Vučić: Nisam naivan da verujem da zapadne zemlje nemaju snagu da ubede Haradinaja da ukine takse

Ostavite komentar


  1. Ovde su mnogo veći interesi u pitanju, a to je da je Amerika stavila svoje prste na Balkan

    1. А шта је са Заједницом Српских Општина? То више није услов за наставак дијалога!

      1. uhvatio se „taksi“ i drži se kao pijan plota … a to je manje važno , jer roba ulazi i dalje švercom …

  2. povecao si putarinu resio si se taksi jos ima i za tetku iz kanade

  3. Nisam naivan da verujem da zapadne zemlje nemaju snage da „ubede“ Vučića da stepen demokratskih sloboda u Srbiji podigne na znatno viši nivo, da sa opozicijom dogovori fer i poštene izbore i da pravosuđe „oslobodi“ od uticaja države.

  4. u jačini albanaca, problem je u našoj slabosti, problem je u izglupavanju aktuelnih visokopozicioranih političara. Demokrate su, bar sam ih tako doživela, tvrđi pregovarači od radikala/naprednjaka, ali to rade pristojno i niko ih ne može ni za šta prozivati. Odgovoran i ozbiljan političar ne okuplja oko sebe saradnike koji ne mogu bez jeftine medijske pažnje, nego ljude koji u tišini obavljaju posao.

  5. Ovo je najsmesniji srpski predsednik! On ima toliku zelju da ga narod voli da se meri sa sizofreniom. Mislim da sanja o tome da obuce srednjovekovni oklop i na belom sarcu jase Beogradom a da narod klice! A onda da ga crkva proglasi za sveca pa da se slikaju ikone po njgovom liku. Vucic ima ozbiljnu dijagnozu i mislim da se psihijatri trebaju ozbiljni baviti njegovim likom.

  6. Ukoliko zelimo mir, stabilnost , blagostanje mi svi kao drustvo moramo popustit, ne moze se terati nesto sto nije dobro, i Srbija i Albanija malo da spuste loptu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.