Vučić o novim merama: Za 90 odsto smanjenje legalnog oružja, oduzimanje nelegalnog i strože kontrole

Ostavite komentar


  1. Sad Se se setio za prosvetu? Daj mu ga po autoputevima, po simketu malom, gašiću?!?!!!… Jebeš plate za prosvetu… vojska, milicija, kazne…od toga se živi i ostaje na vlasti. Pametan je onaj koji zna da ne zna budalo jedna!

  2. Neko ko nije mogao da vaspita svoju decu i da izvede na pravi put , nemoze biti direktor skole . Predsednik Vucic smatra da moze? Veceras u dnevniku RTSa.

  3. Sugradjani molimo vas da kada vam oduzmu oružije da ga uništite pre predaje jer svi znamo ko su i daće tešiću da izveze u Ukrajnu! Znamo ih!!!!
    Možete ga iseckati na komade samo br da neoštetite i odnesite im u kutijama!!!
    A za samoodbranu moćne praćke sa lagerima!!!!! Isto efikasno!!!

  4. Znaci cilj je smanjiti izbor manijacima sa cime mogu ubiti a nije cilj smanjiti broj manijaka. Jos udarili na legalno oruzje koje u ubistvima ucestvuje u par procenata.

  5. A kriminala , oslobadjajucih presuda ,zastarelih procesa .???

  6. Смањење легалног оружја за 90%. Јел то значи да ће оружје у легалном поседу имати само Вучићеви мафијаши и криминалци који му служе за застрашивање народа. По ком основу ће народу одузимати легално оружје без одлуке суда.

  7. Sta cemo sa poslovima brace Kisic I Brnabic?
    Par redom., Sapic, Vesic do vrha “ tebe I brata i MALOG i brata ??
    Au kojaSLOZNA BRACA NA VRHU PIRAMIDE.

  8. Samo da primetim da pomenute najave MUP-a nema na njihovom zvaničnom sajtu

  9. Sve koji imaju nelegalno oruzje i naprave pozvati da predaju policiji bez pitanja ,odakle je i slicno .

  10. Pa ubistva se mogu pociniti i automobilima ili kamionima zaletanjem u masu, kuhinjskim nozevima, budacima, lopatama, asovima, motornim testerama….Zar svega toga treba da se odreknemo ili da se omoguci drzanje samo po specijalnim i redovnim proverama i dozvolama?! Ovo su potpuno imbecilni potezi u cilju populizma a ne stvarne borbe za decu i omladinu i bezbednost naroda. Eno je Zadruga na tv-u posle samo 3 dana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.