Vučić o “bentliju”: Uveren sam da nisu hteli da naude

Ostavite komentar


  1. Predsedniče kad će neki novi serijal dogodovština koje se samo vama događaju? Baš su interesantne storije o Vama, gde Vi ni luk jeli ni luk mirisali, stvarno nam pomažu da zaboravimo svu bedu oko nas. Hvala vam predsedniče.

  2. Prica o bentliju ce biti vrlo brzo zaboravljena bas kao i prica o nadjenoj municiji u sumi kojom Predsednik prolazi.

  3. Ija verujem da ,,momci"u Bentliju nisu hteli da nude precedniku ,jer oni su clanovi iste mafije kiju precednik predvodi.

  4. Ali pazi kaje se što je rekao da neće da kandiduje Sinišu Malog. Pa se sad posipa pepelom. Kakav čovek pa definitivno će se i on izvlačiti sa potvrdom na budućim sudjenjima koje ga čekaju. Pa Mali je kreator celokupne pljačke i dovodjenja na vlast Vučića, prvo za Premijera pre svega i to izvlačenjem novca iz sistema, a o nekima je i pisao Danas, kao npr. Privredna banka Beograd. Gde da skloni onoga ko ga je punio lovom, a nema kandidata za dalju pustoš u Beogradu i izvlačenje enormnog novca.

  5. Кад се то долази на посао? У 9 ааа? Ја сам мислио да он, као и ја од 6 ради, а он тад пућка ли пућка ццццц

  6. Pa, sigurno da nije bilo ništa toliko dramatično kao što su mediji u prvi mah javili. Trojica bahatih momaka, napravila glupost, koju opet treba dobro ispitati, jer nije tako davno bilo sve ono oko pokojnog Đinđića.

  7. Slušao sam sinoć "Ćirilicu", Vučića i Marića. Marić je vrhunski novinar jer zna da gledaoce ne zanima njegovo mišljenje već Vučićevo.Vučić je inteligentan, elokventan političar i vrlo vešt jer ne dozvoljava da neko drugi kaže nešto makar i a. To se zove demagogoija jer priča ono što će se svideti 90% ljudi u Srbiji. Jedini kriterijum za mene je BDP po glavi stanovnika a po tom kriterijumu Srbija je među 10 najsiromašnijih zemalja od 50 koliko ih ima u Evropi. Obećava povećanje plata – otkuda.

  8. Tako ni Bagzi nije hteo Djindjicu da naudi, a ni JSO sa kojim je igrao fudbal na Kopaoniku pa mu slomili nogu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.