Vučić: Odgovoriću onima koji su se sprdali

Ostavite komentar


  1. Kada je Đinđić ubijen, ovaj se nije sprdao, nego je SLAVIO. Trebalo bi da znaju kada da ćute, ako već ljudskosti i obraza nemaju. Srbija pamti Vučiću, ništa ti ne brini. Ne postaje se čovek tako što ćeš da promeniš odelo i ispiraš ljudima mozak.

  2. Već "vidimo" da su Danas, N1, NIN i Vreme na spisku tih koji su se "sprdali". Pink i Informer su odradili temeljne pripreme za budući linč i "objasnili" narodu ko mrzi Vučića. Držite se divni ljudi, svaka vam čast za sve što radite i srećno. Trebaće vam.

  3. Ničijoj nesreći se ne treba podsmevati, jer nikada ne možemo znati šta može da snađe u životu, baš nas.

  4. Tvoja "pristojnost i učtivost" nam je svima dobro poznata. Dovoljno je podsetiti kako si zajedno s bajčetinskim vojvodom prizivao, radovao se i opravdavao ubistvo Z.Đinđića. Inače,ne postoji premijer u svetu koji se na ovako bahat,arogantan,svađalački,ciničan,drzak,bezobrazan, nevaspitan,a po mojem mišljenju i izuzetno stupidan način obraća novinarima i uopšte široj javnosti. Nego majstore,ne interesuje nas tvoja porodica -obećao si ti nama mnogo važnije odgovore,među kojima se ističu slučajevi Savamala i pad vojnog helikoptera.

  5. e. Svima ću nastojati da na pristojan način odgovorim. Najvažnije da se srede bezbednosne alužbe, da se pusti Legoja koji više od 13 godina leži nevin u zatvoru. Legija i Vučić imaju gotovo iste neprijetelje. Neprijatelji Srbije traže način da Srbija bude slaba, i nerazvijena, traže da bude čemer i jad. Dosta nam je takvih ljudi, Legija može da sredi situaciju u bezbednosnim službama, zato bi ga trebalo pustiti.

  6. JA, Aca Vucic iz kabineta, to jest drzavnog kabineta, to jest kabineta predsednika vlade Srbistana: Osecam se srecan i veseo da mogu poreznim duznicima u Srbistan da obecam
    sve sto oni zele cuti sto je vrhunac nase pravoslavne demokratije!

  7. Problem je sto ce ““odgovarati““ na pitanja koja je sam postavio (izazvao). Neka pristane na duel sa nekim neistomisljenikom, pod fer uslovima, pa da cujemo sta ce reci.

  8. Predlažem da regulatorna tela za medije raspravljaju necenzurisane laži, odnosno, da utvrde kako su se mediji ponašali u dogadjajima Jajinci i Novi Beograd.

  9. Veliko poniženje za RTS i sve nas: Vučić odluči kojeg će dana govoriti na RTS, oni promene šemu da bi on došao i govorio dok mu se sviđa i šta mu se sviđa. A svi iz opozicije nemaju šansu da se pojave na RTS. Ako je to javni servis, onda sam ja Papuanac!

  10. Posto se Vucic sve cesce poredi sa Titom, treba da zna da je na Tita pokusano oko 10 atentata o kojima se nije pricalo i uzbunjivao narod.Najpoznatiji pokusaj je bio u Dubrovniku 1950g. kada su ga pogodila 3 metka u grudi a preziveo je zahvaljujuci panciru.Takodje je dosta poznat pokusaj atentata u Njujorku kada se Tito nalazio pored Kenedija.

  11. Jedino sam vido Hilari Klinton da se raduje ubijanju ljudskog bića : Gadafija i Bin Ladena, bez obzira ko su, ali su ljudska vrsta. Kandidat je za presjednika Amerike ta bolesna osoba . Kod nas u Srbiji Nikolić, Vučić i Šešelj su slavili. Doduše Šešelj je bio u Hagu, a vas dvojica ste kažu ljudi bili iskreno veseli. Ja ne znam da li je Đinđić pozitivna ličnost, istorija će pokazati, ali ubistvu čovjeka radovati se to je ljudsko moralno DNO i talog. Pa neprijateljske borce naši preci su sahranjivali zajedno u grobnicu, a stalno se na te pretke pozivate. Srpski narod treba dugo vremena da shvati, bude mu kasno i opet u sunovrat. Neka nova, od Debeli bankara, bude postavljena "Ljudska spodoba" i šljam…..

  12. Daj, covece, urazumu se.Ne pravi cirkus i pozoriste od Srbije.Skoro i najveci glupaci su te prokuzili.Opameti se uz postovanje onih, koji su glasali za naprednjake.Dosta je i Tebe i konferncija za stampu.Trebaju nam institucije i Drzava. Nista vise.

  13. Izvinite, a iz kojeg jezika je rec ““““sprdali““““ ? Nekog ulicarskog? Samo pitam.

  14. Opozicija je nemocna pred Vucicevim rezultatima zato ne bira nacin kako da omalovazi njegove uspehe.

  15. Nemas ti intelektualni kapacitet da se raspravljas sa tim ljuima, tvojim kriticarima.
    Drzi se ti tvojih prijatelja malog, stefanovica, svog bate, kao I onih iz mladosti – navijackih huligana, koji I dalje zive za prebijanja, a bave se svercom, dilovanjem i muzenjem drzave. Sa njima si na istovm nivou.

    Jeino nisam jos siguran da li si svestan koliko si vec pukao ili jos uvek mislis – "mogu ja to – kad je mogao djukanovic da vlada 25 god, mogu I ja".

  16. Kako vas, bre, nije sramota da se sprdate sa čovekom koji se sprda sa Vama tj. istinom! E zato že sve on lepo da vam objasni večeras na RTS-u. Istinu nego šta! Uvek istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.