Vučić: Odluka EU o uvođenju kovid pasoša bila bi skandalozna, ali odlična za Srbiju

Ostavite komentar


      1. Možda je informacija nevažna ali, jedini „dokument“, koji je potreban je NOVAC. I to veeeeliki novac. Ostalo je sve stvar dogovora, kao i u „prepoštenoj“ Evropi, ili SAD.

  1. Jeaste li snimili tamo neku palatu za bezaniju uskoro ? Oni ne reaguju na crvene interpolove poternice. Niste vi tek tako, za badava , bez najave i plana otrcali tamo gde su vam racuni. Nakon iznenedno skoka u Pariz do Makronovih podruma i tajnih soba, ovo vam je druga po redu nenajavljena poseta gosin Predsednice Srbije .

    1. Interesantno: Španski Kralj Huan Karlos je uzeo proviziju od nekih malverzacija Arapa i Španaca, kada je to otkriveno Kralj je u egzilu kod Arapa, ne sme kuci jer ga čeka hapšenje i sudjenje!
      Šta mislite gde će „Kralj Aca“???

    1. Jos samo da poseti Sao Tome i Pr
      incipe i „ojacali“smo Srbiju.PS.St
      eta sto nemamo more pa da ide
      brodom Galeb u posete rsznim pl
      emenima i zabitima.

  2. Čuj posvećena. Čuj produbljivanju. Čuj Bahrein. Toliko naopakog ima u toj izjavi.

  3. Isprosiće još medicinske pomoći i od ovog naftnog milijardera, što će oduševiti njegove domaće vazale ( Jer, eto On Predsednik ne ustučava se da prosjači za svoj narod). Zatim će jedan deo pomoći donirati jednoj od susednih zemalja, što će još više oduševiti njegove vazale ( Jer eto On, Predsednik odvaja od usta svog naroda da bi pomogao tuđi). On, Predsednik će kasirati duple političke poene, ( I Predsednik sit i sirotinja na broju), dok će njegovi vazali usklikivati: ‘Živeo Vučić, živeo jednopartijski sistem’

    1. Jel moze neki tekst bez napada na Vucica,. Kriv je sto Car Lazar izgubio bok na Kosovu

      1. Pa moglo bi bez napada kada bi on na nedelju dana zatvorio usta koja mu otezala od nezaustavljive besmislene i bezumne logoreje. Eto tako stoje stvari.

  4. Sta nas briga za njihove pasose. Treba da se vakcinisemo zbog bolesti a ne zbog njihovog pasosa. EU treba da razmislja o svojim potezima.

  5. E moj predsedniče kad jednom pristaneš na ucene nikad iz tog vrzinog kola se ne izlazi eu će uvek imati čime da te ucenjuje i pravi poslušnika ali mi je zabrinjavajuće da tebe boli to što ne priznaju vakcine a ne što ljude koji ne žele da se vakcinišu žele da stave u geta u 21 veku eeee

    1. EU zna da je efikasnost vakcine Sinofarm ispod 80%, što se uostalom vidi i po broju obolelih u Srbiji koji su njome vakcinisani. Znači 1/5 šansa da zaraziš njihove građane. Zato je i ne priznaju!

    2. Bojeći se naroda, B.Tadić nije smeo da “odradi“ priznavanje Kosova kao samostalne države. Zato su ga ucenjivači pustili niz vodu. Vučić se, ovima što ucenjuju, pokazao mnogo spremnijim za saradnju.
      Da li se sećate čuvenog Vučićevog sastanka u pariskom “Ricu“? Tamo su se Vučić i Toma Diploma, kako reče – slučajno, sreli sa Milom Đ., Canetom Žapcem, Bebom Popovićem…

  6. Uvodjenje covid pasosa je direktno krsenje ljudskih prava i slobode! Mislila sam da zivimo u demokratiji, ali ocigledno sam gadno pogresila, jer ovo vise lici na ropstvo!

  7. Zasto bi hrlili na brod koji tone, samo oni nek nastave ovako da se ponasaju molice nas jednog dana da pristupimo.

    1. Koliko zatucanosti u ovoj izjavi!!!
      EU nekoga da moli…a kamoli ovu bedinju ovde?!

  8. Rusi su bar predali zahtev i dokumentaciju za odobrenje svoje vakcine u EU. Kinezi to nisu uradili. Kako onda moze biti priznata ta vakcina u EU? I zasto to Kinezi nisu uradili? A Vucic se pravi mnogo naivan i uvredjen. Satro ugrozena prava drugih, diskriminacija i sl.

