Vučić: Predstavnici Srba iz Crne Gore očekuju podršku, Srbija će biti uz svoj narod i SPC

Ostavite komentar


  1. Gospodina Vucicu krajnje vrijeme bi bilo da prestanete sa grubim mijesanjem vas i vasih najblizih saradnika u unutrasnje stvari CG.Niko u CG nije ugrozen niko ko postuje zakon drzave u kojoj zivi.U CG zive i muslimani i katolici i pravoslavci i nikome nista ne hvali osim Srbima.Pa kako to gde god zivite vi imate problema sa svim vlastima.Pa kako to da ste samo vi uvek ugrozeni.Kako to da ste vi uvek u pravu.Pa kako ste ugrozeni kad vodite glavnu rec i na TV CG i u parlamentu CG.Ima vas deset puta vise na TV i od samog predsjednika Djukanovica.Koliko kod vas i u vasim medijima ima prostora za Srpsku opoziciju.Sjecatelise kad je jedan opozicionar dobijo ijednu emisiju na TV da kaze svoje misljenje.Da li ima crnogoraca u Srpskom parlamentu dali Crnogorci pale Srpsku zastavu dali Crnogorci u Srbiji kazu nepriznajemo drzavu Srbiju dali vam crnogorci u parlamentu skandiraju lopove lopove dali Crnogorci iz Srbije idu svaki mjesec na dogovore u Podgorici da blate Srbiju dali Crnogorci pozivaju na gradjanski rat u Srbiji kao ovi cetnici i pocetnici u CGDali Crnogorci u Srbiji organizuju setnje i proteste za vrijeme korone dali Crnogorci u Srbiji rekose ikad ijednu losz rec protiv SrbijeCitate li vi uopste stampu u vasoj drzavi imali dana kad nema uvrede na racun CG i Crnogoraca.Imali ijednog dana .Nema kazite mi molim vasd kad procitaste i u jednim Crnogorskim novinama ijedan los ili negativan komentar protiv Srbije ili Srpskog naroda.Nikad.Pa vas Nazovi ministar Dacic rece da moramo nositi trake u Srbiji da se poznajemo ko Jevreji.A kako vi na to reagovaste.BIlo bi joc mnogo toga da vam kazem ali jos jednom vas molim okanite se CG i crnogorskog naroda vasa briga nam ne treba koliki ste nam prijatelji pokazali ste se sad u vrijeme korone.Basta

    1. Ni Srbija ni Vucic se ne mesaju u unutrasnja pitanja CG. Jel za vas normalno sto se otima imovina SPC u CG, sto se hapse episkop i svestenstvo i sto se pokusava ugusiti sve sto je srpsko??

    2. @panto pitasijovic

      Sto neko ima jeftinije karte to se vise odusevljava Milom i slicnima. Zanimljivo kako je sve isto kod svih na Balkanu.

  2. Bi li neko najboljem studentu Pravnog fakulteta jednostavnim recima objasnio da kao pojedinac moze imati svoj narod, a da kao predsednik Republike nema narod, ima samo [nije to ‘samo’, ali naspram naroda mozda mu je to bledo, nedovoljno i nevazno] gradjane, ima stanovnistvo, u kojem nisu nuzno svi Srbi, to sto pripadnika srpskog naroda ima i izvan njegovog strogo omedjenog sektora ne bi smelo da mu daje krila, jer su to drzavljani drugih drzava, i ako tamo, kao vladika, krse propise, Srbija otelotvorena u sveznajucem i svemogucem predsedniku ne bi o tome trebalo ni da govori, a jos manje da popuje i da na nacin doista uvijen drugoj drzavi pomalo cak i preti

  3. Ponasanje Crne Gore prema Srbiji i srpskom narodu koji u njoj zivi je vise od decenije veoma lose i nekorektno, ali ovaj nasrtaj na veru i crkvu je ocigledno prelio casu kod vecine gradjan Crne Gore, koji to svojom brojnoscu na ulicama pokazuju, tako da je vlast sama sebe dovela u nezavidnu situaciju.

    1. Nemojte ko boga vas molim vise da branite Srbe.Branili ste ih u Krajini,nema ih vise tamo,vasim Briselskim sporazumom nema v9se Srpske policije na severu kosova,nemojte vise ovako braniti Srbe.Vi i vas Patriarh ste zabrinuti dok se hapse Mitropoliti ,Vasa ustavna obaveza je da branite Srbe i van Srbije,i d acuvate jedinstvo Srpskog naroda,bojim se da nikad nismo bili vise podeljeni,nas dragi presednice.

  4. Poštovani, Panto!
    Posle vašeg žučnog obraćanja srpskom predsedniku i srpskom narodu samo da Vam kažem da toliko pravopisnih grešaka u jednom tekstu nisam odavno video. Ne znam ko ste i šta ste sem da ste veliki ljubitelj vlasti Mila Đukanovića. Razmislite i Vi zašto je to tako. Samo da nabrojim neke od tih grešaka. Ne HVALI već fali ( nedostaje ), prisvojni pridev SRPSKi se piše malim slovom, ne DOBIJO već dobio, Crnogorac se piše velikim slovom, ne NEPRIZNAJEMO već ne priznajemo, ne DALI već da li, ne Nazovi ministar već nazovi ministar, ne IMALI DANA već ima li dana itd. Pozdravite braću Crnogorce i braću Srbe u Crnoj Gori i živi bili!

  5. Ovo su opasne igre sa suverenom državom, članicom NATO pakta, kao i direktno mešanje u unutrašnje stvari Crne Gore.. Vuk dlaku menja, ali ćud ne!

    1. Kakvo je to mešanje? Što se javno upućuju apeli da se smiri situacija, i što se ukazuju na posledice ako se ovakvo stanje nastavi.

    2. Amerika za jednog svog gradjanina, ako mu se nesto desi trazi odgovornost a kada je ugrozen nacionalni integritet, crkva i vera za ceo srpki narod, onda se pozivamo na suverenost, NATO pakt i direktno mesanje?

  6. Komparacija namestu, jer je vlastima u Podgorici jedini problem SPC, ali ne i druge verske zajdnice, a SPC je srž našeg naroda, i uništavanjem vere, tamošnje vlasti pokušavaju da ih pretvore u bezličnu masu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.