Vučić: Nisu krivi novinari za moje zdravstvene probleme, ali neki vode jezivu kampanju

Ostavite komentar


  1. Ti i tvoji roditelji Seselj i Toma ste zagovarali rat od 90tih na ovamo i iza vas je ostalo samo beda , osakaćeni ljudi i porodice a sada si uspeo da osakatis i državu
    Da imaš trunku morala zavukao bi se u rupu sa crvima i čekao da ispaštas za sva nedela koja si izazvao svojim lažima i manipulacijama
    Sram te bilo

      1. Pazi ga, Šaljubi u akciji. Ja bih razumeo da si ti lik koji ima neka politička uverenja u taj nazovi program SNS-a, ali pisati ovakve gluposti za platu… Stvarno ispod ljudskog dostojanstva

  2. Samo što siđoh iz gradskog autobusa, a čuh ovu istinu:“Vučić prešmrkao drogu pa je morao na detoksikaciju. Neznalice mogu da prevare, no ne i stručna lica. Problem sa srcem se ne leču za dva dana, ali može detokskacija.“

  3. Evo ga opet po starom, zamena teza, svadja se sa sobom, etiketiranje, prenemaganje itd., samo ne kaže ono što treba da kaže:’ da li su milione evra od nameštenih niskih cena mina u Krušiku podelili ministar policije i njegov tata ili je još neko uključen u podelu plena.

  4. pa kako novinar n1 nije kriv za zdravlje predsednika kada su analitičari vučićević na čelu sa štapom pa marketinški stručnjak pa hepi tv i šta znam još koji su objavili da je pitanje i način njegovog postavljanja doprinelo da se nas predsednik koji se ničega ne plaši oseti slabost i završi na vma. da li sada da verujemo savetnici za medije predsednika koja je takodje eksplicitne optužila novinara n1. kome sada da verujemo predsedniku ili njegovim analitičarima. ako ova situacija se nastavi svi ćemo jednog dana na vma

    1. Ma on je cak i Sojiceva karikatura. Meni kici na jednu tracaru iz komsiluka moje majke. Gori od ni h baba na tronoscima.

  5. Ako Predsednik Srbije izjavi javno da su kod njega „u pitanju njegovi hronični zdravstveni problemi“ to znaci da on hronicne zdravstvene probleme nosi odavno, ne od prekujce. Dakle ja imam veoma ozbiljan zahtev i molbu od vas kao medija da ispitate kako je moguce da neko na vrhu vlasti sve do sada ne pruza na uvid svoj zdravstveni karton, a to vazi i za sve zdravstvene ustanove u kojima se leci ?! Pa ne moze se dobiti vozacka dozvola, dozvola za nosenje oruzja, ne moze pekar, kuvar, mesar da rade bez zdravstvenog uverenja ! Molim vas kao jedini medij koga citam i u koga imam poverenja, kako je moguce da se sve ovo krije od naroda ?! Necete valjda cenzurisati pobogu ?

  6. „nikada nisam bežao od pitanja“ – A kako je sa odgovorima na novinarska pitanja??? Pričaš desete stvari!!! O omalovažavanju onih koji nisu tvoji – da se i ne govori!! Tako se ne ponaša normalan predsednik države.

  7. Predsedniče, sudeći po ovom članku vama je opet pozlilo i život vam je opet u opasnosti, tako da bih vam preporučio da se što pre vratite na VMA radi detaljnih pregleda i posmatranja. Molim Vas, za vaše, a posebno naše dobro. Vaš dobronamerni građanin.

  8. Molim administratora da ne objavljuje vulgarne komentare, jer time vredja citaoce portala N1.

  9. Siledžije se ljute kada se neko brani kada ih oni napastuju i postaju još agresivniji prema žrtvi

  10. Živeo predsednik! Ozdravio je vidi se, čim je počeo da „sipa istine brzinom munje“. Munja munju stiže sve sami „neoborivi argumenti“, cunami istinoljubivosti i pravednosti.

  11. Sta ovaj misli, da ce ga esaloni penzionera braniti od gneva naroda.tesko, tesko….Moj mu je savet da ide u invalidsku penziju i da lagano krcka sicu koju su batica i on zaradili za proteklih nekoliko godina…

    1. Pa,ima nas i od 25 godina koji će ga braniti,mnooogo više nego vas 1 od 5%,pa,probajte…“Bolivijci“.

    2. More on menja referendumski zakon mimo Ustava i kao i obicno baca dimnu zavesu da mi to ne primetimo. Samo maze i laze.

  12. Sad sasvim dobronamerno, Vučiću, ako to uopšte možeš da uzmeš kao moguće.
    I meni bi pozlilo da godinama slušam Vučićevića i Željka Mitrovića, čitam Alo, Kurir i Informer. Naravno sve ovo pod uslovom da nisu iz tvoje UDBAške kuhinje bivšeg ministra informisanja, i da sve smišljaju sami. Da naslovne strane ne idu iz jednog centra kako se čuje po beogradskoj čaršiji, a hoću da verujem da to nisi ti.
    To su „novinari“ koji će ti doći glave,
    ne N1,
    ako ne vidiš, kao što ne vidiš, tebi nema pomoći.
    Hrane te negativnom energijom najotrovnije vrste iz dana u dan,
    godinama.
    Stalno si u konfliktu, čoveče.
    Ili vredjaš ili se braniš i pravdaš, mlatiš vazduh, svadjaš se sa sobom, sačuvaj me Bože.Tuga te gledati kad ne proizvodiš nevericu i bes.
    Pa to konj ne može da izdrži.

    Ne razumeš ti to,
    kome ja govorim.

    Ali, eto, potrudi se.
    Bar pokušaj.
    „Promeni svest“, politika nije rat do istrebljenja,
    ili učini uslugu i sebi i Srbiji – povuci se.

  13. Iako bolestan i pod terapijom, kako sam kaze, uvek je spreman za svadju. Bavi se rejtingom opozicije, brani neodbranjivo, govori da mu je konferencija za stampu u petak, politicka pobeda. Koga je to pobedio? . Koju je to istinu saopstio.? Radi li otac ministra u GIMu ili ne radi? Kad je otac penzioner dobio dozvolu za proizvodnju i promet oruzja i ko mu je dao? Sta radi Agencija za borbu protiv korupcije i Tuzilastvo, po ovom pitanju? Novinari ne treba da odustaju od ovih pitanja a oni koji imaju dokaze za malverzacije u trgovini oruzjem, za stetu koja je naneta Krusiku, treba da tuze odgovorne za nesavesno poslovanje, zloupotrebu polozaja i ostale kriminalne radnje. Ova afera ne sme da ostane nerazjasnjena i gurnuta pod tepih jer se tice umesanosti samog vrha vlasti u nedozvoljene radnje. Da smo normalna drzava, odavno bi zbog ovoga pala vlada, a vinovnici bili procesuirani.

  14. Jesam li ja ovde zabasala na sajt Informera? Zasto je zabranjeno reci da predsednik laze?

  15. DA LI CE DA SHVATE NOVINARI SA TV N1, DA NEMAJU VEZE SA ZDRAVSTVENIM STANJEM VUCICA, COVEK JE PREMOREN OD RADA, NIJE ODMARAO UOPSTE, RADOHOLICAR JE VELIKI

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.