    1. Ma koga briga sta miali eu oni su se dokazali u pandemiji da su nesposobni

    1. Možda vi sns botovi idete napred, ali mi koji nismo za tu vašu sektu propadamo.

  9. Kada bi uveli taj zakon, pokazali bi da su lažne demokrate koje se bore za slobodu kretanja samo onda kada oni imaju korist, a sada ucenjuju da se kupi njihova vakcina koju nisu nikome donirali

  10. Ako ostanu pri ovakvoj odluci, necemo putovati u te zemlje i resen problem.

  11. Nije vam „“zapalo u oko““ da je ON Predsednik otišao SAM bez IJEDNOG CLANA VLADE ???!!!

  12. Mislim da ovaj predlog ako bude usvojen označiće eru kršenja ljudskih prava! Pa ako vole nek izvole!

  13. Sve je moguće, tačnije mirisalo mi je da će Kovid pasoči biti obavezni za putovanja u zemlje EU, ali ludilo tipa da jedino vakcine koje je odobrila EU je bukvalno politika kršenja ljudskih prava! Sloboda kretenja ne sme da bude ukinuta i narušena…. Ali ko pita ljudska prava, kad ekonomija sve diktira…

  14. Sve vakcine su odlične, bezbedne i ne razumem iskren da budem politiku EU da dozvoli putovanja samo onim građanima koji su dobili Fajzer ili druge vakcine koje jedino priznaju! Ali to je više od medicine….

  15. Sramna odluka ako bude usvojena, a sve mi miriše da hoće jer je političke prirode i uperene na protiv Kine i Rusije!

  16. Obično imam komentar, danas na ovako sramne predloge osim da krše elementarna ljudska prava i slobode, ne bih imao šta pametnije da dodam!

  17. EU nece moci da zatvori vrata vise od polovini stanovnika zemaljske kugle, ako i to pokusa da ucini, Srbija nece imati nista protiv da svi oni koji su primili vakcinu budu dragi gosti Srbije!

  18. Mislim da svako normalan misli da je skandalozno uvođenje kovid pasoša.

  19. Šta je bilo sa ljudskim pravima? Da li o slobodi kretanja treba uopšte da polemišemo u 21. veku.

  20. Sramota ako EU donese takav zakon, predsednik Vucic obecao gradjanima slobodu putovanja

  21. Srbij ne želi Covid pasoše ali ovo je sve zaista katastrofalno. EU je fašistička tvorevina tako se ponašaju prema svom stanovništvu.

  22. Ovakva odluka bi bila ne samo skandalozna već i nepravdena jer pojedine zemlje EU uveliko nabavljaju kinesku i rusku vakcinu.

  23. Samo oni neka uvode covid pasose pa ce imati gubitak sto se tice turizma. Svaka vakcina je dobra na svoj nacin, nema o cemu da se raspravlja.

  24. Gospodin ΛV mesecima kalkuliše sa svojim vakcinisanjem. Najpre je čekao da svi ugroženiji vakcinišu, zatim je obznanio da će se vakcinisati na svoj rođen dan, a sada ima problema sa ostvarenjem želje da se vakciniše kineskom vakcinom. Tu ima nesporazuma, sada kaže da će uzeti za koju mu kažu oni, a ne zna ko treba da mu kaže. Sledeća izjava će biti da će se vakcinisati zadnji u Srbiji. Sada je objavio da će se vakcininisaticepiti kineskim cepivom u Žagubici ili Merošini. Нnajnoviji rok, ΛV će se vakcinisati na dan kada u EU budu donosili odluku o kovid pasošima! Da li je ovo konačno?

  25. Druže preČetniče, svi smo neizmerno srećni, što prkosite EU (jako pametno) pa ste pozvali sve Kineze, Ruse, Indijce, arapski svet, pa čak i Turke kod nas u Srbiju (Turcima je ovo skoro domovina ;-).
    Evo računam, to je cirka od preko 3 milijarde ljudi, samo da stanu u sve manju Srbiju, ali znamo da ste im napravili mesto pa nam je zemlja sve praznija za neke nove dočeke sa isotka i juga Azije.
    A ako i treba da neki ostanu, neka dodje par desetina hiljada migranata, budući glasači a dobiće vojvodjansku zemlju, jer glupe Lale ne umeDu da se izbore za svoja prava i autonomiju a kamoli za nezavisnost.
    Svi jedva čekamo bližu i bolju saradnju sa bliskim narodima Bahreina, Omana, Turske, Pakistana i Laosa. Daleko je Evropa, pih iz mog dela Subotice čak 8 km vazdušnom linijom. Bolje nama da se udružimo sa islamskim narodima i državama gde ih je dosta kao (Albanijom, Kosovom, CG, BiH, SM) nego nekom „dalekom Evropom“. Samo kad se setim bilborda iz 2012, kako obećavate narodu ulazak u EU…..

  26. Smesno! U Vucicevom stilu! Nista mu ne verujem , samo njegova licna dobit . Jovana

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 8

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.