Vučić: Odluka o doktoratu Malog duboko politička, neće uticati na njegovo mesto u Vladi

Ostavite komentar


  1. TV Prva – kupljena od nasih para za stranacke potrebe.
    Telekom platio 200 miliona za kablovsku Kopernikus.
    Dokle bre vise…

    1. I O2 u istom paketu. Tako je zaokružio kanale sa nacionalnom frekvencijom. I većinski deo Srbije ne zna da im je BU pokazao šta misli o njima.

    1. Pa dobro, ni Sloba ni Tito, Tadic i Kostunica nisu bili mnogo bolji. Uostalom, kad je ministar odbrane Nemacke plagirao rad on je sam posle izveznog vremena dao ostavku, Angela Merkel je rekla da nije zaposlila njegog naucnog saradnika nego ministra koji treba da radi svoj posao. E sad, to sto kod nas niko ne radi svoj posao je vec posledica mnogo stvari ali po mom misljenju najmanje doktorata, jer smo imali mi itekakako mnogo pravih doktora pre of kojih se nismo nista dobrog nagledali. Lista je predugacka realno..

      1. „Pa dobro, ni Sloba ni Tito, Tadic i Kostunica nisu bili mnogo bolji“, – ovakve konstatacije su problem – imam osećaj da naraodu opada rasudna moć!

      2. Tito i Sloba su tu negde. Tadić i Koštunica su mirno otišli kada su izgubili izbore. Ovaj će nas pre pobiti nego da ode, sve više mi liči na to.

    2. Nedaj boze da ih nikad vise nema.Ovom izjavom covek pokazuje da je apsolutni diktator u Srbiji.

  2. Mafija se ne odriče lojalnih članova, zajedno će oni svi da odu, pojedinačno teško, jedva čekam da se sektaša rešimo na izborima, za njih gubljenje pozicija i moći, nema veće kazne.

  3. Preuzimanje uloge rektora BU ipak nije moguće ni za Vučića. Sram je neophodna kategorija čak i kod političara, makar u minimalnoj meri, tako da ovim kreće strmoglav pad SNS-a i Vučića. Propustio je čist zicer sa bivšim dr. Mali…sve dalje će ići puno brže.

  4. Gospodine sudija, jeste, kamere su me snimile kako kradem u prodavnici, istina, ali vasu presudu smatram duboko politickom…

  5. Sada je mali Siniša dokazani lopov. A onaj sa kime je dobar, je isti takav. “ Sa kim si , takav si“!! Klupko je počelo da se odmotava – stići će i do BG pod vodom, do oranica po Vojvodini, do…., pa ima toga i previše!!

  6. Odakle covek da pocne. Cinjenica da neko laze I plagira doktorat nije bitna, jer se vrednuje znanje. A da li cast I karakter znace nesto ovim novo-radikalima? Cilj je da sve preokrene naopacke. Kad neobrazovani postanu strucnjaci, kada borci za demokratiju postanu fasisti, kada vandali postanu neimari, onda I zavrsite sa ovakvim nedovrsenim covekom, Velikim Vodjom nepismenih, moralnih patuljaka. Ovaj pateticni nadri-drzavnik ne zna ni sta je stid, ni sta je savest, a najmanje sta je cast. Svaka cast univerzitetu. I ova ce posast proci, a njihova dostojanstvenost I hrabrost im sluze na cast. A ovaj bezumnik ce dobiti sta zasluzuju.

    1. „To“ nam kroji sudbinu! „To“ EU podrzava! „To“ je birao moj narad!
      Pa eto uzivajte.

  7. Rektorka je, po njemu, „neobrazovana elita“. Jezivo je šta sve ovaj čovek sebi dopušta da kaže. Pritom, više puta je javno pokazao da je vrlo skromnog pravničkog znanja, pa se postavlja logično pitanje ko je i kako njemu upisivao sve te silne destke u indeks.

    1. Pa znaš i sam – vojvoda Vojislav. Što nije završio Pravni, pa se onda učlanio kod vojvode , nego obrnuto.

      1. Meni se ovaj vaš komentar čini vrlo razuman, jer cudno je ( blago rečeno) da se čovek koji je sa takvim prosekom završio pravni fakultet, tako ponaša. –

        1. Koki pa i Mengele je bio doktor, ali mu je um bio bolestan. Diploma ne zanzi nista kad ti je um poremecen. Ima i pravnika koji se bave kriminalom.

      2. Znam, zato i pišem. Tu je još i čitava plejada mladih radikala sa Pravnog iz 90-ih: Martinović, Selaković, Šarović…“Vojina elita“.

