Vučić: Oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju u Prištini pošto su tamo uslovi idealni

Ostavite komentar


    1. I mora se priznati da mu dobro ide. On za razliku od „onih“ ne odbija i ne vredja novinare, vec ih ispocitava onako doktorski, a narod uziva i smeje se novinarima N1 jer ispadaju nepismeni. On uvek novinare N1 pokopa, i mora se priznati da je zaista daleko iznad njih.Meni nisu jasni novinari koji ne mogu da izadju na kraj sa njim, jer on ih uvek ubije na samom startu. Novinari naravno pokusavaju na sve nacin ali on ih uvek razbije, znaci ja coveku skidam kapu i zasluzuje da bude vozd i Bog i sta god jer ovakvog nikada nismo imali. Znaci on ce 100 novinara da resetuje na fabricka, i posle ljudima nije jasno sto ga narod voli i zeli??? Pa nas narod voli takve, kako to niko ovde ne razume…I posle price kako sav narod ne podrzava vodju, koji narod, trenutno manje od 10%??? Pa ko gde u svetu pita 10% sta ce da radi, navedite mi jednu zemlju gde 10% naroda ima neka prava, svoja prava?? Ne u takvoj konstalaciji se postuje vecina, pa makar ona bila i prosta i krezuba i bolesna i benigna itd… Podrska Vucicu od coveka a ne bota – masine kako nazivaju simpatizere AV i poruka da ce moj glas imati sve dok bude zagovarao podelu Kosova i da svere nama pripadne. U koliko potpise a mi ne dobijemo nista, onda sigurno pada…

      1. Nisi ti bot, ti si master SENDVICAR. Sve sto si naveo u komentaru je blago receno nebuloza.

      2. Znači najbolji cirkus zaslužuje vlast i neko ko je stručnjak u ponižavanju drugih? Divan rezon!

        1. Zar ti nije jasno da je to rezon jedne najobicnijeg budale? Nit glupljeg komentara nit glupljeg rezona odvaznog vukmara bot-budale?

      3. Zaista često se potrefi da izgleda sam navrhvođa pod debilskim pseudonimima sam sebe podržava kroz retardirane i samohvalisave komentare! Ti si prijatelju nemili jedan od tih retardiranih pseudonima navrhvođe! Samo on, sam bi sebi mogao napisati ovakav komentar, a ne normalno ljudsko biće slobodnog uma!

      4. Vaše je pravo da glasate za koga hoćete, ali Vam gomila tvrdnji ne stoji! Ne vraća AV novinare N1 na „fabrička podešavanja“ već koristi drskost i bezobrazluk na koju druga strana nema pravo. Na pitanje „kako kao pravnik komentariše to što nije ispunio zakonsku obavezu na odgovor u roku od 15 dana“, odgovara sa “ a sada priznajete da sam završio Pravni fakultet, azašto Djilas i Obradović ne pokažu diplome“!! Kraj odgovora!! Koga je on tu pokopao??? Polupismeni seljak bi znao da mu odgovori na ovakvu „mentalnu premoć“ a kamoli ljudi sa osnovnom školom… Na sve sagovornike obrazovanja preko OŠ AV ne ide bez DB-a! Zašto AV na svakoj konferenciji insistira na tome da novinarka N1 postavi sva pitanja a onda oBAVEZNO da nekom mikrofon??? Zato što na njeguve nesuvisle odgovore postavljaju pitanja a to mu smeta jer se vidi da nikada ne odgovara na pitanja nego deklamuje parole.
        A zašto ne odgovara na pitanja?? Zato što su sva pitanja na konferencijama nameštena. Najjadnije je kada mu novinarka jedne od novokupljenih televizijaa postavila pitanje dobijeno od SUzane, on reče:hožeta da me uhvatite nespremno, ali ne možete….
        Tuga!

      5. Novinari se vode starom poslovicom: Nikada se ne svađaj sa budalom, pobediće te na njegovom terenu.

      6. Ma sta lupas covece? Ko je bre iznad novinara N1? Svaki put svojim jasnim pitanjima mu zadaju glavobolju! Molim te, ne pisi gluposti. Samo uz N1 i Danas imamo istinu! Sve ostalo su SNS mediji…sramota u kakvoj diktaturi zivimo!

      7. to ti je zato što si i ti kao i tvoj vođa zadojen mržnjom pa uživaš u nipodaštavanju slobodno mislećih ljudi.

    2. Ma taj čovek , ako je uopšte čovek Vučić , on ne zaslužuje
      ni jedan redak, red , komentara mog i svakog drugog čitaoca Danasa….!!!!!

  1. Mnogo je istrošena ta fora o pomaganju Šiptarima time što si opozicija. Ovde ona govori o šizoidnom kompleksu veličine samozvanog lidera Srbije, u maniru „Država, to sam ja“.

  2. „Oni ovo, ovi ono“ – naklapanje deset godina, a istina je jasna: Vucic je antiustavno izbacio Srbiju s KiM, SVU vlast prepustio Pristini, i naterao Srbe u koaliciju s Haradinajem i Tacijem.
    Svo ostalo su gnusne lazi!
    Kad ce da javno progovori o svom bioloskom poreklu, da saznamo zasto perfidno drzi stranu Albancima i Siptarima?
    Za pocetak: zasto nije dopustio gashenje Tanjuga?
    A o farmericama, dzemperima, do pupka otkopcanoj koshulji, o razvodima i zenidbama – ne mora, ali mora ako hoce da glumi predsednika trocetvrtinskoj Srbiji, koja ne glasa za njega i njegove malecne poslusnike!

