Vučić: Od 10. novembra značajno veće penzije

Ostavite komentar


  1. Ja samo znam da predhodne vlasti nisu otimale od penzionera, neke su vracale dug od 27 zaostalih penzija poljoprivrednicima. Pricati neistine moze svako, realnost je sasvim drugacija. O ovoj otimacini ce se jos dugo i puno pricati, a kraj ce zavrsiti na sudu, za neke ce biti BOLAN.

    1. Bolje i to nego da se otišlo u bankrot zahvaljujući vlasti o kojoj ti pričaš. Penzionerima je vraćena penzija plus povećana i biće veća nego ikada.

      1. Amana ti Boga da li steVi gospodine Gavro svesni šta ste napisali . Meni je oteto 1500 eura i od toga će mi biti vraćen jedan mali delić, a Vi napisaste da je penzionerima vraćena penzija. Ne znam jeste li Vi penzionar ili imate nekog penzionera u familiji pa nek vam on objasni.

  2. Da li Vucic razume srpski da li zna sta znaci rec lopov. Ko je oteo penzije bez saglasnosti penzionera on je za mene lopurda. Te lazi da je morali ne pale kod mene, da ste prestali da kradete I pohapsili sve zute lopove bilo bi mnogo bolje I penzije I plate ne bi se ukrale. Ali to nemozete jer lopov lopova ne juri niti ugrozava. Zato Vucicu bez spinovanja. Sta je bilo sto ne kazes sta ti je Putin rekao.

  3. Nakon teških ali i uspešnih reformi naši penzioneri su zaslužili ovo povećanje, očekujemo uskoro i veliko povećanje plata.

  4. Botovi da Bogda osetili sta znaci nemanje i otimanje po svojoj kozi mamicu vam hebem duse prodane jebo vas AV.

  5. Svako povećanje penzija našim najstarijim građanima je od velikog značaja,oni su pretrpeli teške reforme i zaslužili su da dobiju povećanje,ovo je pokazatelj koliko predsednik i naša vlada brinu o penzionerima

  6. Penzioneri su dovoljno razumni, i pre svega zadovoljni sto su stednjom ucinili za zemlju. Zato im se sada vracaju samo lepe stvari. Imaju ceste povisice

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.