Vučić pokušava da kopira Makrona

Sagovornice Danasa o izjavi predsednika Srbije da je spreman da ispuni zahteve građana koji protestuju, ali ne i organizatora iz opozicije

Ostavite komentar


  1. Ma daj Vučiću pusti stvari neka idu svojim tokom. Digni ruke od idealizma. Srbija mora tresnuti o beton da bi se otreznila. Ti nam samo produžavaš muku jalivom nadanjem. Ovde nema leka bez žestoke istine i rogonje koji je već jasno vidljiv preplašenima koji prvi plate glavom.

  2. Predsednik Vučić je juče gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, izjavio da je „spreman da čuje ljude“, te da želi da „pokaže poštovanje prema građanima, i običnim ljudima, a ne prema onima koji to (proteste) organizuju“.

  3. Svaki građanin ima pravo da ima zahteve i da bude salušan,pošto je građana manje više 5.000.000 predsednik ne može da primi svakog pojedinačno,zato postoje vođe i predstavnici,zato se ide na izbore da se izabere vođa,ko je izabrao Jeremića,Obradovića,Djilasa…za vođu,na kojim izborima…ne sećam se

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.