Vučić nije stigao u Banje, Kosovska vlada mu zabranila ulazak

Ostavite komentar


  1. Sve ove toboznje tenzije traju u kontinuitetu od spinova oko puta u Brisel aktuelnog predsednika Srbije,njegovog odbijanja razgovora sa Tacijem, besmislenog i nejasnog naredjenja policiji BIA i Vojsci o prekidu komunikacija koje ni ne postoje, laznim zabranama dolaska na Kosmet sa albanske strane , pa potom pristanak pod pritiscima SAD, do sadasnjih protesta Albanaca sa rafalnim pucnjevima u pozadini, po mom misljenju, samo su deo dogovorenog i providnog mizanscena ukupne predstave koja treba da pomogne i da dramaticnu tezinu i shodno tome obol licnog podviga, konacnoj odluci aktuelnog predsednika Srbije, da Albancima da nezavisnost i teritoriju Kosmeta.U tome ce mu , razume se, pomoci i saveznici u tzv vladi Kosova i svi okupirani mediji u Srbiji. Sklon sam da verujem da imate novinarsku i gradjansku hrabrost da objavite licno misljenje citaoca vaseg sajta.

    1. Šta može da napravi mržnja od čoveka? Ne mržnja iz nekog razloga već ona patološka, nedefinisana i besmislena. Vi biste sutradan, iz neke svoje iskrivljene perspektive, postali i član UČK ne bi li na taj način zadovoljili svoje unutrašnje ludilo?! Čoveče, trgnite se?!

      1. Covece, ti si nepopravljivo zastranio. Tvoje je mesto daleki Sibir, mozda i Severna Koreja da tamo prosipas svoje teorije!

      2. Kako ,bre,mrznja bez nekog posebnog razloga? Razlog je Vučić ,bote,i njegove nacističke metode!

        1. Zar ne vidite da je mržnja većine vas, koji biste iz nekih suludih i patoloških razloga zapalili Srbiju, sa nadom da će u tom plamenu izgoreti i Vučić, prava i autentična nacistička mržnja. Tako su umeli da mrze samo nacisti. Doduše, oni su, za razliku od većiune vas, imali ideologiju i pripadnost svojoj naciji, koju su smatrali nadnacijom. Vi mrzite Vučića iz nekog nedefinisanog razloga ili, „što vam ne daje veće plate“?! To je razmišljanje puke srpske sirotinje gospodo. Inače, i ja ne volim Vučića ali, da zbog toga zavolim Tačija, Haradinaja ili albanske teroriste?! Bilo bi zaista suludo i umobolno, „do daske“. I još nešto, radije bih bio „bot“ Vučića, Čanka, Miloševića, Obradovića, ili bilo koga drugog, nego albanskih „multietničara“. Umem da napravim razliku.

  2. Nakon jučerašnjeg dana i pobede naše diplomatije nad primitivizmom, ovo je još jedna pobeda, pokazali smo da smo drugačiji i da smo za mir za razliku od albanaca koji zagovaraju sukobe i ratove. Obukli odela ali to su isti divljaci koji su se krili po šumama i činili zločine. Neka velike sile vide koga su podržavale…

    1. Немој и овде, иди по осталим порталима, остабчви бар овај чист, молим те.

    2. Kakv pobeda je potrebna nekom predsedniku ako putuje u svoju drzavu iz svoje drzave?Kakva odluka da li putuje ili ne opet u svoju drzavu,ako je to njegova drzavaUskladjena predstava za maloumni narod,dogovren svaki detalj sa Tacijem i naravno sve uskladjeno sa zadrugom 2 za koju su pare dali penzioneri.Nisu dobrovoljno dali tih 20 milion eura.Koja je to televizija koja u jednom danu ima da emituje 12 casova programa o jednom coveku?To je RTS televizija svih gradjana Srbije.Ali kome trebaju gradjani sem za glasanje i rat?I ostalih 98.2% televizija u Srbiji imaju identicni prgram.Ni Tito ni Ramzes drugi ni Tutankamon ni Nikson i ostali nisu ravni nasem predsedniku.U Srbiji je moguce da ce biti produzen radni dan na 36 sati zbog potreba predsednika.Jedan jedini i neponovljivi sebi najdrazi i najveci i najvoljeniji i najpametniji AV.

