bukaci sa stadiona CZ, dozovi se pameti.

  9. Dinkic je govorio da je svetska ekonomska kriza dobra za razvoj Srbije. Vucic tvrdi da masovni orotesti njemu pogoduju, i da posle njih postaje sve jaci i jaci. Podsetimo se da je Srbija sada najnerazvijenija zemlja u Evropi.

  10. Po ustavu ste vi gospodine Aleksandra Vucic predsednik svih Srba. Znaci i onih sa kojima se politicki ne slazete. Vi morate da slusate svakoga pa i onoga koga ne volite. Da ne govorim o ovakvoj nezadovolnoj masi. Po vašim izjavama vi niste predsednik svih gradana, zato lepo odstupite i budite predsednik samo odregenog dela gradana onih naprednih. Nadam se da to ucinite brzo zbog naše dece I demokratije koju vi ko diktator ne razumijete. Pa brzo jer vrijeme istice kao sto je tvom najboljem predsedniku u istoriji Srbije Slobodanu Miloševiću.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.