Vučić: Nisam optimista da za pet do sedam godina možemo postati članica EU, ali moramo istrajati na tom putu

Ostavite komentar


  1. Ma borice se covek svim silama da ne udjemo u EU,kao i do sada,to nam je jasno.

  2. Predsednik Srbije je lazov i put Stbije moze biti ubrzan. Uvedi majmune sankcije Rusiji, istakni nameru za ulaskom u Nato i radikalne reforme da se unutrasnji sistem modeluje prema EU standardima. I “bing” mozete i za tri godine.

  3. A predsednik je neki diplomata kao pa zna kad cemo u EU. Pa čovrk preko tajnih službi prrbrojava koliko je gradjana za 1.maj islo u inostranstvo i kritikuje. Pa gde je tu sloboda kretanja? Zato i ne možemo u EU.

  4. To sto Evropa ne zeli Srbe to je njen problem i sramota ! taj put je poplocan lazima i ucenjivackom politikom !

  5. Da budemo iskreni nama uredjen sistem ne treba. Mi se bolje snalazimo u anarhiji i korupciji. Kako radnici tako i kapitalisti. EU treba samo da nam dozvoli da radimo u njihovim firmama i da nam daju trajne radne vize. Tako bi oni koji vole EU trajno napustili srbiju a ostali bi oni koji zele da budu pod rusima. EU bi za uzvrat uzimala krem poslove sa dobrim profitima, bez kontrole poreskih organa. Svi bi bili zadovoljni.

  6. A Jadranka bas zna. Pa cela Evropa prica/pise da mi sa „zapadnog Balkana“ samo me interesuje koje su zemlje Istocnog Balkana, necemo u EU ni za 20 god.

  7. Makron i Vučić na istom zadatku. Makron da ne podrži širenje EU, a Vučić da standardi u oblasti prava, medija i ljudskih slobida nikad ne budu poboljšani. Savršena simbioza.

  8. Dotakla si dno života i pakao i ponore………kako da te tugo moja na trenutak zaboravim?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.