Vučić: Postoji rešenje za dostavljanje proizvoda na sever Kosova

Ostavite komentar


  1. Ко о чему он о компромису који никад није објављен.Све ме подсећа на деведесете.Онда смо бринули о људима у РСК док о већини који су били у градовима није било говора.И што је још већи проблем опет се о србима на северу КиМ брину људи из партија које су владале деведесетих само што су се неки пресвукли и посипају се пепелом.Предизборна кампања је увелико почела па отуда и оваква обећања.

  2. Eto,ni ja ne čitam ( molim vas za malu dramsku pauzu dok ukrštam prstiće i nameštam očajlije…) „informer“,“srpski telegraf“…i stidim se toga jer znam da sam sebi uskratio objektivne informacije o skorom ratu na severu Kosova i donjem vešu srpskih starleta i njihovom sex-angažmanu sa nekima,nemam pojma kojima…To se događa kad ne čitate validne tabloide!

  3. U vučićevo vreme, kad je on bio značajni deo miloševićevog režima kao ministar informisanja, Kosovo je predato i bespovrstno izgubljeno. Sve ostalo je nevažno, uključujući povlačenje priznanja beznačajnih banana država, a što vučićev režim debelo plaća i podmićuje.
    „Rešenja“ vučićeva su nam dibri poznata još od početka devedesetih: huškanje na rat, na zločine, pozivanje na progon i ubistva, nemoć i neznanje koje se u vidu velikog kompleksa niže vrednosti isšoljavaju kao sirova agresija, prmitivizam i prostakluk!
    Ova individua – šešeljev đak i sluga i miloševićev sledbenik, vratila je Srbiju 50 godina unazad. Uništio je državu, upropastilo je narod svojim „rešenjima“, lažima, terorom, ,pljačkom i rasprodajom zemlje! Zbog toga će morati da odgovara.

  4. Ja znam kako ovaj Vucic takozvani Spasavac broj jedan hoce da pomogne Srbima u Kosovo samo onima u Severnom Delom Kosove i nije mu briga za 80% posto Srba sto zive van Severa, uradice to da ce da plati taksu od 100% na hranu. Cudim se sa vasim presednikom, kad kaze oni sto su pucali u kolima koji su otisli da kupe hranu nisu kriminalci, ako nisu kriminalci sto su?

  5. Podhitno uspostaviti vazdusni most aerodrum Ladjevci – Sever Kim ,i padobranima dostavljati neophodno…??!!

  6. Постоји Закон о увозу и извозу робе са А.П.КиМ,али не постоји у Уставу Србије начин финансирања А.П.КиМ.Скупштина Србије и Вада су место у коме изабрани представници народа доносе решења у виду Закона,све друго је изван Закона,а то је основни разлог не усвајања Закона о пореклу имовине,јер тада немате санкцију за злоупотребу средстава из Републичког Буџета.Све је тајна,поготово новац,све себради из „виших интереса“ а грађани не смеју да знају истину због „непријатељ“државних интереса.Као да живимо у роману Дервиш и Смрт од Селимовића.Зашто ?

  7. Kad satrap naredi da se zakljucaju prodavnice na severu Kosova a onda se pojavi u medijima kao spasilac gladnih i zednih. Jadni zamorcici stanovnici severa Kosova ! I mi sa njima. Takodje.

  8. Srbija nikada nece odustati od KiM.Naci cemo nacin da pomognemo nasem narodu!

  9. Sva acizna roba se knjiži da ide na kosovo a završava na pijaci ,bez sns mašinerije nema sive ekonomije,upitajte prodavca šampona,kafe,dezodoransa u kojoj je stranci odgovor je ;,,Može da se doturi nije bitna adresa;;

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.