Vučić: Nisam u kampanji

Ostavite komentar


  1. Ja nisam u kampanji, samo snimam spotove o drzavnom trosku! To rece jedan od totalnih idiota koji jos uvek nezna ko je rusio Savamalu! Saznace tek kada postane predsednik! A vi novinari podrzavajte takve i nemojte slucajno da objavljujete nase komentare!

  2. Da li su Srbi toliko ubijeni u pojam da veruju ovom coveku. Pa ti si u kampanji od onog momenta kada si se kandidovao za predsednika. LAZOVCINO.

  3. Da probam da parafraziram gospodina Bećkovića: "Ako nisi u kampanji, zašto stalno pričaš o drugim kandidatima, ““jedinstvu““ i snimaš predizborne spotove? A ako jesi u kampanji, zašto stalno pričaš da nisi?"

  4. Lepo je rekao da ce kampanju da vodi nakon isteka radnog vremena, sto je do sada i pokazao!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.