  3. Aco …nemoj da “ omanes “ pa da ne dodjes u S.Mitrovicu …pripremamo “ docek “ i naravno sendvice …sa aplauzima ….za tvoj Rejting idealno, bolje od Putinove “ druzbe “ . Povedi Milana , dragog nam pod predsednika nase lista , nismo ga videli vec odavno… Marka kako hoces …osramotio nas je kad su ga Rosu “ setale “ po Pristini

  4. Ovde je potpuno u pravu..Ili bojkotujes ili ne.A izvesno je da ce lista imati beznacajan broj glasova,pa je pitanje sta je cilj.

  5. Bravo rodjeni vodjo , samo ti je 2 meseca trebalo da smislis ovo. Svaka cast. Mozak radi 300 na sat.

    1. Fana, jel ti to predCednik dao one svoje narucene izvestaje o podrsci?!?!? Blam je ovo sto tvoj predCednik radi ovoj drzavi i njenim gradjanima. Zesci BLAM !!!!

  6. Obicna bitanga ali mu se mora priznati da je odlicno naucio Sekijevu i Slobinu skolu!!
    Dok je ovaca treba ih sisati pogotovo uz pomoc zapada!!
    Merak nema cenu pogotovu kad si u ulozi velikog vodje!!

  7. Pa Kosovo je prava drzava nije koruptirana kako si koruptirao ti Vuqiqe sa Daqiqom qitavu Srbiju

  8. Ko to iz Beograda ucestvuje na izborima u Pristini, to ce da pitamo Sv. Haralampija. Osim naravno njega koji tamo ne sme ni da udje. .

  9. Odgovorno tvrdim ,da u Srbiji svako ko kriticki istupi protocol rezima postaje meta BIA ,a koristi se diverzantska jedinica vojske ( placeni provokator u razgovoru sa disidentom odjednom vredja Srbe Na jedan sraman nacin ,to se snima,salje se u VBA ,disident se proglasava izdajnikom I mrziteljom Baroda Srvije ,donosi se odluka da se premature tom ,,mrzitelju ,, upotrebe sva moguca sredstva : sabotira se stan ,baca se suzavac ,mazu se kvake vrata sojevima bacteria ,buse se zidovi da bi se kroz rupe pustao ugljenmonoksid ,etilen subdioksid ,,,zlocinac , se prati cim napusti stan ,na odelo mu se baca kiselina ,fosfor !!! Hemikalije koje se apsorbuju preko koze koje uticu na krvni pritisak , normalno svi u telefonskom kontaktu bivaju poseceni od BIA gde I’m se predocava snimak razgovora , gde zlocinac ,. Ucestvuje u razgovoru gde se narod Srbije vredja na najgori moguc nacin .Kola se normalno sabotiraju bacanjem hemikalia ::;; pa ko voli I ko sme neka kritikuje Mr Vucica I osudjenog za ratne zlocine Seselja ( ko I’m se isclani Iz partije pale I’m Kola ko u Lazarevcu pre neki dan .Za posao nisam ni pricao ,jer se to podrazumeva : otkaz ma gde god radio ! ( Banka ,privatna firma ,also imas firmu nakace ti inspekcije I sabotere dok te nedovedu da kopas po kontejneru ……Jedna nwvidjeno zlocinacka banda osnovana od osudjenog ratnog zlocinca koje nepreza niodcega .

    1. Verujem da je istina sve sto ste naveli. Ovo gde mi zivimo je tuga i tragedija. Zali Boze onoliko borbe i godina zivota da ode jedan SPS diktator, a evo sad imamo drugog.

  10. ja sam stvarno iznanedjen sto oval Lazna Opozcija bojkotuje rezimske izbore > I DA svi oni ucestvuju na namestenim izborima isto je . u Srbiji sve partije kontrolise BIA ! nego videli ste da je narodu dosta svega ,pa sad pokusavate kao 5 oktobra 2000 da nametnete Laznu Opziciju za vodjstvo Revolucije , da bi vam pomogli da prevarite narod kao 5 oktobra . # SVI MORAJU NA LUSTRACIJU I REZIM i ova Lazna oPzicija , da se otvore dosijei ko je radio kao dosunik ko kao agent BIA …..pa da vidimo koju partiju BIA nije osnovala ! # Sve nase fabrike zJEDNICKI OVA BANDA JE POZATVARALA , i sad otvaraju neke modifikovane koncetracione logore sa platom od 300 eura . > RACUNICA 3 HAMBURGERA I 3 SOKA u YuBiznis Centru rostilju do Picerije Katus mesecno kosta 27 000 .. znaci da ides na posao u Koncetracioni logor da bi dobio 3 hamugrera dnevno i 3 soka ? Znaci daju ti kao u logoru samo za hranu da nebi crko od gladi !!!! Ovo je nagora politicka mafija koja od 1990 neodstupa , sve zivo su popljackali SPS pokupio celu deviznu srtednju ……..i sad je treba da idem da se zapolsim kao CISTAC u SPS u da menjam piksle Dacicu ……..kao Dacic rapisao konkurs za podpredsednika partije ……stra raspisujes konurs kad samo podobni mogu da se kandiduju ? Dok nedoje revolucija mi se ove bade osloboditi necemo !!!

  11. Srbi na Kosovu i Metohiji znaju ko je kriv što se Srbija stalno bori sa nepravdom, koja je prati, da bi odbranila svoju južnu pokrajinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.