Vučić očekuje da će Haradinaj brzo biti pušten iz Haga

Ostavite komentar


  1. Videćemo.
    Par nedelja unazad u Hag su pozvane da svedoče razne NVO koje te očigledno podržavaju u nameri da priznaš nekakvu državu kosovo u nešto malo izmenjenim granicama. Smetaju ti samo takse i Haradinaj.

  2. A, da zakaze prvorodeni da nam gleda u kristalnu kuglu…koga zanima sta ga ocekuje. Samo da kaze kad i gde, da se prijavimo.

    1. Kristalna kugla mu je onaj „analitičar“ Karan, ex UDBAš, koji najavljuje ubistvo jednog opozicionog političara.
      ALARM!

  3. Haradinaj, treba da bude osuđen za svaku majku koju je u crno zavio i za svaku kuću koju je opusteo i za svaki prodati organ iz Žute kuće.

    1. @Anna*** Ko je vadio nečije organe,kome su vađeni,kada,kome su prodavani…? Verovatno znaš čim pominješ tu Žutu kuću.Bez dokaza-ništa! Ta priča o organima se godinama vuče, i dokle se stiglo? Sve se i dalje svodi na indicije,nagađanja, a na osnovu toga niko ne može biti suđen.

      1. Pa ti nisi normalan!
        Ko živi sa nama, ljudi moji?

        Čitaj izveštaj i knjigu Dika Martija, nesrećniče.
        Specijalni izaslanik EU, bivši državni tužilac Švajcarske, član parlamenta Saveta Evrope, doktorirao pravo na univerzitetu u Nešatelu,…,
        zovu ga – Švajcarac koji je potresao svet.

        1. @Marija*** Ako postoji izveštaj Dika Martija,nesretnice,kako to da se godinama ne vodi postupak pred nadležnim sudom po toj temi? Postavljam ti logična pitanja ali ti,izgleda,nisi baš u vinklu!

        2. @marija*** Sa vama živi neko ko ima mozak i koristi ga,a vi možete samo da ga mrzite i gledate Pink,čitate „Informer“,“Srpski Telegraf“,“ALO“…

        3. @marija*** I šta bi od tog „svetskog potresa“,godinama,decenijama unazad?

        4. @marija*** Šta je taj Dik Marti uradio povodom egzekucije braće Bitići, na teritoriji Srbije bez Kosova? Član Parlamenta Saveta Evrope? E, sad mi pričaj o normalnosti,ortogonalnosti?!Može da potresa svet koliko god hoće,samo da iznese činjenice,dokaze,o „žutoj kući“,ali i o hladnjači u Dunavu,masovnim grobnicama Albanaca blizu Batajnice,Bitićijevima,“asanaciji terena“….To što neko ima titulu ne znači da je bezgrešan!

  4. Haradinaj je jedan pajac od kog se nista drugo i ne ocekuje nego da glumata! Umesto da ga zadrze tamo!

  5. Sad za sada on je pozvan na saslusanje i s tim nema sta da bude pusten jer nije pritvoren

  6. Gosp. Vučiću,
    Kada će državno tužilaštvo Srbije podneti tužbu protiv članova LDK odnosno naslednika
    (vaša poslednja nada) Rugovine partije, zatim protiv Kurtija i ostalih?
    Vaša „miroljubiva“ politika je svojevrsna!!!

      1. @Sofija…Uopšte mi niste jasni! Kada se nekome NE sudi onda je drvlje i kamenje na svetsku pravdu,a ako se sudi onda je „farsa“ a u tom sudu su sudije i bele,crne,žute,…i ostalih boja! Šta hoćete,preki sud kao u vreme Staljina?! U Srbiji je,očigledno,obrazovanost i informiranost na nivou zlatne ribice!

      2. @marija*** Hajde,odluči,pa napiši nešto smisleno!

    1. @Sofija*** A ti si kvalifikovana da ceniš rad Haškog Tribunala?! Po kom osnovu? Po struci ili subjektivnom mišljenju?

  7. Farsa,samoreklamiranje i veličanje teroriste i kriminalca.E tako će biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.