Vučić pozvao portparolku EU da objavi zaključke oko navoda o trovanju u Prištini

Ostavite komentar


  1. Nesposobnost EU je ocigledna,ali valjda ima neko dovoljno sposoban da iznese objasnjenje i osudu Pristinskim vlastima.

    1. Nije Maja Kocijancic Vucicev „fikus“. To je jasno i poslednjoj budali. Pored toga sto je portparolka EU ona je u isto vreme i portparolka ove arnautske razularene bande.

  2. Nije Maja Kocijančić vučićev mobilni „fikus“ pa da dotrči na svaki njegov mig! Ovaj čovek je izuzetno opasan pošto nije svestan svoje F-dijagnoze,prepotentnosti,egomanije…etc.Loš glumac u još goroj predstavi!

  3. Kako objasniti da su Albanci alergični na Srbe još od vremena kada su Turci zaboravili da ih povedu sa sobom, pa su kao poslednji otpadnici propalih antihrista ostali da se množe na zemlji srpskog naroda?

    1. Jana…. Istorija ti baš nije jača strana pošto Srbi,kao i ostali Južni Sloveni,nisu nastali na Balkanu,već negde drugde,tako da su Srbi došljaci na Kosovu a na kome je već postojalo domicilno stanovništvo! Uostalom,0bavesti se malo o istoriji današnjeg Kosova i o ulozi Vizantinaca,Arabeša(predaka Albanaca),Bugara,Turaka,Srba…u njoj! Nije teško nešto i pročitati pre komentarisanja.

Ostavite komentar


Politika

Ko je pre opozicije "birao borbu"? 8

Ko je pre opozicije „birao borbu“?

Deo opozicije koji se opredelio da izađe na izbore 2. juna nastupiće pod sloganom "Biram borbu". Borba je postala i lajt motiv u njihovim govorima kako u Skupštini tako i u medijskim obraćanjima, ali pre nego što se opozicija opredelila da koristi ovu reč, ona je bila vezana za jedan drugi pokret koji je bio vrlo prisutan u javnosti nakon decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.