Vučić posle susreta sa Srbima sa Kosova razgovorao sa ambasadorima Kvinte o održavanju izbora na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Neće mu biti prvi put da Srbe sa KiM koristi za samopromociju i samoreklamerstvo.

  2. Ja se nadam da će mu ovo biti zadnji put da koristi Srbe sa Kosova kako on hoće,jer su izgleda počeli da misle svojom glavom.Nema više mućenja sa glasovima sa Kosova.Svemu dodje kraj,pa i tome.

  3. Што се тиче отказивања митинговања није тачно да су отказана јер сваки сат се врте спотови,савети АВ и критике према онима који митингују…

  4. Ocigledno se vidi kakvu politiku vodi Presldsednik Vucic.Jedna narodna poslovica kaze: „Ako neznas kakav je gledaj skim sedi i se druzi“ ko mu je na krilima, shef Gasic i Radojcic na crnoj listi SAD . A s’druge strane kao vodi politiku integra ije u EU. Z A L O S N O

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.