    3. Kako ,bre,mrznja bez nekog posebnog razloga? Razlog je Vučić ,bote,i njegove nacističke metode!

  3. I ja sam Albanac sa Kosova, ako Srbi hoce da citaju istinu treba da gledaju ko je Gradonacelnik Srbica-Skenderaj to je Jashari, Jasharija su ubili celu porodicu mislim deca, stari ljudi koji su ubijeni kao psi i sad bas taj Gradonacelnik kaze da cemo da pustimo Vucica samo treba da se Izvinjava i nista drugo, a on Vucic kao Presednik moze to da uradi od cistog razuma sto se desilo nad Albancima bas u to podrucije, nije tesko kad znas da 16.000 ubijeni Albanaca desilo se u Kosovo. Izvinjavaj i Albanci imaju Besu, bices pusten gde god hoces sto je tesko da se to uradi ne razume.

    1. @Shpend Idrizi
      Ako vec tako „razmisljas“ onda neces imati nista protiv ako tebi ili nekog drugog Albanca na isti nacin Srbi blokiraju kretanje, zabrane ti da ides negde ili ako ti traze izvinjavanje. Ako nisi znao, jako puno Srba je ubijeno od strane Albanaca, od Turaka pa do danasnjih dana, tako da bih na tvom mestu preskocio glumljenje moralne gromade.

    2. Pa nisu bas bili malji deca i starci. Tu je bilo oružje za još jedan svetski rat. Uostalom ša se brineš sad će vam Vučić pokloniti priznanje samo da izmili dozvolu da vas prizna od vaših i njegovih gazda.

    3. Ne pravi se lud Jasari je ubijen jer je ubio policajca koji je bio na redovnom zadatku kontrole terena i na taj nacin je i sebe i svoju porodicu nacinio legalnom metom.To nije hrabrost vec ostvarenje americkog projekta isprovoviraj intervenciju.Prema tome tl je jedna teroristicko samubilacka bagra koja se nista ne razlikuje od ISIS-a.

  4. Cekaj, gde je sada ROSU da rastera demonstrante i „uvede red“? Ili ROSU postoji samo za Srbe i deluje samo kada Srbe treba „uvesti u red“? Sta je sada sa tim „ustavom kosova“ i „pravom na slobodu kretanja svih“ o cemu trube Albanci? Ova blokada i to sto se ne omogucava slobodno kretanje pokazuje svo LICEMERJE kako Albanaca tako i delova medjunarodne zajednice ali i „gradzana“ iz Srbije koji bi da „prihvate realnost“ i sto pre priznali tu fasisticku i diskriminatorsku tvorevinu na Kosovu. N aovom primeru se vidi da ne postoji i da nikada nece postojati nikakakvo multietnicko Kosovo, da je ta tvorevina na Kosovu napravljena samo za Albance i da je u pitanju sovinisticka tvorevina.

  5. Еto šta se dešava kad AV krene na put neopremljen. Prošli put u Srebrnici, spasao ga je odbrambeni kišobran Mile Dragić M016. To videle holivudske filmadžije i AV-a igra Kolin Firt u čak dva nastavka filma Kingsman…

  6. Re: Vučić će se građanima/seljanima obratiti telefonski.
    Re 2: Poseta malom Kovačeviću

    Zaključak – napred braćo, ja za vama; nazad braćo, ja pred vama.

    Da li je Predsednik u kontaktu sa onim dečakom, koga je maltene usvojio, vodio na utakmicu, obećavao kule i gradove… a onda bez reči napustio? I, da li je lepo nekome pomoći – porodici Kovačević – pa se onda busati u grudi? Samo pitam…

  7. Uci sa ove pozicije u polemiku o tome ko je „kriv“ za Kosovo je prosto neumesno i bilo kojim pravcem da se u toj proceni krene postoji velika šansa da se bode pristrasan i tendeciozan. Problem ima duboke korene a rešenje je moguće jedino u nekoj dalekoj budućnosti. Jedina stvar koja je ovde sigurna je da niko i ni pod kojim uslovima nema pravo da prihvati nezavisnost Kosova. Pod silom se svako može naterati na razne stvari, ali pristanak znači trajni gubitak. Sve ostalo, pa i ova „istorijska“ poseta je ništa drugo nego jedan veliki rijaliti koji nimalo nije komičan. Kada Palma dodeljuje “ Tri Iljade za Bakicu“ onda se mnogi zgražavaju, ali se zato oduševljavaju kada Vučić izjavljuje otvorići fabriku ovdei onde, kaže „Saopštio je žiteljima Banje da je ODLUČIO da se izgradi obdanište“ i teko dalje, iz dana u dan iz godine u godinu. Cenu ovog rijalitija ne znam, aio ono što znam da će biti previsoka i da će je plaćati naša deca. Zbog toga već sada u duši neutešno plačem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.