Vučić položio prvi ispit na Visokoj sportskoj školi sa ocenom 10

Ostavite komentar


  1. Koga to jos interesuje sta je on polozio? Ja ni svojim roditeljima nisam javljao ni sta sam ni kada sam nesto polozio, a o oceni tek nisam ni pomisljao.
    Ovo je tako narcisoidno i skroz nakaradno. Zamislite Kostunicu da se necim hvali, pa to ne bi moglo biti.

    1. Ma ne hvali se Vucic. On pokusava da se pronadje barem u nekom poslu. Jer, Vucic je “supermen“. On sve ume, samo ne zna da radi posao PREDSEDNIKA SRBIJE. Na zalost neuspesna misija jednog navalentnog politicara, i uspesno naneta steta Republici Srbiji sa nesagledivim posledicima. Nadam se da buduce generacije ovu katastrofu drzave Srbije nece ispravljati PET VEKOVA, kao sto smo takav period vec imali u istoriji.

  2. Dakle cirkus je kompletan a čovek se stvarno ponaša prema nama kao kompletnim idiotima.

  3. Lepo, javi se kad položiš Anatomiju. A što nisi posle Pravnog polagao Pravosudni to ništa, lakša politika.

  4. Dođi student da „zadenem“100 € u index….Čestitam,jak predmet…Verovatno je praktični deo ispita polagao juče sa tri kordona žandara oko stadiona JNA i Rajko Mitić…To je vrv.seminarski rad,sociopatologija sporta..Primenjena..naravno

    1. Hvala bogu. Roditelji a i cela Srbija nisu spavali dan pre ispita. Ne samo da je nas Predsednik polozio, nego i dobio desetku! I to iz Sociologije sporta! Mali korak za Acu, veliki za Veliku Srbiju! Jednog dana kad diplomiras, nece biti niko srecniji od nas!

  5. Toma je zakon,udješ izadješ i gotovo,ili onaj iz Save Centra doktorirao posle srednje škole ,stelt tehnologijom/niko ga nije video/

  6. Čovek se uči dok je živ! Upravo taj primer, jako dobar primer, daje nam predsednik. Bez sumnje, on njegovo znanje nadgradjuje vrlo uspešno što je očigledno po ogromim uspesima koje postiže za našu Srbiju!

  7. Koje više budalaštine možete da nam serbirate vezane za ovog frustriranog i iskompleksiranog čoveka

  8. Ma, genije, nema sta! Ne znam samo sto mu vec ne isporuce diplomu, tako da se ne „bakce“ godinama sa profesorima, kad on, sigurno i nepogresivo, zna sve bolje od njih…

  9. On je verovatno jedini predsednik države u istoriji koji nas udavi sa Veljom i 10kom na visokoj sportskoj školi. U stvari davi nas već 9 godina sa svojim izuzetnim uspesima.

  10. Je li iko zdrav cuo da neko, afirmisan u svojoj profesiji( matematicar, fudbaler, kosarkas, bokser, istoricar)baci to sve iza sebe i odluci da bude trener u necem o cemu pojma nema? Kakvo znanje da prenosi? Ovaj nas ni posle pravnog nije sekundu proveo na tom radnom mestu, a nista drugo nije znao da radi niti je radio( osim sto sprovodi ideju o Velikoj Srbiji, kojanas kosta i opstanka i para i pameti?

  11. Neko pametniji od mene reče: Prosečan čovek umre u 40-oj a bude sahranjen u 80-oj godini. I stvarno ja vidim ljudi se smeju podrugljivo, a ne shvataju da im još niko nije rekao da su umrli, čim su odustali od svojih snova…

  12. Polagao kolokvijume u isto vreme kada je bio u celodnevnim posetama? Jednom čak i u nedelju. Pa od mogućih 100 poena, u index mu ubeleženo 105? Spdačina država, spdačina predsednik, spdačina prosveta. A ta Visoka škola sve grdne velikane iznedrila.
    Joooj kako rudnici plaču za onolikim šakama bosanskim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.