Vučić: Nije moj posao da znam da li je inspektor policije Milenković premešten

Ostavite komentar


  1. Aha, predlozila ga Hrkalovicka, koja je optuzena da je radila za mafiju, i ministar (ali prvo on) koji je takodje mutan. Znaci i on je ko i oni. Jel dobro razmisljam?

  2. Nije mi nešto bitan mali Senta, jer se brzo „udavio“ u svojoj ambiciji i snovima da će biti ministar, već mi je bitno ko je i zašto predložio Dijanu bez ikakvog osnova da dođe do visoke pozicije u MUPu, da maltretira stare inspektore koji su bili 5 puta zaslužniji da postanu načelnici odeljenja za droge ili ubistva od svih Dijaninih uvlakača i kako je ona toliko opstala, a bila je najmanje saučesnik u najtežim krivičnim delima? Taj treba da robija doživotno, jer je ili potpuno nesposoban ili zlonameran da uruši državu!

  3. Naš predsednik je poznat po tome da ne izlazi iz okvira svojih nadležnosti, ako baš ne mora.

  4. Nije tvoj posao ni da komentarises poslove tuzilastva i sudstva pa se svakodnevno obracas sa svojih TV-a. Ocigledno sa ciljem da skrenes odgovornost svih bliskih saradnika, rodjaka i prijatelja

  5. Kako Nije tvoj posao pa ti si najbolji i sve najbolje znas ili izgleda ti n’iras ponekad sta ti je posao

  6. Nije ni realno ni fer da Vucic bude upućen i odgovoran bas za sve što se događa u Srbiji.

  7. To nije njegov posao a zna da je Milenko iz Bora kupio mesni narezak na buvljaku.. bitanga hahahaa

  8. Milenkovic je mislio da ima dozivotni imunitet na osnovu svog pokojnog oca Sente… A znate kako kazu, iver ne pada daleko od klade… Nicija nije do zore sijala Slobice…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.