Vučić: Potrebna još jača saradnja sa BiH

Ostavite komentar


  1. Na podrsku Bosne i Hercegovine smo uvek mogli da racunamo,po svim pitanjima.Izradnja infrastrukturnih i drugih projekata koji povezuju ove dve zemlje je od velikog znacaja.

    1. A sta je to Bosna i Hercegovina?! Tamnica Srpskog naroda, kakvu vas Vucic hoce da napravi i za kosovske Srbe?

  2. Sada kada imamo problema oko resenja Kosovskog problema, dobro je imati sto vise prijateljskih zemalja uz sebe.

  3. Dokazi samo koliko su mu bitni Srbi,i njihovi interesi van nasih granica.Na uvrede Bakira odgovara jacom saradnjom.To sve zbog jacanja pozicije naseg naroda u BiH.

  4. Rešenje Kosova znači naglo poboljšanje svih odnosa u regionu, jer taj problem je kao kašalj, svi te izbegavaju…

  5. Srbija i BIH su zemlje prijateljskih odnosa, i na tome treba jos vise raditi zarad bolje ekonomske saradnje.

  6. Negovanje i unapredjivanje dobrosusedskih odnosa vodi ka stabilnijem polozaju nase zemlje, sto je veoma vazno u ovom trenutku. Mudar i ispravan pravac vodjenja spoljne politike.

    1. To i jeste sva kukavna i izdajnicka politika vaseg Predsednika, rodom iz Bosne. Da jedan srpski narod zivi kao nekoliko ‘suseda’ jedni pored drugih!!!

  7. Moramo maksimalno da se potrudimo da razvijemo bilateralnu saradnju sa BiH i na taj nacin doprinecemo napredak u citavom regionu !

  8. Održani sastanak će doprineti još boljoj saradnji i jacanju pozicije naseg naroda u BiH.

  9. Ne Vucicu!!! Sa BiH je potrebno ono sto izdajnicki pokusavas da uteras na Kosovu. Podela i otcepljenje! Cega se plasis? … ‘Grljenja i kamenja’, kao onomad u Srebrenici, ili svojih americkih dresera?!

  10. Pre svega treba stvoriti dobar politicki i privredni ambijent,Srbija je sprema na to i vec uveliko radi na tome,ocekujemo vece zalaganje komsija i samim tim i bolju saradnju za ceo region!

  11. Srbija i BiH,treba da grade cvrste i stabilne odnose,jake bilateralne odnose na obostarno zadovoljstvo.Ekonomska i privredna saradnja takodje treba da budu stalno u fazi napretka,kao i svi drugi odnosi.

  12. Potrebna je jos bolja ekonomska saradnja Srbije i BiH,posebno zajednicki infrastrukturni projekti. Zbog toga su ovakvi susreti veoma znacajni!

  13. Sto vise zajednickih infrastrukturnih projekata,jer oni doprinse povezivanju ljudi i jacaju ekonomsku saradnju bitnu za ceo region!

  14. S obzirom da nam mnogo toga vezuje,treba obostrano da radimo na tome da nasi odnosi budu sve bolji!

  15. Za odrzavanje mira i stabilnosti u regionu,bitna je da svaka drzava sa kojom saradjujemo.Neophodno je jacanje ekonomske saradnje i politickih odnosa Srbije i BiH!

  16. Posebno je vazna saradnja na polju ekonomije,novih investicija,strateskih i kapitalnih projekata,a sve u cilju sto snaznijeg i brzeg infrastrukturnog razvoja obe zemlje!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.