Vučić ponovo traži od EU odgovore o navodnom trovanju u CIK u Prištini

Ostavite komentar


  1. Od onih sam koje vladajuca struktura beskrajno nervira, ali ponasanje takozvanog zapada je toliko fasisticko da od njih dobijam tesko gusenje!
    Fasisti su nas bombardovali najgorim djubretom, unistilui su nam privredu, razorili zemlju da bi nekim divljim mafijaskim plemenima dali drzavu…
    Ljudska civilizacija nije moralno mnogo odmakla od kamenog doba.Strateski gledano, treba se naoruzati nuklearnim oruzjem da bi vas neko uvazavao….

  2. Dragi Aleksandre,
    Izgleda da kosovske vlasti rade na ovom „slučaju“ i prema pouzdanim izvorima (Milan Tarot i Vidovita Melanija) blizu su razrešenju. Priča se da je u kovertama bilo „belo“ poštar zeznuo stvar nije znao da je Radojičić promenio adresu.
    Lično nemam pojma o čemu se radi a i da ti pravo kažem zabole me…da sada ne lajem ovde.
    Nego kad se već dopisujemo, reci mi molim te, kako to da samo ti nisi doktor nikakvih nauka u toj tvojoj…hmmm…družini ili šta god već jeste. A glavni si baja tamo!? Mora da te Mali i onaj drugi isto mali, ma znaš onaj drot, strašno zezaju zbog toga što nemaš ni master a kamoli dr. Kako to bogati?
    S poštovanjem,
    Draga Maja

    1. Ala se balije i ovde raspisale i pjuju državu… U Tursku kod Erdogana ako vam se Vučić ne sviđa 😉

      1. A što, da nije možda Orban gori od Erdogana? Makar je bliže. Sve su to AV prijatelji u demokratiji…

        1. @Adil bajrami

          Trebao bi tu tvoju „duhovitost“ da prebacis pred neku seosku samoposlugu pa tamo uz pivce sa slicnim drugarima da se zabavljate, to je taj nivo, intelekt, domet i znacaj.

  3. Ako ste vi stavljali sredstov za ciscenje u tim zarfovima! Zasto si to uradio? Da se Albanci panice i da ti kazes evo lazu, svi u Evropu znaju da je bilo nesto sto nije imalo mestu i zarfovima i to zna ceo moderni svet, necete da lazite Evropu ali sigurno i ne Srbe u Srbiju, oni znaju kakav si.

  4. da li su tviter nalozi sredstvo komunikacije u medjunardodnoj politici? Da li mozda gospodja Fajon nedeljom ne radi, ne pristupa elektronskim napravama i odmara u krugu porodice ?

    1. Hvala Bogu da istina kad tada izadje na delo, u to vreme kada su ubijeni mladi srpski mladici su krivili Albance, ali ima dobre Srbe is sada poceli su da kazu istinu sto se desilo, sve ce da izadje na delo, Batajnica, Zuta Kuca itd…i svi krivi da se streljaju iao je Presednik ili Ministar, ne da se strpe u zatvor da se hrane sa nasim parama.

      1. @Agim iz Gnjilane

        A ti kao vec znas sta je „istina“, imas i „dokaze“? Sto onda nisi na televiziji ili u nekoj policijskoj stanici da podneses prijavu? A sto se tice streljanja, kapiras da je sada 21. vek a ne srednji? Malo kasnis.

  5. Toooo Acoooo ! ! !: Skreci , skreci skreci paznju na NEVAZNE stvari … odlicno za botove i sns ovce ljubitelje , dano nocne gutace „( bez masla ni margarina ) zlatnog doba “ , Rts – i Pinka

  6. Ti trujes nas, gosn.predsednice, vec 30 godina! Jeli, Aco Srbine, cime se bave Veselinovici, braca Mali, bata Andrej i cika Branko (tata doktora Nebojse iz Beograda)?

  7. I šta ćeš da radiš kad (i ako) dobiješ odgovor na to „važno pitanje“?
    Ako odgovor bude, na primer, „otrov je mišomor“, ti ćeš reći „nije istina, mi nikoga ne trujemo“. Ako odgovor bude „otrova nije bilo“, ti ćeš (trijumfalno) reći „jesam li vam rekao da Priština laže“!
    U redu, ali i u jednom i u drugom slučaju, šta to menja stvar za nas? Koliko ja vidim, ama baš ništa!
    To sa otrovom je po meni jedna nebitna bizarno-debilna epizodicaa, lukav plan nekakvog Boldrika, za promenu na albanskoj strani, a jedini rezultat će biti blam i brzi zaborav, otprilike kao onaj naš freskovoz.

  8. Tek je prošlo 20 dana a ti tražiš odgovor. A ubijena pevačica, Savamala, helikopter, 200.000 $ i Vulin, doktorati, rušenje na Kopaoniku, onaj palikuća iz Grocke….

  9. Dvostruki aršini EU, ne zaustavljaju napredovanje Srbije i ne skreću je sa puta evrointegracija, ali ostavljaju gorak ukus u ustima jer je za tako ozbiljnu lažni optužbu Srba i Srbije reakcija EU izostala, kao i reakcija Metjua Palmera.

  10. Istina pre svega i iznad svega.Dosta sa ponizavanjem Srbije ako zelite partnerske odnose.EU kazite vise sta vi zelite od Srbije?

  11. jadan, on bi o svemu da priča osim o najgorim aferama kao što je prodavanje oružje al kaidi i to od strane njegovog najbližeg ministra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.