Vučić: Normalna, pristojna Srbija se ne boji Jeremićevih batinaša

Ostavite komentar


  1. Ma prepao si se kukavice jedna, nisi očekivao ovakav genijalan odgovor na tvoje hvalisanje. Načeli su te ozbiljno, što znači da si GOTOV ubrzo !!! Hvala Bogu !!

  2. Čoveče ti si poznat po izjavama i pozivima na 100 za jednoga. Dobro Srbija pamti tvoje izjave i stranku koja je promovisala nasilje. Tako da je u najmanju ruku nepristojno pominjati nasilje, kada si ti u pitanju. Pokrij se ušima i ćuti.

  3. Ovaj neće otići sa vlasti izborima. Definitivno. Čovek udara glavom u zid. Eto, istorija, sva pamet i fakulteti nekada nisu dovoljni da se neki ljudi urazume i shvate da nisu Bogomdani, i da ovaj život i sloboda u njemu pripadaju svima. Srljati ovako u propast i povlačiti za sobom i druge, pa i najmilije, vrh je bezumnosti i mizantropije prema ljudima. Ali, neka nam ovo i konačno bude za nauk, posebno za narednu vlast, da Srbija konačno i zauvek izgradi tako čvrste mehanizme koji će neprekidno da bdiju da se ova radikalska i SPS anomalija nikada više ne ponove. I nema opravdanja ukoliko se to ne učini.

  4. Napustite brod!-Spasavaj se ko može!-AV prostakluk će potrajati!

  5. „Nije normalno da govorite ljudima da ćete ih trpati u zatvor zato što misle drugačije“ kaže čovek koji je isto to čitave svoje karijere radio, setimo se rsamo obijaškog odela za Dinkića za skupštinskom govornicom. Btw, neće vas trpati u zatvor zbog vašeg mišljenja već zbog nesagledive gomile kriminalnih radnji.

  6. Pristojna srbija se ne boji ali ti izgleda se bojis pristojne srbije.

  7. „Vučić: Normalna, pristojna Srbija ..“
    – To nije sadasnja Srbija – koju ti vodis sa armijom tvojih neukih i primitivnih hohstaplera.

  8. „..Jeremićevih batinaša..“
    – Istine radi, Vuk Jeremic nikag nije imao ni koristio nikakve „batinase“. Za razliku od tebe koji se uz pomoc takvih i odrzavas na vlasti.

  9. Kako primitivnim jezikom govori predsednik Vučić. Oni „krenuli na njega“, pa to je jezik uličara. Ne čudi njegovo ponašanje, čudi me da postoji neko ko glasa za takvog čoveka kao što je Vučić. Nikad goru vlast srbija nije imala. Sa njima se mogu porediti samo predratni radikali, ne zna se ko je gori od njih.

  10. Vučić, bruka se svaki dan i padaš sve niže. Ali to i nije važno nego bre srozavaš Srbiju.

  11. Prvo: ti nisi ni normalna, ni pristojna Srbija, drugo: mnogo si hrabar u zgradi predsednistva okruzen obezbedjenjem. Da imas imalo pristojnosti isao bi na RTS i kulturno diskutovao sa neistomisljenicima. Ovako si samo za Pink i zadrugu.

  12. Posle onih desetnominutnih aplauza u skupstini,ja o ekujem da će Djuka da organizuje povratak štafete u Srbiji na rodjendan Vucica.

  13. Normalna i pristojna Srbija se plaši Vučićevih batinaša. Jer su oni iznad zakona. Pogledajte slućaj napada na Borka Stefanovića, gde su sve činjenice jasno vidljive.

  14. Država to sam ja.Tako ispada kad Vučić kaže:“pristojna Srbija ne boji se batinaša“Tako i mi imamo svog Luja.

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.