Vučić odgovorio Jeremiću na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Vucic je licemer. Ali moze mu biti, posto je zaglupio i osiromasio narod pa moze da ih laze kako hoce.

    1. „Нажалост, нисам имао прилику да се састанем ни са ким из породице Сорош.“ a 20.11.2017te kad je pricao s aleksom sorosom?

  2. Ovakav komentar Predsednika Srbije je skandalozan…Vuk Jeremic je minorni politicar u Srbiji i ne vidim cemu ovolika narcisoidnost…Kao da je nas Predsednik ucesnik rijaliti programa, tipa Farma i Parovi…Zbog cega nas Predsednik tajno boravi u SAD?…

  3. On je u stvari na Devičanskim ostrvima. U Njujork će svratiti samo da se opere.

  4. Mastoviti i vidoviti gospodin Jeremic otkrio je veliku tajnu i svi Srbi su se potresli.Gospodine Jeremicu jedva cekamo vas sledeci „biser“.Svakako je bolje da zasmejavate narod,nego da sirite mrznju.

    1. Mrznju prema kome??? … Amerikancima koji vec 6 godina idijota koga znamo pod imenom: Mirko Stabilkovic, vuku za nos, a on mucenik, sve radi da bi i posle 25 godina ostao na vlasti?!

    2. @Mia: Ja se nisam „potresao“, ali sam primetio da g. predsednik nije imao nameru (pre Vuka) da bilo koga od svog voljenog naroda obavesti da kao predsednik putuje u Njujork, i zašto? O tome još uvek ne znamo ništa! Je li to normalno ponašanje jednog predsednika države?

  5. Ironija je, sto je verovatno prvi put u poslednjih 6+ godina, ustvari rekao istinu. Malo za promenu.

    1. Da, da – samo sa dve male razlike: prvo, Jeremić ne ide radi sastajanja sa Sorošem i, drugo, ne putuje sa našim parama. Uzgred, izgleda da glavni soroševac nije Jelena Milić već tvoj veliki vođa.

    2. Jeste,samo Jeremic nije predsednik i lopov,koji nas je pokopao do grla

    3. Neka Vuk ide koliko hoće, ovaj drugi to čini mojim parama ali u korist sebe i burazera. Šta li prodaje u Njujorku?

    4. Jeste, ali on nije predsednik države, pa baš i nema obavezu da o tome izveštava narod, zar ne?

  6. Baron von Cipuljic je najduhovitiji drzavnik ikad, nije samo nenadmasan lazov.

  7. E, da i vučić jednom kaže istinu da je privatno, za javnost tajno, otputovao u SAD. A vi glupi Srbi glasajte i dalje za ovog i njegovu organizovanu interesnu grupu.

    1. Ne samo sto glasaju za Vucica nego i dezuraju 24 sata na ovom i drugim sajtovima za bedni sendvic jer nisu sposobni da zaradfe neki dinar nego cekaju milostinju ali zato rade protiv sopstvene drzave.To su ovi crveni glasovi.

      1. Glasali ne glasali dodje mu na isto jer je Srbija banana drzava i neko drugi odlucuje sta i kako. Svejedno mi je koga su izabrali i koga ce izabrati da bude kapo u ovom logoru. Jedan komentator je pomenuo Aleksu Sorosa…i tu bih zavrsio sa komentarom…

  8. Rad naseg presednika prate svi novinari i nemoguce bi bilo da ode i tajno pregovara po pitanju Kosova.

  9. Vučić je odlazio privatno (čitaj tajno o trošku države) u Dubai na trku formule 1, slikao ga mobilnim moj kum koji se slučajno tamo našao, a o tome ni reč tih dana.
    Verujem Jeremiću.

  10. Ко плаћа ово бесциљно ландарање по свету?

  11. Najveći izdajnik, ne zaslužujemo ništa bolje kada smo dozvolili da nas ovaj šljam predstavlja.
    Nema institucija, nema zakona ….
    Banana država

  12. Kakva infantilnost i idiotska neprofesionalnost! Umesto da objasni narodu koga predstavlja kojim povodom je otisao u Ameriku (da nije privatna poseta deci, koja tamo provode po nekoliko meseci godisnje?) i sta tamo radi, on napada poluanonimnog Jeremica i Djilasa, dok nam iza ledja kapitulira i pravi ‘dilove’ sa svojim dugogodisnjim americkim sponzorima?

  13. Pučina je stoka jedna grdna… reče veliki Njegoš, takav je i ovaj SNS čopor

  14. Цео један дан сам био убеђен да се ради о безвезном нападу Јеремића и недуховитом одговору Вучића. Сада, коначно, схватам да је ово све истина и да Јеремић није много промашио својом изјавом, уколико је уопште нешто промашио. Међутим, Вучићева реакција је јасан показатељ да он, што би се у народу рекло, није баш у винклу. Мислим да је крајње време да политичке снаге у Србији затраже психијатријско испитивање Вучића и утврђивање да ли је он здравствено способан за функцију коју обавља.

  15. Ma super je ironija, nego kako to da niko ustvari još uvek ne zna ZAŠTO je g. predsednik otišao u Njujork? Kažu, reći će kad se vrati? Vrlo čudan način komuniciranja voljenog predsednika sa svojim narodom!

  16. Pa koliko to vremena ima gospodin Vucic, kad stize da se tviterise

  17. Gde to ima da PREDSEDNIK putuje negde, cak preko okeana, mimo protokola, da s e zvanicno ne najavi kad i s kim ce se sastati od zvanicnika drzave u koju se ide i koji je tacno cilj posete. Sem ako predsednik sa porodicom nije otisao na godisnji odmor, ali se i to prati po predsednickom protokolu. Srbija vise uopste ne lici na organizovanu drzavu, jer radi ko sta hoce i kad hoce kako mu se cefne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.