Vučić o pisanju Danasa: Ne bi prodali ni 200 primeraka da ja nisam na naslovnoj 1Foto: Sara Božičević

Meni je drago ukoliko stignu da prodaju čitavih 2.000 primeraka. Ne bi prodai ni tih 2.000 primeraka, da nema mene na naslovnoj strani. Ja računam da će neki honorar da mi plate nekad.

To je rekao predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinarke Pinka da prokomentariše pisanje lista Danas da je „Vučić tvorac fondacije za pristojnije društvo“.

On je dodao da ne bi prodali ne više od 200 primeraka da ne stavimo njega na naslovnu stranu.

„Sad vidim da su postali čist tajkunski medij. Da su im tajkuni i zvanično postali vlasnici. Ja im čestitam na tome. Kada sam govorio, govorili su mi da pričan neistine, a sada vidite da sam bio u pravu za sve što sam govorio“, naveo je predsednik Srbije.

Vlada koja se bude formirala i skupština su ograničenog trajanja. Parlamentarni, zajedno sa predsedničkim izborima biće najkasnije 3. aprila 2022. godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je kazao da je lideru Srpskog patriotskog saveza Aleksandru Šapiću ponudio da ta stranka ima jednog ministra u Vladi Srbije, a lideru SPS Ivici Dačiću da bude predsednik Skupštine Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.