Vučić se obratio javnosti, ima poruku o Kosovu i izborima

Ostavite komentar


  1. Бранич нашег националног бића! Свака част овом човеку!

  2. Ocenjujem predsednikovu posvećenost očuvanju jedinstva u zemlji putem iskrenog dijaloga o pitanju Kosova.

  3. Sad kada je rekao „nikad“ znam da će vrlo brzo potpisati. On sve radi suprotno od onoga što priča.

  4. Čekajte, kako Vučić nikada neće potpisati i kako se obavezao neimenovanom izvoru da će potpisati kada je on odavno priznao nezavisnost Kosovova. Koliko juče bili sagovornici koji su govorili da je sve odavno rešeno, samo valjda neko zaboravio da obavesti Kurtija, Amerikance, EU. Isto kao što je izdao RUsiju i što će uvesti sankcije odmah nakon zadušnica.

  5. Opet se obratio javnosti sa jednom te istom pricom i toliko se obraca narodu da se mojim prijateljima i meni doslovno smucio.Nije svestan da sa jednom te istom pricom i bajkama ne moze da nas zaintrigira ,nego nas tera da menjamo tv kanal.Srbija zasluzuje boljeg od Aleksandra Vucica na funkciji koju obavlja.Ni njegovi saradnici koji su zajedno sa njim zbog udobnih fotelja unistili drzavu koja je mogla da bude prijatna za zivot nisu vredni paznje.Toliko ljudi na funkcijama neki sa sumnjivim diplomama u drzavi a niko to ne proverava a Srbija ima puno obrazovanijih i sposobnijih koji ne mogu da dodju do izrazaja odlaze iz Srbije, od nekih nesposobnih partijskih kadrova.Sve sto ti treba da bez problema resis sve probleme je clanska karta SNS-a ili SPS-a.

  6. Najveći lažov u istoriji Srbije nam protura jednu istu laž po hiljaditi put. Barone, niko od tebe (niti od bilo koga drugog u Stradiji) ne traži da se potpiše priznanje Kosova, nego da se ne ometa njihovo integrisanje u međunarodne institucije!!!
    Znači… potpisaćeš i Ohridski i Briselski sporazum i ko zna šta još, ali te to neće spasiti od krivične. odgovornosti. Znamo mi da si ti kukavica i da će to neko drugi to formalno potpisati. Idealno bi bilo da te nateraju na to pre 17-og Decembra. Pravda bi pobedila!!!
    Ako misliš da ćeš da pobegneš, imam jednu dobru vest za tebe! Pre jedno dva tri meseca na takmičenju (čiji si rezultat, kao ama baš i sve drugo, ti verovatno namestio) zatvorskih ekipa u šahu, pobedila je ekipa Zabele. Memam nikakve sumnje da ćeš ti, preCedniče, biti prva tabla u njhovom šahovskom timu. Još kad protivniku odigraš, tvoj omiljeni „Državni gambit“, niko neće ni remi da izvuče!!!
    Što se tiče neverovatne drskosti i cinizma, da ti pričaš kako poštuješ ustav i zakone, kao da “ voliš naš narod na Kosovu“ i u ovoj napaćenoj zemlji, preporučujem da na početku komentara, pročitaš moje „korisničko ime“

  7. Pa opozicija kaze da gubis izbore, a znaju i da ce priznanja Kosova biti NAKON izbora. Treba samo sabrati 2 i 2 i jasno je ko ce potpisati priznanje.

  8. Pošto nisam Srbin, pitao bih vas, Srbe, gde u vašem Ustavu piše, da može Predsednik države išta potpisati u takvom slučaju? Vučić nije pročitao vaš Ustav ili ga kao pravnik jednostavno ne razume!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.