Vučić: Posle uvođenja sankcija Rusiji, tražiće da priznamo Kosovo – nismo zainteresovani

Ostavite komentar


  1. rts placaju gradjani koji dobijaju sta? prenos sp u fubalu u poluvrmenu vesti,pres pa fudbal na drugom pa vracanje na prvi dost vise maltretiranja,2500 zaposlenih za ovo sto nude previse je 500.

  2. Šta se čudimo? Poglavlje 35 postoji od početka pregovora. I nije priznanje, nego normalizacija odnosa. Uvek isti obrazac: plašenje i manipulacija strahom. Tako i za zimu, za mir, čak i za predsednika FSS…

  3. Uvodjenje sankcija Rusiji i priznavanje Kosova nema veze jedno sa drugim. Ti uvedi sankcije Rusiji, a nemoj da priznaš Kosovo!

  4. Vučić: Posle uvođenja sankcija Rusiji, tražiće da priznamo Kosovo – nismo zainteresovani !!!

  5. Svaka zemlja koja na bilo koji nacin podrzava Rusiju je od sebe automatski napravila autsajdera i

  6. Dvosmislena rečenica Vučića.Umesto da kaže jednom za svagda o tome nema pregovora,kao što je Kipar zauzeo stav da neće nikada da prizna turski severni Kipar.

  7. Uh, kako ste svi pametni, Srbija nije Kipar niti ce to biti a nacin kako bi vi razgovarali sa EU ili NATO je sraman i kontraproduktivan. Dakle, Srbija sto pre u NATO i EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.