Vučić ponovo o optužbama Marinike Tepić: Nikad u životu nisam video ni čuo direktora firme GIM

Ostavite komentar


  1. Marinika, Marinika… željna slave i publiciteta, još od najranijih dana, eto, ‚‚grabi‚‚ svaku priliku da nešto kaže…Eh, Marinika !

  2. Imam osećaj da „kraja aferama“ nećemo nikada dokučiti…., zbog njihovog značaja za insajdere, zbog toga što „ruka ruku mije“, a i zbog toga što, objektivno…, klupko u koje su „afere“ upletene, beskrajno je!!!!!!

  3. On priča o lažovima o lažima!? Pa prvi je prevario Tomu Nikolića za predsedničke izbore. Obećao čoveku podršku drugi mandat pa ga prevario. Sada vara narod i za ovu bruku oko prodaje oružja. Pa sve je znao! Verovatno je sve i organizovao. Jednog dana priča jedno, drugog dana nešto sasvim drugo. Marinka Tepić je za njega oličenje morala i čestitosti. Ako ništa drugo bar je u istoj pameti duže od dva dana, što se za Vučića ne može reći. Ali šta to vredi kada je ovaj naš narod u teškom bunilu i lako ga je obmanjivati. Kada bi Vučić rekao da treba skakati sa Brankovog mosta za dobrobit države, mnogi bi to učinili. To je danas Srbija.

  4. Zašto se onda ispalili Gašićevog kuma Tešića kad je GIM ušao u igru? Bliži su Vam Stefanovići’

  5. Za coveka koji izigrava najpametnijeg u Srbiji ovo su najgluplje izjave koje je mogao reci.

  6. Kada me iznervirate sda vasim obaveznim poljima,sve urasdim kako treba i onda pola sata ne reaguje ni na jedan klik misem,a posle pola sat mi javite kao,e batice dva puta saljes text,pa koga bre zajebavate,sad mi recite da nije do vas vec do misa i veze i ko zna cega,eto kako gubite ljude koji zele da imaju proverene informacije,jbg!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.