Vučić: Opozicija koja je prisustvovala sastanku sa predstavnicima RS platiće cenu delu javnosti

Ostavite komentar


  1. Treba tuziti vatikan, jer su 1400 katolickih fratra, direktno i licno ucestvovali u klanju i ubijanju Srba, u drugom ratu.
    Dosta vise finoce, rvati su zasluzili da se ispisu iz ljudskog roda.

  2. Zašto se Vučić ne zapita koliko će se gradjane okrenuti protiv SNS-a na sledećim izborima?

  3. Kakva bre sarad ja sa Hrvatima…Slave oluju a Mladic u Hagu…Ma vazi…i ta opozicija sto se ogrebala za sampanj..i vino…Sutra ce sa tobom u vlast…Jasno sve!

  4. Vidite da je pogodio čovek? Reakcija prema delu opozicije koju interesuje sudbina našeg naroda u okolnim zemljama i na KiM je baš takva kakvu je Vučić i najavio.Predvidljivi ste!

  5. Dokle ce Vucic da kukumace i proziva druge kada je za 9 godina unistio Srpski korpus gde god je postojao,naravno i u srbiji.On je pijaccarska protuva koja satre sve Srpsko,kao braneci je i Srbe.Odmah ga uhapsiti za izdaju Srba i Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.