„Zbog toga sam Hitler“: Vučić odgovorio medijima iz regiona

Ostavite komentar


  1. E blento blesavi, nesrećo srpska. Koji li si ti medij sa Kosova pročitao kad lupetaš bez ikakve logike. Isti vokabular kao 90-ih, „muslimanski teroristi iz Sarajeva“ – „Šiptarski ekstremisti sa Kosova“ Zaboravio si i ustaše iz Zagreba. Da mrzim Srbe i Srbiju, molio bih Boga da budeš doživotni preCenik, pa da je srozaš dibiduz. Tebe treba zatvoriti na nekoj psihijatarskoj klinici.

  2. Ima li Psihijatra u Državi???
    Bar da objasni , znamo leka nema.
    Glupost je čudna bolest!
    Oboleli ne oseća ništa ali svi oko njega ispaštaju.

  3. On je pozvao „narod i građane Srbije da sami zaključe.

    Narod koji sam „svojom glavom zaključuje“ kao i opozicija su rekli sta su „zaključili“ i zbog toga se ponavljaju beogradski izbori a ona „druga polovina naroda i gradjana“ ona ionako „zaključuje“ ono sto im ti kazes da „zaključe“ , tako da je taj takav poziv narodu i gradjanima BESMISLEN !

  4. Covek je bolesno opsednut sobom i svojom umisljenom vaznoscu. Ali je i veoma opasan. Zato poredjenje sa jednim zlocincem ima ozbiljnu potvrdu, vise u onome sta radi, nego sta govori. Emancipovanje ratnih zlocinaca, potpuni izostanak empatije prema zrtvama (ne samo tudjim), kradja izbora, hapsenje, proganjanje i targetiranje protivnika, uzurpiranje svih institucija… Mucno je i tesko nabrajati ono sto ovog coveka povezuje sa onim koga sam pominje. Da smo veci i jaci, mozda bi i on zapoceo jos jedna rat.

  5. Ниси Хитлер али га копираш , урлаш , склапаш руке , уздишеш а Србија све виш на Немаку од 1933 , 45 , док лудило није достигло врхунац .

  6. Da nam ukinu drzavu ne mogu, jer drzave nema! Da nam oduzmu zemlju ne mogu, jer si je prodao. A nije u redu da te porede sa Hitlerom, Adolf jeste bio moler, ali nije koristio prostacki recnik, nije omalovazavao svoj narod.

  7. Gospodine predsedniče, odavno smo zaključili da želimo da vam vidimo leđa.

  8. @ Gariša

    Adolf nije nikada bio moler niti mu je to bilo zanimanje. On je bio (tako se bahrem pretstavljao) Mahler nem. = slikar. To sto nas svet izraze (der) Mahler i moler brkaju nije problem Adolfov nego je to problem naseg naroda i njegovog obrazovanja. Inace Adolf je dva puta pokusao neuspesno da bude primljen na likovnu akademiju, jednom u Becu i jednom u Minhenu. Da su ga primili mozda bi bio negde u Nemackoj proviciji proveo svoj radni vek kao profesor likovnog obrazovanja, a istorija covecanstva imala sasvim druge tokove. Licno mislim da bi nas narod, poznavajuci njegov ukus i umetnicki afinitet, pre okacio na ziid slike Adolfe Hitlera ( kada ne bi znao cije su) nego recimo jednog Pabla Pikasa.

  9. Slobodna Bosna ga nije nazvala Hitlerom, nego je rečeno da „zapaljivim nastupom i podsjetio na neke od najgorih diktatora prošlog stoljeća“. I nisu ga tako okarakterisali zbog izjave, koju je spomenuo, nego zato što je „nastup završio zastrašujućom i nerazumnom euforijom koja podsjeća na neke od najmračnijih diktatora u prošlom stoljeću i koja je zgrozila mnoge korisnike društvenih mreža. “ A taj nastup, zaista podsjeća na histerične govore jednog patuljastog Austrijanca.

  10. ne tepajte sebi da ste Hitler. Vi ste losa kopija Staljina koji je unistavao svoj narod .

  11. Svi koji su gledali,a imaju gram mozga i obrazovanja,su dobro razumeli šta si rekao.Prosipao si mržnju,laži,ksenofobiju,crtao mete,vređao i omalovažavao.Bio si nevaspitan,drzak,nekulturan,običan nemoralni foliranti,uzurpator i diktator.Ko kaže da veruje u ovo što si napisao ili laže ili je zaostao u razvoju.

  12. Na zalost,istina je da je Srbija da bu udovoljila drugima godinama radila protiv sebe i svog naroda.Region se na to navikao i kad Srbija gleda svoj interes onda im nije dobro.Ja bih pitao kad su oni uopste gledali nas interes.Najbolje da pocnemo na zdravim osnovama iz pocetka,uostalom to je nas narod koji je samo promenio veru.

  13. Evo, zaključila sam – gradjani Srbije neće da budu tvoje sluge, osim toga, tvoje usluge nam nisu više potrebne!

  14. posle posete arhivi:“Ne mogu da verujem,da je Staljin ubio više sunarodnika (30 miliona!),nego Hitler (20 miliona!)!“-Sa nemačke tv.

  15. Za Vučića bi bilo najbolje da više ništa ne priča i da se ne pojavljuje na tv kanalima. Jer njegovo infantilno ponašanje u pedesetim godinama života samo mu donosi negativne poene. A možda mu je to sudbina, da radi sam protiv sebe. Što se nas tiče, odavno smo siti njegovog lika i dela.

  16. Moras da odes ti i tvoja bratija ste unistili sve samo da bi vi lepo ziveli doso vam kraj dosadio si narodu odlazi

  17. hiperbola@
    Nema više mladih, Srbija se demografski smanjuje … Ova retorika je okrenuta starima.

  18. Hitler je bio pametan covek,pre bih rekao da je Vucic=Neron to mu prilici,uveo konje u Senat,upalio Rim jos samo da uzme violinu

  19. Da, sami smo zakljucili odavno, sve nam je jasno. Narcisoidni autokrata

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 6

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.