Vučić: O izborima krajem januara

Ostavite komentar


  1. Konacno ce na izborima da dodje kraj opoziciji koja pravi cirkus od skupstine.

  2. "imaju neki od njih velika sredstva, ne znam odakle, ali oni uživaju ogromnu podršku javnosti,"… Znas ti dobro odakle njemu ta silna sredstva i ko mu ih daje, a mi znamo i da mu ti pripremas teren da on bude predsednik! E, pa naprednjaku prevrtljivi i podmukli, nama ne trebaju vise zardjale kasike i takvi politicari! Dosta je srpska nacija krvarila zbog vas!

  3. Zbog opozicijskog cirkusa izbori su neophodni. Ovoga puta će građani imati za koga da glasaju, bez puno dvoumljenja. Sadašnja vlast ima rezultate, a opozicija je propala i priča neargumentovano, samo vređa…

  4. Opozicija ne zna kako da privuce paznju pa pravi non stop cirkus u skupstini.Premijer ima tim oko sebe i odlucice sta je najbolje u vezi izbora i verujem da nece pogresiti.

  5. Izbori će rešiti problem sa opozicijom koja ometa rad skupśtine i uopšte ne shvata

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.