Vučić nakon ostavke ministra Ružića: Do kraja maja još zanimljivih dešavanja

Ostavite komentar


  1. Kako prazno zvuče ove njegove reči … on samo brine o svom položaju na političkoj sceni Srbije.

  2. Da čuvate fotelje, nego orgoman profit od Źeljka Mitrovića. Kada i ako se ugase Pink i Happy, i vi ste ugasili. O zanimljivostima koje dolaze, nemoj, molim te. Sa vama je bilo prezanimljivo, i dosta je!

  3. Bilo bi posteno da svi date ostavke, totalno ste nedposobni. Ovo promocija kriminala je vise neizdrziva.

  4. „Mi nismo ovde da bismo brinuli o svojim foteljama, nego da bi čuvali zemlju i da bi Srbija išla napred“, sve ste rekli ovom rečenicom.

  5. Vi da ne brinete o fotelji pojavili bi ste se kod skole i svece upalili.Sram Vas bilo sve.

  6. Obavesti tvoju pudlicu AB o ovom, narocito poslednjoj recenici. Ona izgleda misli da si je postavio za premijera da bi u medijima branila tebe i tvoju porodicu od opozicije i „tajkunskih“ medija. O Srbiji i ne brine jer je bruka svakog dana.

  7. Nista nije „zanimljivo desavanje“ posle uzasne tragediju, najavljivacu desavanja.
    I huskacu I u ratu, I u miru.

  8. Ministar Ruzic je sam doneo odluku. Medjutim, bice i zanimljivih odluka od strane predsednika, do kraja maja.

  9. Ministar Ružić je podneo ostavku kao moralnu obavezu, a pre toga je radio dobro svo posao.

  10. Koja ironija,ostavku traze oni koji su posle petog oktobra unistili prosvetu,pod velom demokratije uveli bezvlasce,da ste vi dali ostavke ovakve stvari se ne bi desile,vi ste zlo za srpski narod,sve lose sto se desava vi ste utemeljili,licemeri.Jedina uteha je to sto cete pred Bogom odgovarati,stidite se

  11. @Dejan
    Bulazniš!
    Baš zato što ništa nije dobro uradio, zato se i desava da klinac napravi masakr!!
    I Vlada i Vučic treba da podnesu ostavke. Dosta nam ih je vise svih!!

  12. Ako je od istine, onda je i od casti ! Ali toga nije bas do sada bilo..

  13. Što niste zapalili sveće na mesto stradanja dece svi iz vlade pa biste shvatili tu bol na licu mesta

  14. Od maja do maja a nas je sve manje a ludjaka sve više ,sistem je perfektan i svi rade odlično svoj posao ? Šta bi bilo da nam sistem nije perfektan 100-200 mrtvih?
    Sram nas bilo treba da nas je sramota sve zajedno

  15. Svi koji su tražili ostvaku Ružića su natprosečno inteligentni; znači, ako se ne daj bože ovako nešto dogodi u preduzeću, ostavku da da ministar privrede? Pametno.

  16. Lako je držati monologe na režimskim TV stanicama.Lako je mitingovati negde gde se dovode puni autobusi ucenjenih i potkupljenih tapšača.Zašto se nije pojavio ispred škole gde se dogodio.zločin da zapali sveću i odnese cvet?Da li bi ga tu dočekali aplauzi ili uzvici negodovanja?Kukavica bez premca.Sramota.Za njega i ceo državni vrh.Kakav državni vrh?To je dno dna.

  17. STA SU TO „ZANIMLJIVA DESAVANJA“ U OVOJ ZEMLJI !!???

  18. Nije nas briga za „zanimljivosti“, vec za sigurnost i zastitu dece i odraslih.

  19. Nažalost, tragedija će nužno prouzrokovati mnogo promene, pa i političke

  20. Naravno da ste tu samo da bi se brinuli o svojim foteljema, extra profitima vasih bliznjih, partije i bratije, kumova…davno vas za narod bas zabole…

  21. U ovoj situaciji On govori o zanimljivim dešavanjima.
    Kao da je reč o rijalitiju a ne o državi.
    Bitno je da istakne da sve zavisi od njega još jedna uzurpacija poslova drugih.
    Gde je sada Ana i njena Vlada to je njihov posao.

  22. Bolesno,ovo je cirkus koji će da traje dok vam ja ne kažem dosta.“Do kraja maja još zanimljivih dešavanja“ koji to odgovoran čovek,roditelj može reći svojim ukućanima,prijateljima,komšijama,a ne predsednik države.

  23. Kao dobar poznavalac našeg prosvetnog sistema, smatram da je gospodin Ružić trebalo mnogo ranije da podnese ostavku čime bi pokazao da je i on objektivno nesposoban da bilo šta poboljša u totalno urušenom srpskom obrazovanju i vaspitanju, kao posledice opšte društvene anomije i sistematskog rada naših stranih mentora (finansijera) da nam ukinu pravo na budućnost. Takav njegov visoko moralni čin je mogao da bude agens za pozitivne društvene promene. Ovako će biti samo još jedna bezuspešna kadrovska promena ministra u najzapostavljenijem ministarstvu. Isto je stanje i u zdravstvu, ali o tome neka pišu ljudi iz tog sistema.

  24. Hm, upravo fo sto ga brine zasto je Ruzic to ucinio samo po sebi negira da ne misle samo o foteljama. Tom Ruzicu treba zabraniti dozivotno d vrsi bilo kakvu vaznu drzavnu funkciju! A sledeci ministar bi morao da bude zestok reformator jer je los sistem obrazovanja jedan od glavnih krivaca svega!

  25. Mi nismo ovde da bismo brinuli o svojim foteljama, nego da bi čuvali zemlju i da bi Srbija išla napred“, Mnogo otcano, pogotovo kada AV kaze. Ne postoji nijedan razlog verovati coveku koji je toliko puta slagao.

  26. Iako nema nikakve vrednosti, sem jalovih fraza, Ruzic nije trebalo da podnosi ostavku
    To ohrabruje mnoge bolesnike.
    Inace, ne znam zasto Vucic ne predlozi da umesto krivicno neodgovornog deteta, krivicnu odgovornost u celosti preuzima roditelj. Smanjenje granice na 12 godina ne resava bas nista.

  27. Vucic je toliko namucio srbiju da ne moze da da ostavku i ode. Njegov put ide ka zabeli kao i vecini sadasnjih i bivsih politicara. Prvo da vrate pokradeno.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.