Vučić pozvao Trampa da poseti Srbiju

Ostavite komentar


  1. U pitanju je protokolarna fotografija svih zvanica na prijemu sa domacinom Predsednikom USA Donaldom Trampom i njegovom suprugom. To su ucinili dakle svi prisutni i takvu istu fotografiju poseduje i Hasim Taci. Dakle sva ostala foliranja kao sto je toboznji poziv u posetu ili da se "rukovao cetir puta" neka Vucic posalje kuci svojoj porodici. Ne morate vi cenjeni Danas da ucstvujete u njegovom bescascu i baronisanju i ne izlivajte te kofe bljuvotina na nas ukoliko vam je odista stalo do vasih citalaca.Nadam se da cete uvaziti ovu opservaciju.

  2. Treba siriti prijateljstvo aaa dolazak predsednika USA sigurno bi pomoglo u promociji Srbije u SVETU.Naravno ne treba zaboraviti njihove poteze u proslosti ali moramo krenuti napred i uspostaviti sto bolju saradnju sa njima.Bez obzira na sve razlike Srbija je iznad svih tako i onih koji su protiv toga da tramp poseti Srbiju.

  3. Меланијо,теглу да врнеш,а ајвар поједи!

  4. Pogledajte na internetu i druge predsednike. Tramp i Melanija nisu mrdnuli ni milimetar dok su se ovi foto sopirali. Nekada smo mi morali da provlacimo glavu kroz karton.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.