  8. Ocigledno srcani problemi su daleko iza Ace , ovo je Aca u punom sjaju. Od pritiska na novu clanicu sns sekte Brnabic da Mali ostane ministar ( to je odgovornost premijera ) iako je “ plagijator , narodno receno “ prevarant “ do razvodnjavanja odgovornosti ( uvek su drugi ) za koriscenje srpskih minobacackih mina na Donbaskom ratistu protiv “ prijatelja“ Rusa i pro ruskih snaga pa naravno “ oni “ pre nas ( iako je vec osma duga godina “ zlatnog doba “ ) pa onda istinski prijatelj Vladimir ( iako ga Vlad ne podnosi ) i bla ..bla ..bla
    Kako niko ne zeli savetovati ( pored silnih savetnika svih boja ) Acu da malo skine patike , spusti loptu , malo se odmori u lepom Sopotu , da ne rizikuje zdravlje zbog nas a i mi nase zbog njega

  9. Naravno, BU je politička organizacija. Samo neko iz Čipuljića može da izjavi ovako nešto. Sramota, poštenje i kultura su nedostižne visine za većinu funkcionera na vlasti. Gde mi živimo rođaci?

  10. Svakim svijim istupom samo potvrdjuje koliki je politicki analfabet.Svaki,iole skolovani(da ne kazem,talentovani)politicar bi znao da se postavi u svakoj situaciji ali ne i ovaj trecerazredni navijac sa severne tribine.Sve ove izjave sluze da pokriju velom tajne najvecu aferu na ovim prostorima,ako ne i sire,Krusik.I,ne samo zbog love,nego zbog veza sa ljudima iz podzemlja.Mislim da im se konacno nazire kraj,mada i ovako vec predugo traje.

  11. Od lopuže je gori ubica i oni koji mu pomažu da ostane nekažnjen.
    Skrivanje snimka gde se vidi ko je vozio je zločin i onog ko to skriva i sudije koji pristaje da sudi bez tog snimka. Što više laži, biće duža i robija.
    Zločini mogu i život da skrate.
    .

  12. A ti,običan pravnik,znaš sve samo nisi čitao?Zato si čitao doktorat Stefanovića i rekao da je tu sve uredu?

  13. I tako dragi moji Srbi, kada budu sledeći izbori, vi lepo sedite u svojim stanovima, kućama, vikendicama i nemojte ići na izbore. I opet će ovaj tip ili njemu sličan dobiti vlast. A mi, junački, hrabar narod, ćemo sedeti i nemo posmatrati silovanje naše psihe… ali važno je ne izaći na izbore… Super, budimo ponosni na svoj idiotizam jer je on direktni proizvod istog!

  14. Da li ikad predsednik preslušava svoje izjave i govore? Č;isto sumnjam, jer izjaviti da je odluka BU politička je ne samo bezobrazluk več notorna laž.Odluka da neko ostane u vladi ili na nekoj funkciji je politička ,a odluka zasnovana na pravilniku o izradi doktorskog rada , etičkim kodeksima i,normativima o zaštiti intelektualne svojine i autorskih prava je empirijski merljiva po unapred utvrđenim propisima.Naka vam Malog i radite s njim kako i šta hoćete (čisto politička odluka) ali ne izvrćite više činjenice i očigledne događaje.Debeo jesam ,ali debil nisam.

  15. Samo pogledajte komentare i, naravno ako ste sposobni, zaključite zašto nam kao narodu ide ovako kako nam ide. Gospodo, za ovog čoveka je glasala velika većina gradjana Srbije, pomirite se sa tim. Na izbore, tamo se vlast osvaja, ulicu zaboravite, prošla su ta vremena. Uostalom, videli ste kako se to rešava u Francuskoj, demokratskoj zemlji.

  16. Bitno je da je odluka Odbora za profesionalnu etiku beogradskog univerziteta o neakademskom ponašanju gospodina Siniše Malog, zbog dokazanog plagijata u njegovom doktoratu, spasla dostojanstvo Univerziteta u Beogradu. Uobičajeno nejasna izjava Predsednika Srbije, da je to “duboko politička“ odluka, valjda implicira da to nije neka “plitka politička“ odluka kao u slučaju plagijata doktorata N. Stefanovića, i svakako nepoznata “dubina“ odgovornosti S. Malog u loše organizovanoj odbrani od poplava u Obrenovcu 2014, ili u činjenju/nečinjenju nelegalnog rušenja u beogradskoj Savamali 2016.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.