Vučić posle samita u Tirani: Ne idemo u mirnije vode

Ostavite komentar


  1. ima mnogo sukoba ali smo mi u svakom. jedino još sa republikom srpskom da se posvađamo i nećemo imati dobre odnose sa nikim na zapadnom balkanu.

    1. Hiperbola @ Sa Republiko Srbijom (RS) ili republikom srpskom (RS) u Bosni. Morate biti nacisto koga zelite imati za vratom. Svaka varijanta je opasna za stanovnike Srbije.

  2. uzmite se u pamet i računajte da morate da vodite razgovor, da morate da vodite dijalog, da to nije teatar…. u kojem to govorite za svoju javnost svaki dan, obmanjujući je i pričajući bajke

    1. Ja tu ne bih ništa menj’o. Predsednik je konačno sve rekao o svojoj politici, u jednoj rečenici.

  3. Predsednik je u stalnoj kontradikciji. Prvo tvrdi da je to iskljucivo problem izmedju nas i Albanaca i da mi to sami treba da resimo. Onda odmah konstatuje da nema sanse da se oko bilo cega dogovorimo. Cini se da je obema garniturama na vlasti sasvim lepo, povremeno optuzuju one druge za problem, a narod neka vidi kako ce. I onda jos ocekujemo da nas EU sto pre primi u svoje redove. sta mislite, da li je to realno?

    1. Potpuno se slažem.
      Ovakvi likovi mogu poput Mila da se krevelje, bekelje i prenemažu još 10-20-30-40 godina, što duže to bolje (za njih naravno). A kako je njihovim narodima, to ih ni malo ne zanima.

      1. Milo je spas za Crnu Goru. Poznaje sistem ex-Yu iznutra i spasio je Crnu Goru od politickih ludaka iz Beograda. Kamo srece da i politicari (zvani trovaci) iz Bgd pocnu da lice na njega.

        1. Kako misliš da počnu da liče na Mila? Pa svi su isti, sliče k’o jaje jajetu (sve krimos do krimosa). Milo se, jedino, na vreme upodobio zapadu.

    1. Vucicu odgovara jedino „samit“ sa Putinom. Ovome (Putinu) moze kao ruski gubernator da ljubi ruke do bezsvesti i da za to nikome ne odgovara.

  4. E da je pameti u ljudima na ovom području,pa da se organizuje i da vas sve taj strpa u zatvor/ludnicu,pa da se tamo „igrate i pregovarate“, za sva vremena!!

  5. Stop,praznim Pricama,Istinu na videlo Covece! bice i Tebi i nama lakse.

  6. „Rekao sam im – ljudi, uzmite se u pamet i računajte da morate da vodite razgovor, da morate da vodite dijalog, da to nije teatar….“ Kakva hipokrizija, kakvo licemerje i politika dvostrukih aršina. Predsednik Vučić zahteva dijalog u spoljnoj politici dok istvremeno zanemaruje dijalog u unutrašnjoj, da ne rečemo na domaćem terenu. Malo je degutanta tolika gluma demokratičnosti.

  7. „Rekao sam im – ljudi, uzmite se u pamet i računajte da morate da vodite razgovor, da morate da vodite dijalog, da to nije teatar…. “
    Vucicu, i pacijenti u azilu za umobolne ‘vode razgovore’, … u kosulji koja se zakopcava na ledjima, najcesce sa samim sobom, gledajuci u tacku na zidu, … bas kao ti na Pinku!

    1. „Ne vredi, možete da pozovete i Kolindu Grabar Kitarović i Boruta Pahora i Andžeja Dudu, sve naše prijatelje, možete da pozovete i Amerikance, sve druge… „, … Posto mu je Kolinda ‘prijatelj’, verovatno on nije clan Srpske Radikalne Stranke?!

  8. Ako sebe nazivaš faktor stabilnosti na Balkanu onda ovaj rečnik nije potreban.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.