Vučić pozvao portparolku EU da objavi zaključke oko navoda o trovanju u Prištini 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Tviter nalogu pismo upućeno portparolki EU Maji Kocijančić u kome traži da ona prenese zaključke oko toga šta se desilo u slučaju trovanja u Prištini.

„Potpuno sam siguran da posle nekoliko dana pažljivog nadziranja slučaja „trovanja“ u Prištini sada morate da imate zaključke o tome šta se tačno dogodilo“, piše u poruci koju je Vučić uputio Kocijančić.

S obzirom da veruje da su doneti zaključci Vučić traži od portparolke da javno objasni celoj evropskoj javnosti da li postoji bilo kakav dokaz da je „neki Srbin otrovao brojače glasova antraksom, novičokom ili nekim drugim opasnim otrovom“.

„Ukoliko se slučajno pokaže da su sve optužbe lažne, molim vas potvrdite ko je pokrenuo tu laž“, zaključio je Vučić.

Portparolka EU je u ponedeljak izjavila da Posmatračka misija EU na izborima na Kosovu „pažljivo prati situaciju nastalu u vezi s prebrojavanjem glasačkih listića iz centralne Srbije“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Vučić pozvao portparolku EU da objavi zaključke oko navoda o trovanju u Prištini”

  1. Nesposobnost EU je ocigledna,ali valjda ima neko dovoljno sposoban da iznese objasnjenje i osudu Pristinskim vlastima.

    • Nije Maja Kocijancic Vucicev „fikus“. To je jasno i poslednjoj budali. Pored toga sto je portparolka EU ona je u isto vreme i portparolka ove arnautske razularene bande.

  2. Nije Maja Kocijančić vučićev mobilni „fikus“ pa da dotrči na svaki njegov mig! Ovaj čovek je izuzetno opasan pošto nije svestan svoje F-dijagnoze,prepotentnosti,egomanije…etc.Loš glumac u još goroj predstavi!

  3. Kako objasniti da su Albanci alergični na Srbe još od vremena kada su Turci zaboravili da ih povedu sa sobom, pa su kao poslednji otpadnici propalih antihrista ostali da se množe na zemlji srpskog naroda?

    • Jana…. Istorija ti baš nije jača strana pošto Srbi,kao i ostali Južni Sloveni,nisu nastali na Balkanu,već negde drugde,tako da su Srbi došljaci na Kosovu a na kome je već postojalo domicilno stanovništvo! Uostalom,0bavesti se malo o istoriji današnjeg Kosova i o ulozi Vizantinaca,Arabeša(predaka Albanaca),Bugara,Turaka,Srba…u njoj! Nije teško nešto i pročitati pre komentarisanja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.