Vučić o Đilasu: Na narodnoj muci se grdno obogatio

Ostavite komentar


  1. AV govori o sebi, pa kaze za sebe da je neko – „ko se na narodnoj muci grdno obogatio“.

  2. 1. Ti romi koji su raseljeni iz nazovi objekata od kartona,lima i sl. otisli su u higijenske montazne objekte sa sve novim namestajem .Te objekta AV naziva kontejnerima.Svedoci smo da vlast AV prakticno svakodnevno izbacuje porodice sa decom iz sopstvenih stanova jer nisu imali sredstava da plate razne harace vlasti.Te stanove prakticno otimaju clanovi vladajuce partije. Koliko je stanova za rome izgradila vlastAV?
    2. Stalno vlast pominje bogatstvo Djilasa i drugih.Ukoliko je to nelegalno steceno zasto nije podignuta optuznica za ovih 6 godina?
    Sta je sa bogatstvom ucesnika u vlasti: Karica(optuzen za korupciju pa oslobodjen od strane vlasti AV cekajuci da predmet zastari). Sinise Malog, Vulina, Gasica, Arsica(nedavno kupio 4 stana odjednom),Andreja V. i mnogih drugih. Na cijoj su se muci oni obogatili? Ko je potpisao koruptivne ugovore za ER Srbiju i Beograd na vodi? Mnoge druge manje koruptivne ugovore da ne spominjemo.

  3. Sposoban privrednik a ne samo politicar kojeg narod placa, nego sam zaradjivao! jel ima krivicnih dela, postoje tuzilastva.
    Bilo bi primerenije da ga ne spominjete.

  4. Za sve sto me zanima o pojedi im politicarima i odem na sajt „Istinomer“ i tamo se beleze sve izjave i obacanja svakog politicara. I mogu vam reci, onima koji podrzavaju Djilasa bez obzira sta vucic lupeta da Djilas nije ispunio veliku veliku trecinu stvari koje je obecao i da dosta samo zapoceto i nikad nije zavrseno tako da. Proverite sami.

  5. Obogatio se prodajom reklama ,kao i tvoj vlasnik ,,Pinka,,.I lać o 2007 godini i prijavi je namenjena za 80% naroda ,koji imaju pamćenje samo do juče.Doduše nemaju čega lepog ni da se sećaju od 91.ve do danas.Svi lopovi i prevaranti su se izredjali od te 91-ve.

  6. nijedan dinar nije zaradio pošteno,osim maltretiranja mikrofona!(A tek tvoj bata!!!)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.