Vučić obišao radove u Beogradu na vodi, tvrdi da je novi park najlepši u ovom delu Evrope

Ostavite komentar


  1. Beograd na vodi bez institucija kulture.
    Tako je to sa njima gde je stavka u budzetu za kulturu na nivou statisticke gresme.
    Islod jednog procenata .
    Toga nikada u istoriji nije bilo!

  2. Naravno kad ste hajdučkim napadom srušili Savamalu,Železničku stanicu uništili,Srbija nema železnicu.Sad je počelo uništavanje i autobuske stanice,uskoro sledi razmeštanje mosta.Očekujem i rušenje Terazija za vreme ovih izbora .

    1. takvi kao ti su još gori od ovih koji nešto kao rade, doduše rade ružno neinventivno,depresivno i dosadno.

  3. Gde vi tu vidite park? Ploče i malo trave. A prema Gazeli nabacana brda zamlje i šuta koji su iskopan na arapskom delu Beograda na vodi. Onaj ko prolazi Gazelom može da vidi da je ispod mosta gore stanje nego bivša Sava mala.

  4. Neka pozove telefonom Eva Moralesa da mu pokaže lepote parka. I Moralesa je imao lep park, ali je bio i statosedelac.- urođenik. AV ima samo park, i nije srbijanski urođenik.

  5. Ovo je nesto najgore sto je izgradjeno u Beogradu. Takve gradjevine mogle su na Novom beogradu da se prave. Zbog kula unistili su zeleznicku stanicu, sve metropole svetske imaju u centru zeleznicku stanicu. Zbog stanara hoce da sklone stari savski most ,da im buka ne remeti mir,most se moze pretvoriti u biciklisticko pesacki, a pogled sa Kalisa je grozan, gledate u neki zid i ne vidi se vise Kosutnjak Senjak ….

  6. Djerdap na minimumu da bi Sava bila niska,kada dodje Sava parkovi badava
    buster pumpe na forsžu,na pomolu Beograd u vodi ili opet pada Obrnovac…

  7. Da nije tužno , jadno , možda bi bilo i veselo .?
    Ma koje veselo , jer dok Vučić u novom parku igra ping pong, ponižavajući sve veći broj gladnih gradjana Srbije.
    Ma Predsednik se igra ,opušta ,
    I ne mari dali Srbija tone u siromaštvo, jer park je divan zajedno da stolom za Ping pong
    Predsednik se jednostavno igra ,
    Pa šta , zar nije zaslužio malo igre, of toliko rada , doduše
    bez efekta za Srbiju.Ali ko to mari, neka se on samo igra ….

  8. Više je nego očigledno , da Predsednik Srbije do sada nije bio u poseti Sloveniji, jer da je bio, ne bi danas na otvaranju Beogradskog parka površine 2,7 hektara rekao, citiram; »svako ko dođe videće najlepši park u ovom delu Evrope«. Ima lepšeg parka i to u našoj blizini. Naime, u centru Ljubljane se nalazi park Tivoli površine oko 40 hektara i čija je uređenost bila jedan od odlučujućih faktora, da je Ljubljana bila proglašena za »Zelenu prestonicu Evrope« za 2016. godinu.

    1. On je I video lepse parkove , ali racuna na to , da siromasni gradjani srbije, kakvi smo postali, ne mogu da otputuju dalje od svog dvorista i da nista u Evropi ne mogu da vide. pa moze da laze I maze do mile volje.

      1. On ne računa Sloveniju u okruženje. Okruženje su Makedonija, Albanija, BiH i Crna Gora. To su zemlje sa kojima se takmičimo. Kakva crna Slovenija.

  9. Uvek je lepo videti kako od neke praznine i rugla nastane nešto lepo i korisno. Samo ne zadovoljnim ljudima mogu lepe stvari da smetaju.

    1. Lepo vama a korisno njemu i njegovoj bratiji. Pitanja su: Zašto je nekom privatnom investitoru bez tendera poklonjeni hektari najskupljeg terena u Beogradu? Ko su vlasnici svih tih kvadrata koji se prodaju po 7000 evra po kvadratu? Čijim novcem se zidaju ti kvadrati i ko je ispratio tokove novca potrebih za izgradnju ovih objekata.

  10. Ipak je u pitanju izdaja obična i peza kolona. poklanjaju hektari najvrednijeg zemljišra samom sebi i ortacima. Ujedinjuju sa Albanijom . Guraju prst u oko NATOu bez ikakve koristi Srbiji a za korist Putina .
    Teraju obrazovane napolje dovode migrante i hulje trgovce oružjem sa crne liste UN
    Uff treba mi čaša vode

  11. Srbija je dobila Velegrad, san o Beogradu na vodi se ostvaruje, vlast ne zamazuje oci samo uzaludnim obecanjima, ne skuplja jeftine predizborne poene vec gradi i stvara buducnost, ispisuje istorijske podvige.

  12. Naša prestonica sa projektom Beograd na vodi dobija sasvim nov i savremen izgled po ugledu na najlepše evropske glavne gradove.

    1. Mogu samo da vam poželim da odete u neki grad na zapadu i lično se uverite da Minhauzen još nije sišao sa topovske kugle.

  13. Ja sam odusevljen kako ovaj deo Beograda sada izgleda, jer nikada necu zaboraviti koliko mi je uvek bio uzasan za pogledati ceo taj prostor, koji se nalazi na divnoj lokaciji pored vode, a bio je jedno obicno ruglo. Ceo projekat Beograd na vodi i ovaj park zasluzuju sve pohvale!

  14. Rad i rezultati su i te kako vidljivi. Beograd je postao jedan od najlepših prestonica Evrope.

  15. Konacno i Beograd dobija ononsto zasluzuje jedan potpuno novi lepsi izgled. Hvala svima koji su omogucili ovako nesto lepo gradjanima a i turistima a pre svega presedniku na ovom poduhvatu oko kojeg je bilo puno poteskoca a oni uspesno resili.

  16. Prelepo za nase najmlafje a i one malo starije da imaju mesto gde ce zapoceti nova prijatejstva i mesta za buduce narastaje gde ce odrastati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.